! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Eric Barker

autor

Mýty o úspechu


Všetky rady, ktoré ste doteraz počuli o tom, ako uspieť, znejú logicky, úprimne... a pravdepodobne sú úplne nanič. V čom vlastne spočíva úspech? Zaručí vám to, že budete odmalička poslúchať rodičov, dodržiavať školský poriadok, mať samé jednotky a promovať s červeným diplomom, vysnívanú kariéru s perfektným platom a nekonečnými výhodami? Možno je vám jasné, že odpoveď je nie. Prečo sa teda stále riadime podobnými "overenými" radami? Vo svojej dôvtipnej a pútavej knihe Mýty o úspechu vám Eric Barker na základe príbehov a vedeckých poznatkov vysvetlí napríklad aj to: • prečo sa z premiantov málokedy stanú milionári, • prečo sú vaše slabiny v skutočnosti vašim devízami, • čo sa môžete naučiť o spolupráci od členov gangov, pirátov alebo sériových vrahov, • či vám k úspechu pomôže vyššie sebavedomie a čo si o tom myslia budhisti, • ako získať nezlomné odhodlanie a výdrž, akú majú členovia jednotiek Navy SEALs či tí, čo prežili katastrofické nešťastia, • ako v živote získať rovnováhu pomocou stratégie Čingischána a poučiť sa z chýb Einsteina či Spider-Mana. Prostredníctvom pútavých anekdot vám autor objasní, v čom spočíva rozdiel medzi mimoriadne úspešnými a neúspešnými ľuďmi, a prezradí, ako sa môžete aj vy priblížiť k tej prvej skupine. Vďaka tejto knihe prestanete hádať, aké cesty vás dovedú do cieľa, a začnete žiť život podľa vlastných predstáv.
Na sklade > 5Ks
3,90 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Mýty o úspechu


Všetky rady, ktoré ste doteraz počuli o tom, ako uspieť, znejú logicky, úprimne.... a pravdepodobne sú úplne nanič. V čom vlastne spočíva úspech? Zaručí vám to, že budete odmalička poslúchať rodičov, dodržiavať školský poriadok, mať samé jednotky a promovať s červeným diplomom, vysnívanú kariéru s perfektným platom a nekonečnými výhodami? Možno je vám jasné, že odpoveď je nie. Prečo sa teda stále riadime podobnými „overenými" radami? Vo svojej dôvtipnej a pútavej knihe Mýty o úspechu vám Eric Barker na základe príbehov a vedeckých poznatkov vysvetlí napríklad aj to: prečo sa z premiantov málokedy stanú milionári,prečo sú vaše slabiny v skutočnosti vašim devízami,čo sa môžete naučiť o spolupráci od členov gangov, pirátov alebo sériových vrahov,či vám k úspechu pomôže vyššie sebavedomie a čo si o tom myslia budhisti,ako získať nezlomné odhodlanie a výdrž, akú majú členovia jednotiek Navy SEALs či tí, čo prežili katastrofické nešťastia, ako v živote získať rovnováhu pomocou stratégie Čingischána a poučiť sa z chýb Einsteina či Spider-Mana. Prostredníctvom pútavých anekdot vám autor objasní, v čom spočíva rozdiel medzi mimoriadne úspešnými a neúspešnými ľuďmi, a prezradí, ako sa môžete aj vy priblížiť k tej prvej skupine. Vďaka tejto knihe prestanete hádať, aké cesty vás dovedú do cieľa, a začnete žiť život podľa vlastných predstáv.
Na stiahnutie
10,90 €

dostupné aj ako:

Ha rossz ajtón kopogtatsz


A nagy teljesítményekről sokan beszélnek látszólag logikusan és őszintén. Csak éppen, amit mondanak: tévedés. Ez a könyv tudományos alapokon határozza meg a sikert, és azt is elmondja, mitől lehet sikeres valaki. - Miért van, hogy az osztályelsőkből ritkán lesznek milliomosok, és valójában a legnagyobb gyengéd válhat a legnagyobb erősségeddé - Hogy a jó emberek érnek-e célba utoljára, és az együttműködésről miért bandatagok, kalózok és sorozatgyilkosok tudnak leghasznosabb tanácsokat adni - Miért nem működik, ha az ember fokozni akarja az önbizalmát, és mi a buddhista filozófia által képviselt jobb megoldás - Mi a kitartásnak az a titkos összetevője, amire a haditengerészeti SEAL-ek és a katasztrófák túlélői támaszkodnak? - Hogyan teremtse meg az ember a munka-szabadidő egyensúlyt - Genghis Khan stratégiájának és Albert Einstein tévedéseinek felhasználásával, plusz egy kis leckét véve Pókembertől A Ha rossz ajtón kopogtatsz meglepő adatokkal és élvezetes anekdotákkal mutatja be, mi működik és mi nem, így aztán az embernek már nem kell többé azon töprengeni, hogyan váljon sikeressé - arra koncentrálhat, hogy olyan életet éljen, amilyet szeretne. Élvezetes a szertelensége; tényekre alapoz és megvilágító erejű - ez a könyv választ ad azokra a kérdésekre, amelyeken már régóta töprengünk a sikerességgel kapcsolatban. - Adam Grant, az Eredetik és a Gondold újra című New York Times bestsellerek szerzője A Ha rossz ajtón kopogtatsz mestermű. Akár kedveli az ember az önsegítő könyveket, akár rühelli, ez egy olyan recept a jobb élet elérésére, aminek senki nem tud majd ellenállni. - Prof. Robert Sutton (Stanford Egyetem), a Kis seggfejkalauz című bestseller szerzője Eric Barker a Ha rossz ajtón kopogtatsz című könyv szerzője, amely világszerte több mint félmillió példányban kelt el, és több mint húsz nyelvre fordították le. Keresett előadó, szerepelt az MIT, az Aspen Ideas Festival, a Google, a CENTCOM és az Olympic Training Center rendezvényein. Barker heti hírlevelére több mint ötszázezren iratkoztak fel. Munkásságát a többek közt a New York Timesban, az Atlanticban és a Financial Timesban is szemlézték.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Ha rossz ajtón kopogtatsz


Mit mond a tudomány a sikerről, és miért értettél félre (szinte) mindent Wall Street Journal BestsellerPublisher's Weekly BestsellerUSA Today BestsellerFinancial Times - a hónap üzleti könyveBusiness Insider - az év legjobb üzleti könyveFast Company - a legjobb üzleti és vezetői könyvekEntrepreneur Magazine - a legjobb üzleti könyv A nagy teljesítményekről sokan beszélnek látszólag logikusan és őszintén. Csak éppen, amit mondanak: tévedés. Ez a könyv tudományos alapokon határozza meg a sikert, és azt is elmondja, mitől lehet sikeres valaki. - Miért van, hogy az osztályelsőkből ritkán lesznek milliomosok, és valójában a legnagyobb gyengéd válhat a legnagyobb erősségeddé- Hogy a jó emberek érnek-e célba utoljára, és az együttműködésről miért bandatagok, kalózok és sorozatgyilkosok tudnak leghasznosabb tanácsokat adni- Miért nem működik, ha az ember fokozni akarja az önbizalmát, és mi a buddhista filozófia által képviselt jobb megoldás- Mi a kitartásnak az a titkos összetevője, amire a haditengerészeti SEAL-ek és a katasztrófák túlélői támaszkodnak?- Hogyan teremtse meg az ember a munka-szabadidő egyensúlyt - Genghis Khan stratégiájának és Albert Einstein tévedéseinek felhasználásával, plusz egy kis leckét véve Pókembertől A Ha rossz ajtón kopogtatsz meglepő adatokkal és élvezetes anekdotákkal mutatja be, mi működik és mi nem, így aztán az embernek már nem kell többé azon töprengeni, hogyan váljon sikeressé - arra koncentrálhat, hogy olyan életet éljen, amilyet szeretne. Élvezetes a szertelensége; tényekre alapoz és megvilágító erejű - ez a könyv választ ad azokra a kérdésekre, amelyeken már régóta töprengünk a sikerességgel kapcsolatban.- Adam Grant, az Eredetik és a Gondold újra című New York Times bestsellerek szerzője A Ha rossz ajtón kopogtatsz mestermű. Akár kedveli az ember az önsegítő könyveket, akár rühelli, ez egy olyan recept a jobb élet elérésére, aminek senki nem tud majd ellenállni.- Prof. Robert Sutton (Stanford Egyetem), a Kis seggfejkalauz című bestseller szerzője Eric Barker a Ha rossz ajtón kopogtatsz című könyv szerzője, amely világszerte több mint félmillió példányban kelt el, és több mint húsz nyelvre fordították le. Keresett előadó, szerepelt az MIT, az Aspen Ideas Festival, a Google, a CENTCOM és az Olympic Training Center rendezvényein. Barker heti hírlevelére több mint ötszázezren iratkoztak fel. Munkásságát a többek közt a New York Timesban, az Atlanticban és a Financial Timesban is szemlézték.
Na stiahnutie
8,42 €

Barking Up the Wrong Tree


Much of the advice we've been told about achievement is logical, earnest...and downright wrong. In Barking Up the Wrong Tree, Eric Barker reveals the extraordinary science behind what actually determines success and most importantly, how anyone can achieve it. You'll learn: - Why valedictorians rarely become millionaires, and how your biggest weakness might actually be your greatest strength - Whether nice guys finish last and why the best lessons about cooperation come from gang members, pirates, and serial killers - Why trying to increase confidence fails and how Buddhist philosophy holds a superior solution - The secret ingredient to "grit" that Navy SEALs and disaster survivors leverage to keep going - How to find work-life balance using the strategy of Genghis Khan, the errors of Albert Einstein, and a little lesson from Spider-Man By looking at what separates the extremely successful from the rest of us, we learn what we can do to be more like them-and find out in some cases why it's good that we aren't. Barking Up the Wrong Tree draws on startling statistics and surprising anecdotes to help you understand what works and what doesn't so you can stop guessing at success and start living the life you want.
Vypredané
9,45 € 9,95 €