% Zľavy na hry %

Kálmán Faluba

autor

Magyar-spanyol szótár


Teljesen új, naprakész, mai nyelvállapotot tükröző általános köznyelvi szótár 50 000 címszóval és példával. A szerkesztők a legfrissebb egy- és kétnyelvű források mellett a spanyolországi írott sajtó, a rádió és a televízió adásaiból készült saját gyűjtésüket is felhasználták, s éltek a világháló adta gyűjtési és ellenőrzési lehetőséggel is. A méretében, tipográfiájában is felhasználóbarát szótárt ajánljuk minden nyelvtanulónak, érettségire és nyelvvizsgára való felkészüléshez egyaránt.
Na sklade 1Ks
24,66 € 25,96 €

Spanyol-magyar kisszótár


A szótár 22 000 címszót tartalmaz, mai nyelvállapotot tükröző szókészlettel és példaanyaggal. A függelékben találhatunk nyelvtani táblázatokat, a szótárhasználatot tipográfia könnyíti.
U dodávateľa
10,78 € 11,35 €

Magyar-Spanyol kisszótár


A spanyol nyelvet mintegy 400 millió ember beszéli szerte a világon. Magyarországon is egyre többen tanulják, beszélik. Gáldi László szótárának felújítását a megjelenése óta eltelt időszak hatalmas társadalmi, gazdasági, politikai változásai indokolták. Az élet változásai magukkal hozták a szókincs változását, bővülését. Az átdolgozáskor a szerkesztők arra törekedtek, hogy az új elemként felvett magyar szavak, kifejezések és spanyol megfelelőik az aktuális nyelvállapotot, a mai beszélt nyelvet tükrözzék, és hogy a szócikkekben szereplő kifejezések és példák megkönnyítsék az aktív nyelvhasználatot. Az átdolgozás eredményeképp a címszavak száma közel 20 százalékkal, mintegy 31 000-re nőtt.
Vypredané
10,78 € 11,35 €

Spanyol-Magyar - Magyar-Spanyol kisszótár csomag


A két kiadvány tartalma: - 22 000 címszó - mai nyelvállapotot tükröző szókészlet és példaanyag - mondatalkotást segítő információk megadása, rendhagyóságok jelzése - stiláris és szakrendi minősítések - áttekinthető, világos szócikkszerkezet - szótárhasználatot könnyítő tipográfia - Függelékben nyelvtani táblázatok
Vypredané
10,78 € 11,35 €