Susan Billmarková

autor

Ako mať lepší život


Doslova priekopnícka publikácia Skúste žiť inak zožala veľký úspech a okamžite po vyjdení sa stala bestsellerom. Bola preložená do 12 svetových jazykov. Autori sa zameriavajú najmä na to, ako sa dá skvalitniť život, ako prekonávať stres, úzkosť a obavy a potláčať ich nepriaznivé účinky na ľudský organizmus. Jasne a jednoducho vysvetľujú, prečo je aktívny prístup k životu a koncentrácia na prítomný okamih kľúčom k pokojnejšiemu, šťastnejšiemu a harmonickejšiemu životu alebo prečo je pre správne fungovanie priateľských a partnerských vzťahov veľmi dôležitá správna komunikácia. Kniha poskytuje inšpiratívne rady, vďaka ktorým sa zmenil život už mnohým ľuďom. Čítajte ju pomaly. Prečítajte si jednu kapitolu, prežite ju, aby jej obsah prenikol hlboko do vášho vnútra, a zamyslite sa, ako súvisí s vaším životom. Cieľom je, aby pomohla najmä tým, ktorí si neuvedomujú, že občas sa treba zastaviť a zamyslieť sa nad smerovaním svojho života.
Na sklade 1Ks
9,41 € 9,90 €

Tanulj meg ÉLNI! - Egy könyv, ami megváltoztatja az életed!


Sokszor észre sem vesszük, hogy megállás nélkül gondolkodunk. A kis hang a fejünkben megjegyzéseket tesz, eltöpreng, ítélkezik, összehasonlítgat, elégedetlenkedik és így tovább. Ezek a gondolatok stresszt, alacsony önbecsülést, boldogtalanságot és csalódást eredményezhetnek. Az értelmünk és a gondolataink emberként a legnagyobb érdemünk, de ha a zaj a fejünkben átveszi az irányítást, és emiatt nem tudjuk élvezni a pillanatot, akkor a gondolatok teherré válnak. Valódi örömöt csak a jelenben tapasztalhatunk meg, hiszen a jelenben élünk - csak nagyon ritkán figyelünk oda rá. Lehetetlenné teszi a folyamatos fecsegés a fejünkben. Mats és Susan Billmarks inspiráló művéből megtudhatjuk, hogyan emelkedjünk felül a hétköznapok stresszhelyzetein, szorongásain és félelmein. Saját tapasztalataikat megosztva magyarázzák el, miért fontos, hogy a jelenben éljünk ahhoz, hogy életünk nyugodtabb, boldogabb és harmonikusabb legyen, hogy párkapcsolataink optimálisan működjenek. Mindez egy fantasztikus utazás kezdete, amely soha nem tapasztalt lelki békéhez, metszően tiszta tudatossághoz, boldogsághoz és vitalitáshoz vezet. Tanulj meg ÉLNI - itt és most!
U dodávateľa
8,11 € 8,54 €

Naučte se žít


Tato kniha vám změní život Laskavá a podnětná kniha Naučte se žít nadchla čtenáře po celém světě a stala se největším švédským bestsellerem. Cesta ke štěstí, spokojenému životu a harmonii se může stát zdrojem moudrosti, jako k tomu došlo u manželského páru, který se dokázal probrat z letargie, vyhoření i chorob a dnes žije šťastně. Všichni se můžeme jejich příkladem inspirovat. Kniha pomůže mnoha lidem a dodá jim sílu změnit vlastní život.
Vypredané
8,88 € 9,35 €