! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Hajna Czernay

autor

Ha fázik a lélek


Egy nő életregénye, igyekezete az önmagára találás keskeny és meredek ösvényén...Egy nő ezer arccal és szereppel, melyet nap nap után magára öltött a szeretet kunyerálás jegyében...Egy nő, aki feladja önmagát, azt aki lehetne, csak azért, hogy azzá váljon, akit látni szeretnének benne...Egy nő, aki szeret, sokszor azért, hogy viszont szeressék, de legalább elfogadják...Egy nő, aki elesik többször, s megbukik mint feleség, anya és szerető...Egy nő, aki miután végigjárja a buktatókat, a girbe-görbe utakat, és mélypontra zuhan...Egy nő, aki gyógyít, miközben önmagát gyógyítja...Egy nő az önmagával megbékélés útján, mely köves és göröngyös...Egy nő, aki néha a csúcson van, máskor meg újra a mélyben, de tudja, amilyen mély az a völgy, épp annyira erős a felhajtó erő. Mert nincs az az esős idő, amit ne követne napsütés és szivárvány. Akár még esőben is.Egy nő, aki tanulja szeretni magát...Egy nő, aki keresi és kutatja a lelki békét, miközben viaskodik önmagával, azzal, akivé az évek során vált...Megtalálhatja a lelki békét az a nő, aki megszegi a keresztény erkölcsi törvényeket s az ebből fakadó kötelességeit, melyek hitvilágát képezték?Avagy ujjá születhet-e hamvaiból?
Na stiahnutie
3,00 €

Visszhang


Életed csatáját mindig egyedül vívod. Hiába van körülötted egy seregnyi ember, amit megtapasztalsz az csakis neked szolgál tanítással… Ami fáj, az neked fáj, és senki másnak! Lehetnek részvéttel irántad, együttérezhetnek veled, de ami téged érint, az csakis neked szól, az téged tanít!  Éppen ezért legyél önmagad barátja, s szeresd magadban az embert! Akkor is, ha sokszor hibáztál, és akkor is, ha számtalanszor elbuktál már… Jobb emberré válni sohasem késő! És csakis akkor leszel képes jobb emberré válni, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy. Ítélkezés nélkül! Ha szereted magad, képessé válsz másokat is szeretni!  Csak a szeretet képes felülírni a bennünk dúló viharok orkánját.  Csak a szeretet által válthatja meg magát az ember. Minden más szemfényvesztés csupán.  És ne feledd! Nincs az a vihar, amelyet ne követne napsütés és szivárvány! -  Czernay Hajna
Na stiahnutie
4,01 €

Ha fázik a lélek


Egy nő sorsa, az önmagára találás rögös útján, ha ráébred, hogy fázik a lelke, Egy nő sorsa, aki házasság kötelékében él,  Egy nő sorsa, aki életébe belépik a harmadik, Egy nő sorsa, ha beköszönt a szerelem,  Egy nő sorsa, ha megadja magát a szenvedélynek, Egy nő sorsa, ha két férfin osztja meg magát, Egy nő sorsa, ha érzelmei hatására fellép a bűntudat, Egy nő sorsa, amikor rálép a gyógyulás útjára, Egy nő útja, amikor megbocsát, megbékél önmagával.  Avagy hogyan dönt egy nő, merre vezet élete sorsa, ha fázik a lelke?
Na stiahnutie
3,76 €

Ha fázik a lélek


Egy nő sorsa, az önmagára találás rögös útján, ha ráébred, hogy fázik a lelke, Egy nő sorsa, aki házasság kötelékében él, Egy nő sorsa, aki életébe belépik a harmadik, Egy nő sorsa, ha beköszönt a szerelem, Egy nő sorsa, ha megadja magát a szenvedélynek, Egy nő sorsa, ha két férfin osztja meg magát, Egy nő sorsa, ha érzelmei hatására fellép a bűntudat, Egy nő sorsa, amikor rálép a gyógyulás útjára, Egy nő útja, amikor megbocsát, megbékél önmagával. Avagy hogyan dönt egy nő, merre vezet élete sorsa, ha fázik a lelke?
Vypredané
7,93 € 8,35 €