Ian Graham

autor

Kurtizánok - Kitartottak, ágyasok és királyi szeretők botrányos élete


A szerző izgalmas képet fest minden korok kurtizánjairól az ókortól egészen a modern korig Európán át egészen Amerikáig és Japánig. Ezek a nők általában az elithez tartoztak, és nem csak gyönyörűek, de műveltek is voltak. Sokuk vitte valamire, és gazdagon vonult ki az eltartottság állapotából, de sokuk elszegényedve, betegen és magányosan végezte. Életük izgalmas volt, sokszor botrányba fulladó, történeteik fordulatosak.
U dodávateľa
11,55 € 12,16 €

Mesiac - čo by som chcel vedieť


Knižka plná fotografií o mesiaci, plno informácií pre deti ale i dospelých. (270x225, 31 s., FB, MV)
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Precestuj celý vesmír


Vydajte sa s nami na neuveriteľnú trojrozmernú cestu do vesmíru, aby ste odhalili jeho tajomstvá. Zistíte, ako vzniká chvost kométy, ako sa otáčajú galaxie a vybuchujú hviezdy. Spoznáte najväčšie vesmírne dobrodružstvá ľudstva počnúc pristáním na Mesiaci až po Medzinárodnú vesmírnu stanicu.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Úžasné stroje


Kniha plná zázračnýh strojov z minulosti, súčasnosti, ale aj budúcnosti.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Rázós kalandok az Apollo-13 körül


A Rázós kalandok sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik milliomosként, mamutvadászként, boszorkányként vagy épp űrhajósként. Jókat nevet a vicces rajzokon, álmélkodik az érdekességeken, hüledezik a szörnyűségek felett, s a végén felsóhajt: "Ó de jó, hogy nem voltam ott!" Tuti tippek szakértőktől: - Vakard meg jól az orrodat, mielőtt felveszed a sisakot, ugyanis többé nem húzhatod le, amíg világűrben leszel! - A kilövés előtt szíjazd be magad szorosan! Ha ezt elmulasztod, úgy fogsz fel-alá pattogni a parancsnoki egység belsejében, mint egy elszabadult pezsgősdugó. - Ne ess pánikba! Ha valami baj történik, őrizd meg a hidegvéredet, a kapkodás csak ront a helyzeten! - Ne mozogj túl sokat, hogy minél kevesebb oxigént fogyassz!
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Amazing Stadiums


Superstructures focuses on amazing structures such as bridges, skyscrapers, tunnels and stadiums, describing how these incredible engineering marvels were designed and built. Each title in Superstructures is packed with WOW! facts and information and contains stunning full-colour photographs and technical drawings in an attractive magazine-style layout.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Építs rakétát


Egyedülálló, interaktív útmutatónk segítségével megépítheted a Saturn-V pompás modelljét, és lenyűgöző dolgokat tanulhatsz az űr felfedezéséről. Milyen gyorsan kell repülnie a rakétának, hogy elszökjön a Föld gravitációs vonzásától? Melyik rakéta volt 1800 méterrel magasabb, mint a Szabadság-szobor? Hogy fognak kinézni a jövő űrhajói? Ezekre és még sok más kérdésre is megtalálod a választ a könyvben, miközben megépíted a Saturn-V-öt. Csak illeszd egymásba a darabokat. Nem kell hozzá olló vagy ragasztó.
Vypredané
16,28 € 17,14 €