! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Paris A.

autor

A dilemma


A Zárt ajtók mögött egymilliós eladott példányszámmal büszkélkedő sikerszerzője új, lélegzetelállítóan izgalmas regénnyel tér vissza. Livia a 40-ik születésnapját ünnepli élete legnagyobb partijával, hogy kárpótolja magát az esküvői felhajtásért és a lakodalomért, amikben sosem lehetett része. Ott lesz mindenki, akit szeret, a lányát, Marnie-t kivéve, aki külföldön tanul. Bár Livia nagyon szereti a lányát, titokban örül, hogy nem lesz jelen. El kell mondania valamit a lányukról Adamnek, a férjének, de meg akarja várni vele a parti végét, hogy még egyszer felhőtlenül boldogok legyenek együtt. Adam szeretné, ha minden tökéletes lenne Livia számára, ezért titokban megszervezte, hogy Marnie hazajöjjön, és meglepje az anyját a születésnapján. Napközben rettenetes hír jut a fülébe. El kell mondania Liviának, mert hogy folytatódhatna így a buli? De Livia olyan boldog, olyan izgatott, és különben is kezdenek szállingózni már a vendégek. A dilemma - meddig mennénk el, hogy még néhány utolsó órányi boldogságot adjunk annak, akit szeretünk? Egy nap, ami örökre megváltoztat egy családot. A Dilemma egy lélegzetelállító, szívet tépő regény BA Paris, az egymillió példányszámot elérő, New York Times bestseller szerző tollából.
Na stiahnutie
9,83 €

Zárt ajtók mögött


Mindenki ismer olyan párokat, mint Jack és Grace. Jack jóképű és gazdag, Grace bájos és elegáns. Kedveljük őket, még ha nem is áll szándékunkban. És szeretnénk Grace-t jobban is megismerni. Csakhogy ez nem is olyan egyszerű, ugyanis Jack és Grace elválaszthatatlanok. Van, aki ezt igaz szerelemnek nevezné. Mások talán feltennék a kérdést, hogy Grace miért nem veszi fel soha a telefont. Vagy miért nem lehet vele beülni valahova egy kávéra, jóllehet nem dolgozik. És hogy marad olyan sovány, noha rafinált fogások sorát főzi? És vajon miért van rács az egyik hálószoba ablakon? „Briliáns, dermesztő, félelmetes és letehetetlen." – Lesley Pearse
Predaj skončil
9,83 €

dostupné aj ako:

Összeomlás


Örökösen megfeledkezünk apróságokról. A kulcsainkról. A barátunk születésnapjáról. Az évfordulóinkról. Lehet egy apró feledékenységnek gyilkosság a vége? Ha önmagadban sem bízhatsz, kiben bízhatsz?Azon az éjszakán kezdődött az erdőben.Cass Anderson nem állt meg segíteni annak a nőnek az autóban, és az a nő immár halott.Azóta néma telefonhívások teszik pokollá Cass életét, és biztos benne, hogy figyelik.A bűntudat lassan felemészti, kezd mindent elfelejteni. Hogy bevette-e a gyógyszerét, hogy mi a háza biztonsági berendezésének a kódja, vagy hogy volt-e vér azon a késen a konyhában.B. A. Paris, a „Zárt ajtók mögött” nagy sikerű szerzője újabb, meglepő fordulatokban bővelkedő pszichológiai thrillerét az olvasó garantáltan nem tudja majd letenni.
Predaj skončil
9,83 €

dostupné aj ako: