! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Alex Gray

autor

Pound of Flesh


In the depths of a freezing winter, Glasgow finds itself at the mercy of not one, but two serial killers. This is Detective Inspector Lorimer's worst nightmare and beyond anything he's faced in his years on the force. Can he find a link between the brutal slaying of prostitutes in the back streets of the city and the methodical killing of several unconnected businessmen? When the latest victim turns out to be a prominent Scottish politician, the media's spotlight is shone on Lorimer's investigation. Psychologist and criminal profiler Solly Brightman is called in to help solve the cases, but his help may be futile as they realise that someone on the inside is leaking confidential police information. Meanwhile two killers haunt the snowy streets and Lorimer must act fast, before they strike again...Evoking the gritty truth of Glasgow like no other writer, Alex Gray has created in Lorimer the most dynamic Scottish detective since Rebus.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

The Swedish Girl


When Kirsty Wilson lands a room in a luxury Glasgow flat owned by Swedish fellow student Eva Magnusson she can't believe her luck. But Kirsty's delight turns to terror when she finds the beautiful Swedish girl lying dead in their home and their male flatmate accused of her murder. Kirsty refuses to accept that he is guilty and, inspired by family friend Detective Superintendent Lorimer, sets out to clear his name. Meanwhile, Lorimer calls on trusted psychologist Solly Brightman to help unravel the truth behind the enigmatic Eva's life and death. But it is not long until another woman, bearing a marked resemblance to Eva, is brutally murdered. Horrified, Lorimer realises that Kirsty could be right. Is it possible that Glasgow's finest detective has put the wrong man behind bars? And is there a cold-blooded killer out there orchestrating the death of the next innocent victim? In this gripping read, Alex Gray sends her dynamic Scottish detective from the gritty heart of Glasgow to the snowy streets of Stockholm in his toughest case yet.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Egy nő, tíz pasi


Igaz történetem az Iskolaigazgatóról, az Ügyvédről, a Szeretőről, a Lordról, a Milliárdosról, a Rendezőről, a Színészről, Mr X-ről, a Szűzről... és az Igaziról... Abban a reményben mentem férjhez 19 évesen az Iskolaigazgatóhoz, hogy majd vele közösen alakítjuk ki az életünket, de hamarosan kiderült, hogy munkaalkoholista, és csak azt akarja, hogy asszisztáljak az életéhez. Azt mondta, ha választania kellene az iskola és köztem, az iskolát választaná. Nem csoda, hogy mire betöltöttem a 22-t, nem akartam mást, csak elmenekülni a szigetről, ahol éltünk. A főnököm, az Ügyvéd a szeretőjévé tett. Yves St. Laurent-ruhákat vett nekem, Párizs legelőkelőbb helyeire vitt el, és az életelem megváltozott. Azt hittem szeretem, de ő a felszínes csillogásnál nem ajánlott többet. A viszonyunk nem tartott sokáig, mert a felesége rájött, hogy a férjének viszonya van velem. Titokban kompra szálltam, és átkeltem a kis közeli szigetről Franciaországba. Elváltam a férjemtől, és a következő két évben megismerkedtem a Szeretőmmel, aki nem bizonyult többnek egy szexmániás szépfiúnál; a Lorddal, aki kétszer annyi idős volt, mint én; és a Milliárdossal, a két lábon járó kimeríthetetlen bankszámlával, az én Cukros bácsimmal, aki a kutyáit jobban szerette, mint engem. Miután szakított velem, New Yorkba mentem, hogy diplomát szerezzek. Ezután ismertem a többi férfit... A Rendező a filmjéhez akart. A Milliárdos a semmiért. A Lord azt akarta, hogy legyek az ő Ladyje. A Színész ki akart sajátítani. A Szűznek pedig csak arra kellettem, amit csak egyszer adhattam meg neki... De kit akartam én? És hol találhatok rá? Végül rá kellett jönnöm, hogy az igazi kapcsolat nő és férfi között az önbecsüléssel kezdődik. Ha túlságosan alkalmazkodom másokhoz, és elnyomom az egyéniségemet - ahogy eddig tettem -, akkor annak szakítás lesz a vége. Ezért diplomámmal a zsebemben hazatértem Angliába, abban a reményben, hogy megtalálom az Igazit...
Vypredané
11,16 € 11,75 €