Prunella Bat

autor

Hercegnőképző Intézet 2. - Micsoda Herceg!


Norman igazi zseni! Vicky legjobb barátjának ugyanis sikerült rábukkannia egy titkos átjáróra a Királyi Akadémia és a Hercegnőképző Intézet között. Így akkor találkozhatnak, amikor csak akarnak. Ám a Bagolylakba megbeszélt első találkozón Vicky váratlan jövevénybe botlik... egy új, négylábú barátba!
Na sklade 1Ks
9,13 € 9,61 €

Hercegnőképző intézet: Hercegnő a pályán


Nell bármit megadna érte, ha elmehetne a Killer Kitties mérkőzésére, ám a Hercegnőképző Intézetben éppen aznap lesz a Nagy Téli Fogadás. A nagyanyja pedig soha nem adná beleegyezését, mert ahányszor csak a "rögbi" szót meghallja, csalánkiütéses rohamot kap. Vicky, Sunny és Lin azonban biztosan megtalálják a módját, hogy a barátnőjüknek segítsenek.
U dodávateľa
9,13 € 9,61 €

Egy boszorkány, egy tündér


Egy boszorkánycsalád és egy tündércsalád, egy brit akcentussal beszélő macska, egy raccsoló, hiú aranyhörcsög, egy titkokkal teli gyógynövénybolt és egy nagyon különleges tánciskola... egy réges-régi városnegyedben, amelynek lakói varázserővel rendelkeznek. Milla és Sugar (népes és igencsak zajos családtagjaikkal együtt) itt veszik fel a harcot a csatornahálózatban élő, bosszúszomjas ellenséggel.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Egy tündér a millióból


Milla és Sugar osztálytermében titkos varázslatillat terjeng, ezért a két jó barát nyomozásba kezd. Vajon ki merte megszegni a boszorkány- és tündérnemzetség első számú szabályát, mely szerint tilos felfedni az emberek előtt a varázstudományt? Rejtél yes baglyok és tükrök, menekülő macskák, titkok, veszélyek és varázslásórák - Millának és Sugarnak sok dolga lesz!
Vypredané
9,13 € 9,61 €

A sellők háza


Milla és Sugar egy csodálatos tengerparti kempingben tölti a nyári vakációt, ahol minden csupa napfény és varázslat. Egy nap a strandon összebarátkoznak Ninával, a sellővel, aki a segítségüket kéri. A Sötét Varázslók két gonosz küldötte ugyanis ellop ott a sellőktől egy különlegesen értékes ezüstfésűt. A kincset arra akarják felhasználni, hogy megszerezzék a sellők varázserejét...
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Hercegnőképző Intézet 1. - Koronát Vickynek!


Vicky hanyatló nemesi családból származik, és szöges ellentéte egy igazi hercegnőnek: a haja kifésülhetetlen, imád fára mászni, az egyetlen ékszere pedig egy színes száraztésztából készített lánc. Hogy egy kis jó modort tanuljon, Henrietta néni a Hercegnőképző Intézetbe íratja, ... Folytatás ›› ahol szerencsére három fantasztikus barátnőre lel... A(z) Hercegnőképző Intézet 1. - Koronát Vickynek! (Könyv) szerzője Prunella Bat.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

A varázslatok órája


Eglantinának és Endorának váratlanul el kell utaznia, így hát Sugar és Alberta egy időre Milláékhoz költözik. Az elkövetkezendő napok mozgalmasnak ígérkeznek, azt azonban álmukban sem gondolták volna, hogy a szerszámos bódéban éppen David Bilalra, a gyönyörű, kék szemű srácra akadnak, aki a mostanság leghíresebb tévésorozat sztárja! Vajon miféle titok lappang a szökése mögött? "Millának és Sugarnak szó szerint tátva maradt a szája. Ez nem lehet igaz, hihetetlen, hogy ilyesmi történjen velük! - Csípj belém - motyogta Milla. - Nem tudom eldönteni, hogy ébren vagyok-e. - Csípj belém te! - felelte Sugar suttogva. - Talán megint ugyanazt álmodjuk mind a ketten... Egy apró intéssel a helyére röptettek minden földre zuhant holmit, és döbbenten bámulták a Detuti cipős betolakodót, aki a földön hevert. Minden bizonnyal ott rejtőzött a dobozok és ládák halmai mögött a falra szerelt kis polc alatt, és amikor hirtelen felállt, beleverte a fejét. Az eredmény: hatalmas robaj, puffanás, és egy tizenegy év körüli, pillanatnyilag ájult kisfiú. Azonban nem akármilyen tizenegy évesről volt szó..."
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Kék Hold hercegnő


Eglantinának és Endorának nem sikerült megtalálni Sugar édesapját. Vajon mi történhetett Dan Plummal? Milla és Sugar elhatározzák, hogy utánajárnak a dolognak. Ehhez azonban igen messzire, a magas hegycsúcsok közt rejtőző titokzatos Ylan völgyébe kell utazniuk. Itt egy titkos átjárókkal teli palotára, egy gyönyörűséges, ám boldogtalan hercegkisasszonyra, egy hosszú bajszú sárkányra és nem utolsósorban egy gonosz varázslat nyomaira bukkannak...
Vypredané
9,13 € 9,61 €

A boszorkányvadász


MILLA: tizenegy éves, göndör hajú, arcán megszámlálhatatlan szeplővel (az utolsó felmérés szerint nagyjából 180 darab). Boszorkány, de csak apai ágon. SUGAR: szintén tizenegy éves, hosszú, fekete hajú, égszínkék szemű, karamellabőrű kislány. 100%-ig tündér. A boszorkányvadász Óvárosban nagy változások zajlanak! Az Elven család házával szomszédos, évek óta lakatlanul álló, titokzatos villába új lakó költözik: Popper professzor, egy mulatságos kis emberke, aki igen különösen viselkedik. A látszat azonban néha csal: Milla és Sugar rájönnek, hogy Popper nem is olyan ártalmatlan, mint amilyennek látszik...
Vypredané
9,13 € 9,61 €

A vámpírmenyasszony


A nyári szünidő kellős közepén Milla és Sugar izgalmas feladatot kap: Milla anyukája, Valery Elven megkéri a két kislányt, hogy segítsenek neki régi barátnője, Ljuba esküvőjének megszervezésében. A feladat szokás szerint nem könnyű: Ljuba ugyanis vámpír! A helyzetet tovább bonyolítja, hogy míg Ljuba jó vámpír, a kastély pincéjében alszik egy őse, aki kifejezetten rosszindulatú. Sajnos Oliver elköveti azt a hibát, hogy véletlenül felébreszti... "Ljuba már felvette a gyönyörű esküvői ruhát, amit Sugar tervezett neki, és éppen a tükör előtt álldogált, miközben Brünhilda bájos, virágos kalapkában ide-oda röpködött körülötte, és csőrével igazgatta a fátylát. Tényleg tündérien szép volt, annyira, hogy a két kislánynak még a lélegzete is elakadt, amikor meglátták. Hová tűnt az egykori küzdősportbajnok, a terepszínű ruha és a bakancs? - Tökéletesen nézel ki, Ljuba! - jelentette ki Milla. De Sugar, aki ugyan büszke volt első önállóan tervezett ruhájára, még nem volt teljesen elégedett. Valami hiányzik... de micsoda? - A csokor! Hiszen arról teljesen elfeledkeztem! - kiáltott fel váratlanul. Csettintett az ujjával, mire Ljuba kezében megjelent egy vörös rózsákból kötött csokor, melyet egy szalag fogott össze."
Vypredané
10,17 € 10,71 €