Jane Chapman

autor

Olyan leszek, mint te!


Pikoló, a mamutkislány leghőbb álma, hogy nagy és erős legyen - akárcsak Apa, akire hősként tekint. Amikor kettesben nekivágnak a jeges síkságnak, hogy egy különleges kalandban legyen részük, Pikoló oldalát furdalni kezdi a kíváncsiság: vajon milyen felfedezéseket fognak tenni? Vajon az út végére jobban hasonlít majd Apára? Ez a szívmelengető történet a szülői szeretet fontosságát hivatott ünnepelni - kiváló minden csöppség számára, aki alig várja, hogy végre felnőtt legyen belőle.
U dodávateľa
13,33 € 14,03 €

Teljes szívemből szeretlek


Kismackó összetörte Medvemama kedvenc virágcserepét. Mi lesz, ha már nem fogja többé szeretni a mamája? Szerencsére Medvemama tudja, mivel nyugtassa meg... "Tedd csak a mancsod a szívemre - mosolyog -, és hallani fogod, ahogy szüntelenül dobog benne a szeretet!" Ez a könyv a feltétlen szeretet szívmelengető meséje.
U dodávateľa
10,23 € 10,77 €

Bear´s Loose Tooth


From a cave in the forest came a "MUNCH, MUNCH, CRUNCH!" as Bear and his friends all nibbled on their lunch. Bear and his friends are munching on their lunch, when all of sudden...Bear feels something wiggling and wobbling in his mouth. Oh, no! What can it be? It's Bear's first loose tooth! In the first BEAR story in three years, Bear's friends help to ease his concerns about his wiggly, wobbly tooth and help him understand losing a baby tooth is perfectly natural. This funny and reassuring story will delight anyone who's ever had a loose tooth.
Vypredané
5,32 € 5,60 €