! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Barbara Bradford

autor

Zatmenie srdca


A Sudden Change of Hearth Zatmenie srdca je dramatickým príbehom celoživotného vzťahu dvoch priateliek Laury a Claire, ktoré si v detstve sľúbia, že sa nikdy nerozídu. Bradfordová sleduje ich osudy v krátkom životnom období, keď sa jednej rozpadá manželstvo a druhá (už niekoľko rokov rozvedená) zomiera na zákernú chorobu. Vo vypätých životných situáciách sa naplno prejavili ich vzájomné sľuby, ktoré splnia do bodky. Laura sa stáva poručníčkou Clairinej dcéry a vzápätí dochádza k nečakaným zvratom v rámci najbližšej rodiny. Spisovateľka sa úspešne pokúsila o psychologickú kresbu dvoch povahovo rozdielnych žien a ľudí v ich okolí. Román Zatmenie srdca má však aj druhú polohu. Tá zaujme najmä čitateľov, ktorí majú radi rozprávanie o osudoch umeleckých diel, obrazoch slávnych maliarov. Laura je znalkyňa umenia a podarí sa jej sprostredkovať navrátenie niektorých obrazov, ktoré ukradli nacisti počas vojny, právoplatným dedičom.
U dodávateľa
12,26 € 12,90 €

Pánem svého osudu


Ve viktoriánské Anglii jsou jasně dané hranice mezi společenskými vrstvami. Mladý James Falconer se díky své píli a ambicím prodere mezi špičku. Jeho štěstím však záhy otřesou skandály a intriky. James musí dokázat, že je opravdu pánem svého osudu, a to dřív, než mu špatná pověst zničí život.
U dodávateľa
15,58 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Nástrahy minulosti


James, mladík z chudých poměrů, se stane pravou rukou obchodního magnáta Henryho Malverna. Pracovitý a pokorný James se tím ale zároveň dostane do společnosti živené intrikami a bojem o moc. Jamesovu kariéru ohrozí ničivý požár i komplikovaný vztah s Henryho dcerou Alexis, které se kdysi nesměle dvořil.
Na sklade 2Ks
19,29 € 20,30 €

dostupné aj ako:

Pánem svého osudu


Ve viktoriánské Anglii jsou jasně dané hranice mezi společenskými vrstvami. Mladý James Falconer se díky své píli a ambicím prodere mezi špičku. Jeho štěstím však záhy otřesou skandály a intriky. James musí dokázat, že je opravdu pánem svého osudu, a to dřív, než mu špatná pověst zničí život.
Na stiahnutie
11,00 €

dostupné aj ako:

Angyal


"Kölyökkorunkban, mikor magunkra maradtunk, azt mondtuk, egy család vagyunk, és megfogadtuk, hogy mindent megteszünk egymásért. De nem tettünk meg. Megszegtük az egymásnak tett fogadalmat." Négy jó barát - harmincas éveik elején járnak, szépek, sikeresek. Tinédzserként barátkoztak össze, és barátságukat semmi sem tudta szétdúlni, sem házasság, sem szerelmek, sem anyagiak. Még az sem, hogy az eredeti csapat hat tagból állt. Egyikük szennyezett kábítószertől élőhalott egy szanatóriumban, másikuk nyomtalanul eltűnt. De ők négyen most is úgy szeretik egymást, mintha testvérek volnának. Rosie, a címbeli angyal, jelmeztervező. Két munka között siet haza, férje családjának kastélyába, ahol apósa és sógornője ügyes-bajos dolgait is rendszerint ő oldja meg. Szerencsére férje ritkán jelenik meg, de akkor mindig felzaklatja jóságos feleségét. Gavin színész, szupersztár, boldogan él anyagias feleségével és egy szem fiával. Ugyan rengeteget forgat, de minden filmje saját ötlete alapján készül, és mindig vele dolgozik Rosie. Kevin Rosie bátyja, és akárcsak hajdan édesapjuk, nyomozó a New York-i rendőrségnél. Éppen egy nagy ügyön dolgozik: egy maffiacsaládba kellett beépülnie, hogy lebuktathassák a drogkereskedéssel és zsarolással foglalkozó főnököt. Nell ügynök és sajtós, Gavin mellett más híres ügyfelei is vannak, például Johnny Fortune, a rendkívül népszerű énekes, a kilencvenes évek Julio Iglesiasa. De amikor összeismerteti Johnnyt Rosie-val, a baráti társaság egyensúlya felborul. Végül egy kórházi ágy mellett tisztázódnak a kusza érzelmi viszonyok. Barbara Taylor Bradford ebben a regényében is körképet rajzol, elkalauzol minket New York mellett Londonba, Párizsba és a Loire menti kastélyok egyikébe. Aki szereti az írónő regényeit, ezt a könyvet sem tudja majd letenni.
Vypredané
12,43 € 13,08 €

Játszma


Annette Remmington negyvenéves kora előtt felért a csúcsra. Amikor legújabb (és legfiatalabb) ügyfele felbukkan egy bevásárlószatyorral, amiből egy lappangó Rembrandt-festményt húz elő, Annette tudja, ilyen lehetőség csak egyszer adódik egy művészeti tanácsadó életében. Meg is ... Folytatás ›› ragadja. Az aukció, ahol az addigra restaurált és komoly hírverés övezte Rembrandt kalapács alá kerül, lélegzetelállító, húszmillió fontos bevételt hoz. Annette hirtelen a műkereskedők műkereskedője lesz, százával jelentkeznek nála az újságírók interjúért. Még szerencse, hogy mellette áll a férje, Marius, aki vigyáz arra, hogy felesége ne veszítse el a fejét. Azt az újságírót is segít neki kiválasztani, aki megírhatja a megfelelő profilcikket. De Mariust itt cserbenhagyja éleslátása: Jack Chalmers felkavarja a házasság állóvizét. Annette és Marius kapcsolatában több a titok, mint egy kívülálló hinné. Jack hiába nem akar kutakodni, minduntalan rejtélybe, elhallgatásba ütközik. És amikor fülig beleszeret aranyhajú riportalanyába, Annette úgy érzi, húsz éve építgetett világa összeomlik. London és Yorkshire, Barcelona meg a Cote d'Azur a háttere a szerelmi háromszögnek. És mivel titkai nemcsak Annette-nek vannak, hanem Mariusnak, sőt még Jacknek is, alaposan összegabalyodnak az életek, mielőtt Barbara Taylor Bradford, szokásos mesteri történetszövésével, elrendezi őket.
Vypredané
12,79 € 13,46 €

Víťazstvo lásky


Centrá svetovej módy New York, Paríž a Londýn, exotický Istanbul a Hongkong – všade tam nás zavedie najnovší fascinujúci román o vášni a zrade, o pomste a nenávisti, ale aj o triumfe pravej lásky od jednej z najslávnejších autoriek bestsellerov. Bradfordová ním nadväzuje na mimoriadne úspešnú ságu o rode Hartovcov, ktorou si získala srdcia miliónov čitateliek na celom svete.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Kezdd velem újra az életed!


Barbara Taylor Bradford regényeit rajongók milliói keresik és olvassák szerte a világon. E műve a család és a barátság értékeit, az emberi lélek diadalát mutatja fel. Mallory Keswick úgy érzi, élete már nem is lehetne jobb. Csodálatos, minden szempontból tökéletes házasságban él egy férfival, aki szereti és támogatja. Ikrei boldogsággal töltik ki napjait. Mallory tehát megtalálta azt a családi harmóniát, amit gyerekkorában nélkülöznie kellett. Élete idilli - amíg egy borzalmas esemény romba nem dönti mindazt, ami megingathatatlannak látszik. Mallory lassacskán kénytelen megbékélni a ténnyel, hogy élete visszavonhatatlanul megváltozott, s ráébred, hogy mindent újra kell kezdenie. Barátnője, Sarah és melegszívű anyósa segítségével olyan erőket fedez fel magában, amelyek létezését korábban nem is sejtette. Abban a hitben, hogy bánatát legyőzve ismét teljes emberi életet élhet, vállalkozásba fog. Hogy netán újra méltó társat talál, arra gondolni sem mer. Az egyes szám első személyben elmesélt történetből egy nagyszerű nő alakja tárul elénk, akire saját belső tartalékainak fölfedezése, valamint annak felismerése vár, hogyha van bátorsága, újra kezdheti az életet. A versbetéteket N. Kiss Zsuzsa fordította.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Tajomstvo Emmy Hartovej


Návrat legendárnej Emmy Hartovej, hlavnej hrdinky Úspešnej ženy, v najnovšom románe plnom vášní, citov, tajomstiev a intríg v príťažlivom svete módy. Pestré osudy Emminých potomkov, ktorí sa snažia udržať slávu a tradície rodinnej firmy.
Vypredané
8,80 € 9,26 €

Nečakané požehnanie


Voľné pokračovanie osudov pokračovateliek tradície Emmy Hartovej. Jej pravnučky Evan, Tessa, Linnet a India, predstavujúce mladú generáciu Hartovcov, musia okrem osobných problémov zápasiť aj s nepriateľom, ktorý sa usiluje nahlodať súdržnosť dynastie
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Spravodlivá odmena


Linnet a Eyan chú realizovať svoje prevratné plány na renováciu obchodnéh domu Harte. Čaká ich boj - o to náročnejší, že ho musia zvádzať s blízkymi.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Dynastia


Moc a peniaze, vášeň a ambície - dramatická sága zámožnej rodiny Deravenelovcov odohrávajúca sa v Anglicku eduardovskej éry. Pevné pozície úspešného rodu v podnikaní a rodinné hniezdo sú otrasené v základoch, keď ich ohrozí prichádzajúca zrada.
Vypredané
11,64 € 12,25 €

Dedičia


Po štrnástich rokoch sa Edwardovi Deravanelovi konečne podarí postaviť rodinnú firmu na nohy a dostať ju na svetovú úroveň. Je však otázne, či sa mu podarí zabezpečiť budúcnosť rodiny, keď mu na päty stúpa žiarlivá manželka a po moci bažiaci brat, a či niektorý z jeho potomkov oživí časy starej slávy.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

A legkülönb unoka


Barbara Taylor Bradford az egyik legkedveltebb, legkeresettebb bestselleríró a világon. Egy gazdag nő című regényével útjára indított egy családregény-sorozatot, amelynek Őrizd az álmot! című kötete után A legkülönb unoka a harmadik része. A történet az 1980-as évek első felében játszódik, tíz évvel a legendás hírű nagymama, Emma Harte halála után. Unokája és örököse, Paula szépsége teljében, karrierje csúcsán éli a dolgos felső tízezer munkacentrikus hétköznapjait. Angliában lakik, New Yorkban dolgozik, a Riviérán lévő villájukban nyaral, Hongkongba jár bevásárolni, és Ausztráliába is elrepül, hogy meglátogassa butikjait és ott élő bátyját, Philipet. Minden tekintetben sikeres, imádja férjét, gyerekeit, terebélyes családjának minden ága-bogát, kivéve a fekete báránynak számító Jonathant, aki viszont sértettségében, kisemmizettségében bosszúhadjáratot szervez ellene. A regény az igazság és gonoszság küzdelme - hogy sok izgalom, viszontagság és ármánykodás után melyik győzedelmeskedik, afelől senkinek, aki az első két kötetet olvasta, nem lehet kétsége. Hamarosan megjelenik az Emma titka, a sorozat negyedik kötete is.
Vypredané
0,29 € 0,30 €