Robert Beasley

autor

Jose Mourinho: Up Close and Personal


The gripping biography of one of the most successful managers in the game, José Mourinho, giving a rare insight into Mourinho the man as well as Mourinho the manager. This unique insider account of the private man and public manager begins at Old Trafford in 2004, when Mourinho put himself on the football map as his Porto team knocked Manchester United out of the Champions League. Since then, author Robert Beasley has enjoyed unparalleled access to and unrivalled experiences with Mourinho, both on a professional basis and on a personal level. Touring alongside Mourinho from his first tenure at Chelsea, Beasley forged a friendship with the manager that has lasted to this day. He reveals how close José came to becoming England's manager, and how hard Tottenham pushed in their attempts to secure him. He discloses the shocking depths of Mourinho's dislike of Arsenal boss Arsene Wenger, and how his relationship with Chelsea owner Roman Abramovich really played out behind the scenes. Then there are all the intriguing stories behind the players he bought, and the ones he desperately wanted but couldn't get. Written by the one man allowed inside José Mourinho's inner sanctum, this is the fascinating story of Mourinho, the man behind the headlines, and life at some of the world's biggest football clubs.
Vypredané
15,15 € 15,95 €

José Mourinho - Közelkép


JOSÉ MOURINHO kétségkívül a mai futballvilág egyik legkarizmatikusabb és legellentmondásosabb alakja. Gyakran kerül címlapokra, és nem is csak a sikerei, hanem az alakját mindig övező drámai helyzetek révén is. Mindig nagy, sőt gigantikus kluboknál dolgozott ? a Portónál, a Chelsea-nél, a milánói Internél és a Real Madridnál ?, és mindenhol megtalálta a győzelmekhez és trófeákhoz vezető utat. Talán így lesz ez a Manchester Unitednél is? Ő maga mindenesetre meg van győződve róla, hogy a legnagyobb menedzser a mai futballban: a "Special One", "A Különleges". De vajon az az ember, akit a pálya szélén és a kamerák előtt látunk, az igazi José Mourinho-e, vagy inkább profin eljátszik egy szerepet a szurkolók, a játékosok, az újságírók számára? Robert Beasley közelről követte Mourinho karrierjét attól kezdve, hogy 2004-ben Angliába érkezett. Ráadásul nem csak külső megfigyelőként: az egyik legjobb angol sportújságíró "A Különleges" belső körébe is bebocsáttatott ? és egy olyan embert talált ott, akit kevesen ismernek igazán. Ez a könyv José Mourinho története ? közelről, személyesen. Betekinthetünk a híres-hírhedt menedzser agyába, a csillogó kulisszák mögötti titkokba és szenvedélyekbe, az átigazolási manőverezésekbe a futball legnagyobb klubjainál ? egyszóval José Mourinho nézőpontjából láthatjuk a világot. Azt is, hogy mit gondol az ellene irányuló támadásokról, és azt is, hogyan alakult a kapcsolata Roman Abramoviccsal, a Chelsea orosz tulajdonosával, vagy miért fajul már-már tettlegességig az ellenségeskedés közte és néhány edzőkollégája (Wenger és Benítez) között. Beasleynek, a barátjának Mourinho gyakran kendőzetlenül mondta el a véleményét, s ugyanakkor erről a szókimondó, konok és gyakran egoistának látszó emberről azt is megtudjuk, hogy a családja és a barátai ? sőt akár a világ éhező gyermekeinek segítése ? még a futballnál is fontosabbak számára.
U dodávateľa
13,54 € 14,25 €

Jose Mourinho


The gripping biography of one of the most successful managers in the game, José Mourinho, giving a rare insight into Mourinho the man as well as Mourinho the manager, up through the full 2016-2017 season. The author has followed Mourinho’s career closely since his arrival on the English soccer scene in 2004. He has been the one person granted privileged access to the Special One’s inner sanctum, and found a man few ever get to know—let alone get to call a friend. Delving into the workings of the famed manager’s mind, as well as the backroom antics and transfer sagas at the game’s greatest clubs, we see the world from José’s point of view. Revealing the untold stories behind how close Mourinho came to getting the England and Tottenham jobs and his sometimes tumultuous relationships with the likes of Roman Abramovich, Rafael Benítez, and Arsenal boss Arsene Wenger, and why he will always put family and friends before soccer, this is a side to José Mourinho you never thought you’d see.
Vypredané
12,30 € 12,95 €