M. Ann

autor

Bébicsőszök Klubja 3-4: Az igazság Stacey-ről - Mary Anne, a nap hőse


Stacey más, mint a többiek... és ez jobban megviseli, mint bárki is hinné. Az igazság Stacey-ről az, hogy cukorbeteg. Senki sem tudja… leszámítva a barátait a Bébicsőszök Klubjában. De még ők sem tudják a valódi igazságot Stacey-ről. Mégpedig azt, hogy a valódi problémát a szülei jelentik. Mary Anne sosem volt a Bébicsőszök Klubjának vezéralakja. Azt meghagyta a többieknek. De most, hogy a négy barát szóba sem áll egymással, Mary Anne többé nem támaszkodhat rájuk. A Bébicsőszök Klubja szét fog hullani, hacsak valaki nem tesz valamit – mégpedig gyorsan. Talán elérkezett az idő, hogy Mary Anne közbelépjen, és ő legyen a nap hőse! Osztozz a lányokkal a kalandjaikban!
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

Bébicsőszök Klubja 1-2: Kristy nagyszerű ötlete - Claudia és a fantomhívások


Kristy szerint a Bébicsőszök Klubja remek ötlet. Ő és barátnői, Claudia, Stacey és Mary Anne mind szeretnek gyerekekkel foglalkozni. A klub lehetőséget ad számukra, hogy jól szórakozzanak – és egyúttal rengeteg pénzt is keressenek. De senki sem számított a szófogadatlan kétévesekre, a kerge háziállatokra, a különös telefonhívásokra és olyan szülőkre, akik nem mindig mondanak igazat. Ráadásul Stacey is egyre titokzatosabban viselkedik. Vajon megbirkóznak a lányok a nehézségekkel? Vegyél részt a kalandjaikban!
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

A Dog's Life


Born in a garden shed and separated from her family, stray puppy, Squirrel, has a life filled with surprises, setbacks and adventures as she bravely journeys from town to town,encountering friends and foes, both animal and human, in her search for a place to call home. Told entirely from Squirrels canine perspective, this touching tale offers a gorgeous contemporary twist on the classic animal adventure story. A classic animal story from the bestselling author of 'The Babysitters Club' which has sold 176 million copies worldwide.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

How to look for a lost dog


11-year-old Rose is autistic and struggles to understand her classmates. But when her father gives her a stray dog, which she names Rain, the dog becomes her best friend, her anchor in a confusing world. So when Rain goes missing during a storm, Rose refuses to stop looking for him...A touching story from the bestselling author of The Babysitters Club.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Babysitters Retro Tin


The Babysitters Club is now a major Netflix series! Revisit the best friends you'll ever have with this gorgeous, exclusive retro collection! Featuring books 1-6, Kristy's Great Idea, Claudia and the Phantom Phone Calls, The Truth About Stacey, Mary Anne Saves the Day, Dawn and the Impossible Three, and Kristy's Big Day - all with their original covers, in a fantastic BSC tin case. From the award-winning author Ann M. Martin, a timeless series about the importance of friendship and unity. Perfect for existing and new fans alike.
Vypredané
48,93 € 51,50 €