Emerson Eggerichs

autor

Láska a úcta


Žena má jednu dôležitú potrebu – musí cítiť, že ju manžel miluje. Ak je táto jej potreba naplnená, je šťastná. Muž má tiež jednu dôležitú potrebu – musí cítiť, že si ho manželka váži. Keď je táto jeho potreba naplnená, je šťastný. Ak niektorá z týchto potrieb naplnená nie je, situácia začína byť kritická. Kniha Láska a úcta vám ukáže, prečo na seba manželia reagujú negatívne a ako sa dajú vzájomné konflikty vyriešiť. Kniha vychádza z mnohoročnej poradenskej praxe a vedeckého skúmania. Práca Dr. Emersona Eggerichsa dokázala v nespočetných prípadoch zmeniť spôsob, akým spolu manželia hovoria, ako o sebe zmýšľajú a ako sa k sebe správajú.
U dodávateľa
9,98 € 10,50 €

Szeretet & Tisztelet


A legújabb pszichológiai vizsgálatok pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít. A férj és feleség közötti sikeres kommunikáció alapja az, hogy szembenézzünk vele: a férjnek épp olyan szüksége van feltétel nélküli tiszteletre, mint a feleségnek feltétel nélküli szeretet. Dr. Emerson Eggrichset saját bevallása szerint "igazából a kétségbeesés vezette el" e könyv megírásához, "ami végül inspirációba fordult". Házaspárok százai ismerték fel ennek az üzenetnek a segítségével, hogyan juthatnak el a kölcsönös megértés és bensőségesség újabb szintjeire. A szerző Bibliára alapuló, rendkívül gyakorlatias módszereket ad olvasói kezébe, akik így megtanulhatják, -hogyan állítsák le a konfliktusokat (őrület köre), -hogyan kezdeményezzenek változásokat (feltöltődés köre), illetve -hogyan élvezzék az egymás iránti megújult szenvedélyt (áldás köre). Ez a könyv mindenkinek szól: azoknak, akinek a házassága válságba került... azoknak, akik boldog házasságban élnek, és azt szeretnék, ha ez így is maradna... magányos embereknek... olyanoknak, akik a házastársuk megcsalt... jegyespároknak... továbbá olyan pásztoroknak és tanácsadóknak, akik használható anyagot keresnek házasságuk megmentéséhez.
Vypredané
12,43 € 13,08 €

Láska a úcta


Žena má jednu důležitou potřebu - musí cítit, že ji manžel miluje. Pokud je tato její potřeba naplněna, je šťastná. Muž má také jednu důležitou potřebu - musí cítit, že si ho manželka váží. Když je tato jeho potřeba naplněna, je šťastný. Jestliže některá z těchto potřeb naplněna není, situace začne být zoufalá. Kniha Láska a úcta vám ukáže, proč na sebe manželé reagují negativně a jak lze rychle a bez zbytečných těžkostí vzájemné konflikty vyřešit. Kniha vychází z třiceti let poradenské praxe a vědeckého zkoumání. Práce Dr. Emersona Eggerichse dokázala v bezpočtu případů změnit způsob, jak spolu manželé hovoří, jak o sobě vzájemně smýšlejí a jak se k sobě chovají.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Szeretet és tisztelet a családban


A legújabb pszichológiai kutatások pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít: a gyerekeknek szükségük van arra a szeretetre, ami Isten parancsa a szülők számára (Tituszhoz írt levél 2.4), a szülők pedig arra a tiszteletre vágynak, amely a Szentírás szerint jár nekik gyermekük részéről (Mózes második könyve 20.12). A Szeretet és tisztelet a családban című könyv gyakorlati tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan szakíthatjuk meg az őrület körét a családi konfliktusokban és hogyan vehetjük fel azt az egészséges ritmust, amivel feltöltődhetünk és bejuthatunk az áldásba. E könyv célja, hogy a családtagok között egészséges kapcsolatok alakulhassanak ki a nevelés témájával foglalkozó bibliai alapelvek mentén. Dr. Eggerichs őszintén elmondja, milyen tapasztalatokra tettek szert feleségével három gyermekük nevelése során, valamint bölcs tanácsokkal látja el az olvasókat azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges a különféle családi élethelyzetekben fellépni és azokat sikerrel kezelni. A könyv szemnyitogató módon tárja fel a gyermeknevelés bibliai alapelveit, amelyek úgy képesek működtetni a családot, ahogyan azt Isten eleve eltervezte. A könyvből megtudhatjuk, hogy: - a szeretet és a tisztelet alapvető szükségek egy családban, - az őrület köre megállítható, - mi az a hat bibliai módszer, amivel ösztönözni tudjuk gyermekeinket, - hogyan fegyelmezzük az engedetlenséget és nézzük el a gyerekességet, - hogyan legyünk mi magunk is érettek, hiszen a gyermeknevelés kizárólag felnőtteknek való feladat, - hogyan dolgozzunk együtt csapatmunkában házastársunkkal a gyermekek nemét figyelembe véve, - hogyan válhatunk Isten szemében a gyermekeiket szerető szülőkké, függetlenül azok reakciójától.
Vypredané
12,52 € 13,18 €

Láska a úcta v rodině


Možná jste jako spousta rodičů, s nimiž jsem mluvil. Připadáte si poražení a občas byste to nejraději vzdali. Tuto knihu jsem napsal proto, abych vám pomohl vytrvat. Pokud jsou vaše děti malé, máte před sebou ještě dlouhou cestu; pokud již dospívají, máte ještě spoustu času, abyste váš vztah vylepšili. A jestliže už máte děti dospělé, tyto pravdy jsou nadčasové, protože rodiče jsou vždycky rodiči. Principy lásky a úcty mohou v rodině fungovat a opravdu také fungují. Dovolte mi ukázat proč... a jak.
Vypredané
9,41 € 9,90 €