! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku


Audiokniha Stopy dávnej minulosti - Slovensko v praveku sú výsledkom práce tridsiatich rokov, počas ktorých Pavel Dvořák o najstaršej histórii napísal desať kníh a nakrútil sto dokumentárnych filmov. Je to rozprávanie o najstarších dejinách Slovenska a sumár obohatený tým najdôležitejším zistením: všetko sa odohráva v čase a priestore, ale história dokonca v troch časoch.
Na stiahnutie
12,95 €

The One Saving Grace (EN)


Audiobook The One Saving Grace written by Julie Houston. Harriet Westmoreland did not expect to go into labour in the Harvey Nichol's men's underwear department! Nor did she expect that at exactly the moment she does she would set eyes on Alex Hamilton, and mark the start of a year of madness. For her, her family and, at times, it seems most of the West Yorkshire village of Midhope.
Na stiahnutie
16,99 €

Estoril (EN)


Audiobook Estoril written by Dejan Tiago-Stankovic. Set in a luxurious grand hotel just outside Lisbon, at the height of the Second World War, 'Estoril' is a delightful and poignant novel about exile, divided loyalties, fear and survival. The hotel's guests include spies, fallen kings, refugees from the Balkans, Nazis, American diplomats and stateless Jews.
Na stiahnutie
16,99 €

Mum's Big Break (EN)


Audiobook Mum's Big Break written by Louise Emma Clarke. Life in the spotlight was never going to be easy. Jess's life was turned upside down when her blog went viral. Now, with hundreds of thousands of followers, Jess is now navigating the trials and tribulations of a world online. Being a mummy blogger was originally an escape, but now it seems to be turning into a career.
Na stiahnutie
13,99 €

Skleněný hotel


Audiokniha Skleněný hotel, kterou napsala Emily St. John Mandelová. Náš svět je plný hranic a lidský život je o jejich překračování… Barmanka Vincent sní o zajištěné existenci, její nevlastní bratr Paul o umělecké kariéře, ovdovělý finančník Jonathan o vztahu bez závazků. Jejich sny se jim vyplní – ovšem jak už tomu v životě bývá, vždycky se najde nějaké ale. Suverénně vyprávěný příběh o rodinných vztazích, finanční krizi z roku 2008, takzvaném Ponziho schématu či hranici mezi světy chudých a bohatých se odvíjí napříč rozmanitými místy, několika časovými rovinami a skutečnými i posmrtnými nebo imaginárními životy.
Na stiahnutie
14,60 €

Die sieben Männer der Evelyn Hugo (DE)


Hörbuch Die sieben Männer der Evelyn Hugo von Taylor Jenkins Reid. Die einstige Hollywood-Filmikone Evelyn Hugo ist endlich bereit auszupacken und die Wahrheit über ihr schillerndes Leben und ihre skandalösen sieben Ehen zu erzählen. Sie fragt die Lokaljournalistin Monique Grant als Ghostwriterin an. Monique ist darüber mehr als erstaunt, schließlich hat sie seit Jahren keinen großen Artikel mehr geschrieben.
Na stiahnutie
21,99 €

Rozprávky Škriatka Obchodníčka


Audiokniha Rozprávky Škriatka Obchodníčka, ktorú napísal Vladimír Mráz. Rozprávky od autora detských programov Draci v hrnci a Tý Brďo! napísané s „werichovským“ humorom a nadhľadom. Problémy falošnej struny, namyslenej zápalky alebo žmurkajúcej bábiky, ktorá nežmurká, pobavia najmenších i dospelých. Každá rozprávka má svoje ponaučenie, ktoré vychádza z múdreho videnia sveta.
Na stiahnutie
7,29 €

The Little Shop on Floral Street (EN)


Audiobook The Little Shop on Floral Street, written by Jane Lacey-Crane. In the wake of tragedy, two sisters have to piece their family back together again. Grace never thought she'd have to return home to Floral Street. Having spent most of her life building a successful career in London, she's done everything she possibly can to avoid the flower stall that's been in her family for generations.
Na stiahnutie
16,99 €

Neobyčejné příběhy pana inženýra


Audiokniha Neobyčejné příběhy pana inženýra, kterou napsala Barbora Klárová. Sedm humorných i poučných pohádek o strojích, které by bez zásahu tak trochu kouzelného pana inženýra zůstaly dočista nešťastné. To, že strojům nerozumíme, ještě neznamená, že nemluví, nic necítí, nebo že nemají vlastní sny a touhy. Naštěstí je tu kouzelný pan inženýr, který to vždycky dokáže zařídit tak, aby spolu stroje a lidé mohli žít spokojeně.
Na stiahnutie
9,08 €

Démoni minulosti


Audiokniha Démoni minulosti, kterou napsala Martina Novotná. Když se paní Eliška dlouho nevrací ze své každodenní projížďky, vydává se ji její manžel Vilém z Cornštejna hledat. To, co najde na cestě kousek od hradu, jím hluboce otřese. Naštěstí má opět po boku věrného přítele Jakuba, který se ujímá pátrání a je odhodlaný najít pachatele ohavného zločinu stůj co stůj.
Na stiahnutie
10,62 €

A zrodí se hrdina


Audiokniha A zrodí se hrdina (Cliftonova kronika: Díl šestý), kterou napsal Jeffrey Archer. Na začátku šestého dílu rodinné ságy Jefferyho Archera stojí sebevražedný dopis. Jeho čtení má zdrcující následky jak pro Harryho a Emmu Cliftonovi, tak pro Gilese Barringtona a lady Virginii. Giles se musí rozhodnout, zda se stáhne z politiky a pokusí se zpoza železné opony zachránit svoji lásku Karin.
Na stiahnutie
14,99 €

Tanec papírových draků


Audiokniha Tanec papírových draků, kterou napsal Petr Brožovský. Nejsme normální. Nikdo normální by se nikdy nenechal nalejt k policii, ale my jsme extrém. Práce, co děláme, je špinavější než dvouhvězdičková štětka a za vrchol sociálního vyžití považujeme pozdravení se s někým, kdo si v posledních dvou hodinách nečistil zpod nehtů krev. Jsme PSZÚ – Policejní Sledovací a Zásahový Útvar (nebo taky Parta Slizkých Zkurvených Úchylů – což je vzhledem k tomu, že mezi námi jsou sériový vrah, pedofil, žhář, sadistka, nerd a další hříčky přírody, tak nějak přesnější).
Na stiahnutie
10,95 €

Knížkový pejsek


Audiokniha Knížkový pejsek, kterou napsal Jiří Kahoun. Krátké příběhy pro nejmenší vyprávěné Knížkovým pejskem, který spolu s babičkou a kočičkami bydlí v domečku z převrácené knížky. Všude plno sněhu, modrá obloha, zima až praští. Také to vidíte? Tenký proužek bílé páry? Uprostřed toho všeho stojí knížka vzhůru nohama a kouří se jí z komína. Nejdůležitější věcí na světě jsou totiž kamna.
Na stiahnutie
7,29 €

Dášeňka čili život štěněte


Audiokniha Dášeňka čili život štěněte, kterou napsal Karel Čapek a kterou čte Petr Štěpánek.
Na stiahnutie
2,53 €

Ploty z kostí


Audiokniha Ploty z kostí, kterou napsal Vladimír Šlechta. Druhá kniha trilogie Gordonova země ze světa Krvavého pohraničí. Někdo vypustil nejvražednější ze stvoření Temného mága - sirény. Nad Orcigardem zní orčí bubny a elfské rohy. Paedwankové a bývalí Tourainovi psi prochází zemí, zabíjejí a zotročují. Nechávají za sebou jen ploty z kostí. Půlelf Thompson už dávno nebojuje jen za sebe.
Na stiahnutie
11,72 €

Dětem


Audiokniha Dětem, kterou napsali Karel Čapek a Josef Čapek. To nejlepší pro malé i velké posluchače z tvorby bratří Čapků určené dětem. Velký komplet audioknih - 654 minut. Dětské knížky Karla a Josefa Čapkových patří do zlatého fondu české literatury. Jejich literární texty jsou nadčasové, mají trvalou uměleckou hodnotu a líbí se již několikáté generaci čtenářů.
Na stiahnutie
9,12 €

21 nejhezčích českých pohádek


Audiokniha, která obsahuje české pohádky pro celou rodinu! Velký komplet klasických příběhů - 530 minut. Plejáda známých českých herců a hereček, nejhezčí pohádky, kvalitní provedení nahrávek přístupné nejmenším posluchačům i jejich rodičům a prarodičům. Vyprávěné i dramatizované zpracování s hudebním doprovodem. Účinkují: Petr Štěpánek, Jana Hlaváčová, Naďa Konvalinková, Josef Somr, Linda Rybová, Jiří Langmajer, Věra Galatíková, Jan Čenský, Libuše Havelková, Vlastimil Brodský a řada dalších.
Na stiahnutie
6,92 €

Děsivé historky 2


Audiokniha Děsivé historky 2, kterou napsal Michael Dahl. Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím? Co kdyby se tvůj oblíbený sci-fi film zničehonic změnil v děsivou skutečnost? Co kdyby se ti na fotkách v mobilu neustále objevovala tajemná dívka, kterou jsi nikdy předtím neviděl? A co kdybys uprostřed noci slyšel podivné ťukání? V každé z 27 historek v téhle knížce se lidé bojí.
Na stiahnutie
10,22 €

Pohádky pro zlobivé bagry


Audiokniha Pohádky pro zlobivé bagry, kterou napsal Petr Stančík. Milá bagřátka, znáte pohádku o nenasytném bagrovi? Nebo o tom, jak Jeřáb, Míchačka a Lejzroň pomáhali bagřevici získat nevěstu? Chcete se dozvědět, jak to dopadlo s bagrem, co dělal bugr a brajgl? Poslechněte si tuhle parádní audioknížku! Pohádky v ní jsou jako dělané pro všechny neposedné bagry, holčičky i kluky, co se rádi zasmějí i pobaví.
Na stiahnutie
6,56 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.