Zuzana Antalíková

autor

Varenie a RAWenie


Aj zdravá strava môže byť chutná a lahodiaca oku. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele. V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE sa môžete inšpirovať 86 receptmi na rastlinnej báze bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. Sú pripravované varením alebo podľa princípov raw stravy, čiže bez tepelného spracovania. Francesca Kristal Spinelli a Zuzana Sakara Antalíková sú majiteľkami Frangipani Vitality Baru v Bratislave a eshopu s raw dezertmi frangipani.sk. „Tak ako do našich dezertov, aj do tejto knižky sme vložili lásku a tvorivosť. Odhaľujeme v nej i niekoľko úspešných, overených tajných receptov Frangipani. Veríme, že vás zaujme a prinesie vám toľko radosti, koľko jej priniesla nám, keď sme ju pre vás tvorili.”
Na sklade 2Ks
17,67 € 18,60 €