Jan Godfrey

autor

Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa?


"Nagypapa születésnapjára minden évben rózsaszín virágba borult a cseresznyefa, de idén a fa nem volt sehol! Csak egy tömzsi tuskó árválkodott a helyén. - Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa? - kérdezte Veronika csodálkozva. - A fa meghalt, mert már nagyon-nagyon öreg volt. Ki kellett vágni - felelte nagypapa." Nagypapa és kis unokája a kertben sétálgatva gondolkodnak életről, halálról, mennyországról. A könyv szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak kíván segíteni abban, hogy egyszerűen és világosan beszélgessenek a gyerekekkel az elmúlásról általában vagy egy családtag, ismerős haláláról.
U dodávateľa
7,47 € 7,86 €

Kik a boldogok?


Jézus ismerte a boldogság titkát, de nem tartotta meg magának, hanem elárulta mindenkinek, aki meghallgatta. Te is kíváncsi vagy rá? A könyv a népszerű fiatal grafikus, Honor Ayres rajzaival illusztrálva A hegyi beszéd üzenetét közvetíti a kisgyermekeknek, bemutatva a Miatyánkot is.
U dodávateľa
7,47 € 7,86 €

Hviezdna noc


„Jedna, dve, tri, štyri... desať ovečiek kráčalo jednej hviezdnej noci cez kopec blízko Betlehema. Tam uvideli anjela s radostnou novinou o dieťati v jasliach, o dieťati, ktoré sa volalo Ježiš.“ Vianočná knižka určená pre deti vo veku 3-6 rokov hravým spôsobom rozpráva príbeh o noci plnej hviezd, keď sa narodil Ježiš, a zároveň ich učí nové slovíčka a čísla.
Na sklade 2Ks
4,74 € 4,99 €

Gyermek a jászolban


Gábriel angyal megjelenik Máriának, és üzenetet hoz neki Istentől. Fia fog születni, egy különleges gyermek... Így kezdődik a karácsonyi történet, amit a legkisebbek számára mesélnek el a lapozgatókönyv színpompás képei és rövid, könnyen érthető szövegei.
Vypredané
8,48 € 8,93 €