Monika Ehrenreich

autor

Rajta, kezdjünk tornázni! 3. kötet


Környezetismereti sorozat 3 éves kortól. Vidám minikvíz, kérdések és válaszok a gyerekek nyelvén.
U dodávateľa
7,27 € 7,65 €

Mi micsoda Junior Matricás rejtvényfüzet - Dinoszauruszok


Fedezd fel a dinók korát és világát! Etesd meg az óriási állatokat, vagy tervezd meg a saját repülő szauruszodat! A Junior könyvsorozathoz kiváló kiegészítés: foglalkoztató füzet, amelyek nemcsak fejtörőket, kifestőket és változatos rejtvényeket tartalmaz, hanem többször átragasztható matricákat is! A feladatok megoldásával természetesen új ismereteket is elsajátíthatnak az 5-8 éves kis olvasók, s közben jól szórakoznak és a kézügyességük is fejlődik. - Kiszínezhető képek - Furfangos rejtvények és játékötletek - Többször beragasztható matricák - Vidám olvasnivaló kisiskolásoknak 5 éves kortól ajánljuk. Dupla oldal matricás betéttel.
U dodávateľa
4,08 € 4,29 €

Menjünk együtt vásárolni!


Mi kapható a piacon? -Mi sül a pék kemencéjében? -Mit vesz anya Sárinak és Bencének a ruhaboltban? A hároméves kisgyerek gyakran kíséri anyát vásárolni. Ismerős jelenetek elevenednek meg a könyv lapjain: anya zöldséget, Bence dinnyét szeretne venni. Válogatni is szabad, hogy mi kerüljön a kosárba. A rövid, kedves szövegek mellett a képek sok beszélgetési témát adnak a vásárlással kapcsolatban. Az utolsó oldalon a felhajtható kukucskálók alatt rejlenek a minikvíz helyes válaszai. Vidám teszt a kicsiknek, és nem is nehéz!
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Nézd, hová megy a kukásautó!


Milyen kalandos útra megy Jani a kukásautón? -Hová viszi a kukásautó a hulladékot? -Miért fontos külön gyűjteni a papírt? -Mi minden történik Peti körül a tornateremben? -Miért fontos a bemelegítés? -Mi mindenre jó a felemás korlát? Környezetismereti sorozat 3 éves kortól. Vidám minikvíz, kérdések és válaszok a gyerekek nyelvén.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Mi micsoda Junior Dinoszauruszok - Matricás rejtvényfüzet


A Junior könyvsorozathoz kiváló kiegészítés: foglalkoztató füzetek, amelyek nemcsak fejtörőket, kifestőket és változatos rejtvényeket tartalmaznak, hanem többször átragasztható matricákat is! A feladatok megoldásával természetesen új ismereteket is elsajátíthatnak az 5-8 éves kis olvasók, s közben jól szórakoznak és a kézügyességük is fejlődik.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Mi micsoda Mini Menjünk át a zebrán!


Az utcán még a járdán is veszélyek leselkednek egy kisgyerekre. Egy kinyíló garázsajtó, egy elhaladó biciklis vagy a kertészek miatt kell nagyon figyelmesen menni. Hol szabad átmenni az úttesten, miért kell megállni, ha egy mentőautó szirénáját halljuk? Mit érdemes felvenni, hogy jobban láthatók legyünk a sötét utcán? Remek kis könyv ahhoz, hogy a szülők mindezekről beszélgessenek csemetéikkel. - Hol mehetsz át az úttesten? - Mire kell a járdán is figyelni? - Mikor mehetsz át a lámpánál?
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Világtörténelmi enciklopédia 2. - Az ókor nagy birodalmai


A Világtörténelmi enciklopédia sorozat könnyen áttekinthető, szemléletes összefoglalást ad a történelem és a kultúra iránt érdeklődők számára. -16 kötet -közel 2000 oldal -több mint 6000 fénykép, illusztráció -érdekes, olvasmányos leírás -térképek -irodalmi források -élvezetes, könnyen érthető stílus minden korosztály számára E kötet az ókor nagy birodalmaival ismertet meg.
Vypredané
2,47 € 2,60 €

Mi micsoda Junior Várak és lovagok - Matricás rejtvényfüzet


Gyere velünk egy középkori kirándulásra! Éld át a lovagi torna izgalmait, járd be a várat, ismerd meg lakóit! A Junior könyvsorozathoz kiváló kiegészítés: foglalkoztató füzet, amelyek nemcsak fejtörőket, kifestőket és változatos rejtvényeket tartalmaz, hanem többször átragasztható matricákat is! A feladatok megoldásával természetesen új ismereteket is elsajátíthatnak az 5-8 éves kis olvasók, s közben jól szórakoznak és a kézügyességük is fejlődik. - Kiszínezhető képek - Furfangos rejtvények és játékötletek - Többször beragasztható matricák - Vidám olvasnivaló kisiskolásoknak
Vypredané
3,64 € 3,83 €

Nézd, hová megy a kukásautó! - Mi micsoda Mini


Miből lesz a szemét? Milyen ruhát viselnek a szemétszállítók? Milyen kalandos útra megy Jani a kukásautón? Hová viszi a kukásautó a hulladékot? Ki tartja tisztán az utakat? Kiderül az is, miért viselnek védőruhát a kukások, hogyan válogatják szét a szemetet és hová kerülnek az üres üvegek. Az ismeretterjesztő tartalom mellett minden füzetben kvízkérdések, böngészők, labirintusjátékok és egyéb vidám feladványok várják a kicsiket.
Vypredané
2,34 € 2,46 €

Óvodába járok! - Mi micsoda mini


Mit lehet csinálni az oviban? Hogyan zajlik az uzsonnázás? Az ovisok izgalmas mindennapjaiba kínál betekintést és a legfontosabb kérdésekre ad választ a Mi MICSODA mini füzet Óvodába járok! című kötete. Szülők és gyermekeik együtt kísérhetik figyelemmel, hogyan zajlik egy nap az óvodában. Bekukkanthatunk a kicsik foglalkozásaiba, és megismerhetjük a nagyobbak napirendjét is. Ezt a kötetet nemcsak az óvodai felkészítés idején, hanem a napi rutinok újbóli megbeszéléséhez is érdemes újra és újra elővennünk. Az ismeretterjesztő tartalom mellett minden füzetben kvízkérdések, böngészők, labirintusjátékok és egyéb vidám feladványok várják a kicsiket.
Vypredané
2,34 € 2,46 €

Óvodába járok - Mi MICSODA mini füzet


Mit lehet csinálni az oviban? Hogyan zajlik az uzsonnázás? Az ovisok izgalmas mindennapjaiba kínál betekintést és a legfontosabb kérdésekre ad választ a Mi MICSODA mini füzet Óvodába járok! című kötete. Szülők és gyermekeik együtt kísérhetik figyelemmel, hogyan zajlik egy nap az óvodában. Bekukkanthatunk a kicsik foglalkozásaiba, és megismerhetjük a nagyobbak napirendjét is. Ezt a kötetet nemcsak az óvodai felkészítés idején, hanem a napi rutinok újbóli megbeszéléséhez is érdemes újra és újra elővennünk. Az ismeretterjesztő tartalom mellett minden füzetben kvízkérdések, böngészők, labirintusjátékok és egyéb vidám feladványok várják a kicsiket. 2 éves kortól ajánljuk.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Lacná kniha Világtörténelmi enciklopédia 2. - Az ókor nagy birodalmai (-70%)


A Világtörténelmi enciklopédia sorozat könnyen áttekinthető, szemléletes összefoglalást ad a történelem és a kultúra iránt érdeklődők számára. -16 kötet -közel 2000 oldal -több mint 6000 fénykép, illusztráció -érdekes, olvasmányos leírás -térképek -irodalmi források -élvezetes, könnyen érthető stílus minden korosztály számára E kötet az ókor nagy birodalmaival ismertet meg.
Vypredané
0,78 € 2,60 €

dostupné aj ako: