Yvonne Bauer

autor

Négy évszak süteményei


Egy szépen megterített asztal, szeretetteljes dekoráció és a tányérokon ízletes sütemények: ez a kép érzékelteti legjobban Fräulein Klein házi cukrászdáját. Az írónő szenvedélyes cukrász, lelkesedését az olvasó minden egyes recepten és képen érezheti. Legyen az kókuszos-epres cupcake, mákos sütemény üvegben, macaron vagy egyszerű cseresznyés süti, mindegyik fantáziával telített, rafinált és ízletes. Tudja, hogy az ételeknél igencsak számít a megjelenés, ezért Fräulein Klein a megfelelő tálalásra is nagy hangsúlyt fektet. Az álomszép fényképek arra inspirálnak, hogy megvalósítsuk a recepteket, és hamarosan azon vesszük észre magunkat, hogy a vendégeinket Fräulein Kleintől származó sütikkel kényeztetjük.
U dodávateľa
15,27 € 16,07 €

Lacná kniha Karácsonyi finomságok (-50%)


Advent kezdetétől szilveszterig kísér minket a Fräulein Klein sorozat második kötete, csodálatos dekorációs ötletekkel és ízletes receptekkel.
Na sklade 1Ks
8,57 € 17,14 €

dostupné aj ako:

Karácsonyi finomságok


Advent kezdetétől szilveszterig kísér minket a Fräulein Klein sorozat második kötete, csodálatos dekorációs ötletekkel és ízletes receptekkel.
Vypredané
16,28 € 17,14 €

dostupné aj ako:

Ünnepi sütemények - Fräulein Klein cukrászdája


Legyen szó húsvéti villásreggeliről vagy piknikről, születésnapi zsúrról vagy valamilyen házibuliról ("világ körüli út") - Fräulein Klein végigkíséri olvasóit egész évben, és minden alkalomhoz kínál ihletet adó tippeket, változatos recepteket és ötletes dekorációs megoldásokat. Ötleteit egytől egyig könnyen megvalósíthatjuk és bármilyen lakásban, étkezőben vagy kertben megállják a helyüket. A 100 recepttel és dekorációs tippel ez a könyv újabb kincsesbányája Fräulein Klein egyedülálló ötleteinek. Yvonne Bauernek különleges érzéke van a színekhez, színösszeállításokhoz, és minden mégoly apró falatkából is valamilyen látványos csodát varázsol. A receptek mellett a díszítési variációk is szerző kiapadhatatlan fantáziáját dícsérik.
Vypredané
3,80 € 4,00 €