% Zľavy na hry %

Róbert Farkas

autor

Első könyvem a fénysebességről - Mitől világít a Nap?


Az Első könyvem az univerzumról a csillagok és bolygók titkait hozta el a legkisebbeknek. És máris itt a folytatás! Róka papa ezúttal arról mesél, mitől világít a Nap, és miért nem pukkan ki, mint egy lufi. A kisrókának persze számtalan kérdése van még: miért nem tudunk akármekkorát ugrani? Milyen gyorsan közlekedik a fény? És mi történik, ha két fekete lyuk összetalálkozik? A nagy sikerű Eszes Róka-sorozat második darabja a fenti kérdésekre adja meg a választ, a legkisebbek számára is érthetően. Ez a könyv az első könyved a fényről és a gravitációról.
U dodávateľa
6,13 € 6,45 €

Első könyvem a téridőről - Mitől lassul az idő?


Farkas Róbert, az Astronaut néven ismert grafikus lányának írta és rajzolta meg az Eszes Róka-sorozat első kötetét. Az Első könyvem az univerzumról később kisgyerekek százaihoz hozta közel az égbolt csodáit, míg a sorozatban megjelent második könyv, az Első könyvem a fénysebességről a fény és gravitáció kérdéseivel foglalkozott a legkisebbek számára is érthető, mesés módon.A csillagok és a bolygók, a Nap és a fénysebesség titkai után a kisróka ezúttal az időről tud meg sok mindent Róka papa meséjéből. Vajon miért nem tudjuk utolérni a fényt? Mitől mozgunk mégis, ha közben egy helyben állunk? Miért telik másképp az idő, amikor jól érezzük magunkat, mint amikor unatkozunk, és lehetséges-e az időben utazni? A legkisebbeknek szóló Eszes Róka-sorozat harmadik és egyben záró darabja az első könyved a relativitásról és a téridőről.
U dodávateľa
6,13 € 6,45 €

Moja prvá kniha o vesmíre (dvojjazyčná)


Kniha otázok a odpovedí alebo čo si chcel vedieť o vesmíre a nemal si sa koho opýtať. Kniha prináša detskému čitateľovi problematiku vesmíru z pohľadu dieťaťa. Rozhovor medzi ockom a malou líškou atraktívnym spôsobom odhaľuje zložitosť sveta nad našimi hlavami. Má potenciál detského čitateľa osloviť, podnietiť jeho fantáziu a predstavivosť. Benefitom je dvojjazyčnosť, jednoduché texty sú v slovenčine aj angličtine.
U dodávateľa
6,27 € 6,60 €

Első könyvem az univerzumról - Hogyan születnek a csillagok?


A nagy sikerű Eszes Róka-sorozat első kötete most kézre állóbb, nagyobb formátumban, változatlan tartalommal kerül a boltokba.Ez a könyv Rókapapa meséje a világ keletkezéséről. Alkotója, a grafikusként is elismert Farkas Róbert először angol nyelven, közösségi finanszírozással valósította meg, most pedig a világmindenséget fürkésző magyar gyerekek is választ kaphatnak kérdéseikre. Ez a könyv az Eszes Róka-sorozat első darabja, amelyet Raffai Péter, az ELTE Atomfizikai Tanszékének asztrofizikusa a jövő felfedezőinek ajánl. Ez a könyv az első könyved az univerzumról.További megjelent kötetek a sorozatban: Első könyvem a fénysebességről Első könyvem a téridőről
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

Első könyvem a fénysebességről – Mitől világít a Nap?


Az Első könyvem az univerzumról a csillagok és bolygók titkait hozta el a legkisebbeknek. Róka papa ezúttal arról mesél, mitől világít a Nap, és miért nem pukkan ki, mint egy lufi. A kisrókának persze számtalan kérdése van még: miért nem tudunk akármekkorát ugrani? Milyen gyorsan közlekedik a fény? És mi történik, ha két fekete lyuk összetalálkozik?A nagy sikerű Eszes Róka-sorozat második darabja a fenti kérdésekre adja meg a választ, a legkisebbek számára is érthetően.Ez a könyv az első könyved a fényről és a gravitációról.
U dodávateľa
12,26 € 12,90 €

Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő?


A csillagok és a bolygók, a Nap és a fénysebesség titkai után a kisróka ezúttal az időről tud meg sok mindent Róka papa meséjéből. Vajon miért nem tudjuk utolérni a fényt? Mitől mozgunk mégis, ha közben egy helyben állunk? Miért telik másképp az idő, amikor jól érezzük magunkat, mint amikor unatkozunk, és lehetséges-e az időben utazni?Farkas Róbert, az Astronaut néven ismert grafikus lányának írta és rajzolta meg az Eszes Róka-sorozat első kötetét. Az Első könyvem az univerzumról később kisgyerekek százaihoz hozta közel az égbolt csodáit, míg a sorozatban megjelent második könyv, az Első könyvem a fénysebességről a fény és gravitáció kérdéseivel foglalkozott a legkisebbek számára is érthető, mesés módon.A legkisebbeknek szóló Eszes Róka-sorozat harmadik és egyben záró darabja az első könyved a relativitásról és a téridőről.
U dodávateľa
12,26 € 12,90 €

Első könyvem az univerzumról


Ez a könyv Rókapapa meséje a világ keletkezéséről. Alkotója, a grafikusként is elismert Farkas Róbert először angol nyelven, közösségi finanszírozással valósította meg, most pedig a világmindenséget fürkésző magyar gyerekek is választ kaphatnak kérdéseikre. Ez a könyv az Eszes Róka-sorozat első darabja, amelyet Raffai Péter, az ELTE Atomfizikai Tanszékének asztrofizikusa a jövő felfedezőinek ajánl. Ez a könyv az első könyved az univerzumról.
Vypredané
8,48 € 8,93 €