% Zľavy na hry %

Dan Green

autor

Továreň ľudského tela


Skrutky a súčiastky tvojho vnútra.Zoznámte sa s pracovníkmi úžasnej továrne ľudského tela! Ťahajú šľachy, dodávajú krv a vstrekujú sliny – títo chlapíci drú vo dne v noci, aby bol tento úžasný stroj v pohybe. Tak si obujte gumáky, nasaďte prilbu a vstúpte dovnútra!
Na sklade 1Ks
8,46 € 8,90 €

Kalandos küldetés: A kocka mentőakciója


Ez a matematikai kaland csak rád vár! Egy tolvaj elvitte a világ legfontosabb számítógépének központi egységét! Ha nem szerzed vissza, világszerte kitör a káosz... A Kalandos küldetés legújabb kötetében a matekos és töri kalandok után a Rubik-kocka világába juthatsz el. S miközben sorra legyőzöd az akadályokat, még matekból is okos leszel!
U dodávateľa
5,05 € 5,32 €

Human body Factory


An entertaining and informative exploration of the busy human body factory, from the MD sending out orders in the brain to waste being sorted and delivered out of the body. With each 'department' introduced by the busy workers who keep everything running smoothly, the ingenious artworks are packed with humorous details, all backed up with fascinating facts and accessible text describing and explaining the body's processes. Whether it's toxic signs and workers wearing biohazard suits in the large intestine, lab workers in dinghies mixing gastric juices in the stomach with a giant whisk, or the lungs depicted as a gym, you'll find plenty to amaze and amuse in this comprehensive, fact-filled guide to the human body.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Csodálatos természet 2.


"A CSODÁLATOS TERMÉSZET egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb t udnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny." (a Kiadó) A kiadvány tartalma: - Vörös óriásbodobács - Ez a Dél- és Kelet-Ázsiában élő rovar éppúgy növényi nedveket szívogat, mint a hazai verőkeltő bodobács - de sokkal nagyobb nála - Gránát - Ismerkedj meg a szilikátok közé tartozó ásvánnyal, melyet egyaránt használnak ékszerek és csiszolóeszközök készítésére! - Iguanodon - Tudj meg mindent a hatalmas növényevőről, mely az egyik legismertebb a történelem előtti idők dinoszauruszai közül! - Házi méh - Még ha félünk is a fullánkjától, a méh hasznos segítőtársa az embernek: kultúrnövények tucatjait porozza meg. - Kalcit - Bemutatkozik a kristálytiszta ásvány, amely fontos szerepet töltött be a csigág és a vikingek életében egyaránt. - Tengerililiomok - Ezek a "virágállatok" a mai tengericsillagok és tengerisünök ősi rokonai, melyek valaha hatalmas tömegekben éltek az óceánban. - Karbonátásványok - Felbecsülhetetlen értékű ásványok, amelyek a mod ern élet legfontosabb vegyianyag-forrásai közé tartoznak.
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Csodálatos természet 1.


"A CSODÁLATOS TERMÉSZET egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb tudnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny." (a Kiadó) A kiadvány tartalma: - Cápafogkövület - A testük elenyészett, de otthagyták a fogukat, méghozzá tömegével - utódaik pedig ma is ott portyáznak az óceánban. Ismerd meg a cápák igazi arcát! - Atlaszlepke - A világ legnagyobb éjjeli lepkéje akkora, mint egy denevér - nincsen szája! - Gyémánt - Csak egy darab szén, mégis a legértékesebb kő - mi is az a gyémánt, és mitől olyan különleges? - Kardfogú tigris - A kövületek részletesen felrajzolják elénk a jégkorszak legfélelmetesebb ragadozóiank portréját. - Pöfögőfutrinka - Önvédelem felsőfokon: bemutatjuk a bogarat, amely tökéletesre fejlesztette vegyifegyverét. - Olivin - A Föld leghétköznapibb ásványcsaládjának tagja - de érkezhet akár a világűrből is! - Ásványok - Az ásványok bolygóni alapvető építőkövei. Most megtudhatod, hogyan osztályozzák őket a tudósok.
Vypredané
2,70 € 2,84 €

Csodálatos természet 4.


A CSODÁLATOS TERMÉSZET egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb tudnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny. A kiadvány tartalma: - Ázsiai keresztespók - Ismerkedj meg a természet egyik legjellegzetesebb képződményének létrehozójával! - Titanoboa - A valaha élt legnagyobb kígyó, a dél-amerikai őskori szörnyeteg. - Márvány - Bemutatkozik a pompás, örökkévaló kő, a szobrászok kedvence. - Szúnyogok - A parányi rovarok egyes fajai a természet legveszedelmesebb gyilkosai közé tartoznak. - Trilobiták - A háromkaréjú rákok a Föld egyik legsikeresebb állatcsoportját alkották - mégis kihaltak. - Korund - Egy ásvány, két drágakő - méghozzá a világ legbecsesebb ékkövei közül. - Fosszilis rekord - A fosszilis rekord a Földön ismert kövületek összességét jelenti - leltár, amely sohasem lesz teljes.
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Csodálatos természet 5.


"A CSODÁLATOS TERMÉSZET egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb tudnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny." (a Kiadó) A kiadvány tartalma: - Rózsabogár - A zömök, fémes fényű bogár érkezéséből tudhatod minden évben, hogy megjött a nyár. - Archaefructus - Tudd meg, mit árulnak el a kövületek a növényi élet fejlődésének nagy lépéseiről! - Augit - Fedezd fel ezt a fontos kőzetalkotó ásványt, a Föld egyik leggyakoribb alkotóelemét! - Molnárpoloska - Rendkívüli rovar, amelynek a víz nem halálos csapdát, hanem otthont jelent! - Brontornis - Ismerkedj meg a félelmetes terrormadárral, a húsevő, tollas ragadozóval! - Obszidián - Ezt a borotvaéles szélű, fekete követ az ősi és a modern ember egyaránt szerszámként használta. - Növényi kövületek - Merülj el a paleobotanikában, és tanuld meg, mit árulnak el a kövületek a növények evolúciójáról!
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Csodálatos természet 6.


"A CSODÁLATOS TERMÉSZET egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb tudnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny." (a Kiadó) A kiadvány tartalma: - Tigrisszem - A titokzatos kő, amelyet egykor az aranynál is többre értékeltek. - Hősdarázs - Elevenen falja fel a pókot, és szúrása az emberre is veszélyes. - Triceratrops - Kövületek mesélnek az őslényről, amelyet gyakran ábrázolnak a hírhedt T-rex ellenfeleként. - Óriás ezerlábú - Találkozás Afrika soklábú teremtményével, amely kulcsszerepet játszik az esőerdő tisztán tartásában. - Tengeritoll - A kövületekből megismerhetsz egy varázslatos tengeri élőlényt, amely hatalmas telepekben él. - A rovarok érzékszervei - A rovarok tömérdek érzékszervvel rendelkeznek, szétszórva egész testükön.
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Csodálatos természet 7.


"A CSODÁLATOS TERMÉSZET egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb tudnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny." (a Kiadó) A kiadvány tartalma: - Dongalábú levélbogár - A délkelet-ázsiai bogarat békabogárnak is nevezik vaskos, fekete hátsó lábai miatt. - Turmalin - Féldrágakő, mely összetételétől függően lenyűgözően sokszínű lehet. - Cyclobatis - Őskori lény a mai Libanon területéről, mely a megtévesztésig hasonlít a ma élő tüskérájához. - Örvényféreg - A "halhatatlan" laposféreg, amely képes regenerálni elveszített testrészeit. - Petoskey-kő - Az amerikai Michigan állam legendás köve, amely kőzet és kövület egyszerre. - Glossopteris - Rég kihalt növény, melynek maradványai Dél-Amerikától Ausztráliáig megtalálhatók. - Szulfátok - Sok mindenre használható ásványcsoport.
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Paleo dieta - Jídlo pro naší dobu


PALEO DIETA VÁS DOSTANE NA CESTU K LEPŠÍMU ZDRAVÍ A K LEPŠÍ POHODĚ - vyřadí veškeré zpracované potraviny, trans tuky a cukr, které jsou příčinou mnoha moderních nemocí (obezity, rakoviny, cukrovky, srdečních chorob, Parkinsonovy choroby, Alzheimerovy choroby, deprese a neplodnosti) - uvádí recepty bez mléčných produktů, lepku a toxinů, které jsou analyzovány z nutričního hlediska odborníkem na výživu - vede ke změně životního stylu, který nejen napomáhá ztrátě váhy, ale prospěje i vašemu zdraví - představí sto receptů od špičkového šéfkuchaře, které se snadno připravují, jsou nízkotučné a plné chutí Daniel Green je též autorem knihy Zdravá strava ke snížení cholesterolu.
Vypredané
17,41 € 18,33 €

Csodálatos természet 14


"A Csodálatos természet egy új, 15 részes ismeretterjesztő magazin, amelynek minden számához valódi rovart, ásványt vagy sokmillió éves kövületet adunk ajándékba. Gyermek és felnőtt egyaránt sok-sok érdekes, olykor meghökkentő tényt, adatot, egyéb tudnivalót talál ebben a lenyűgöző színes képekkel illusztrált sorozatban. Az első számhoz egy kb. 50 millió éves valódi cápafogat adunk ajándékba! Az ajándékokról: 44 mm átmérőjű műgyanta gömbbe öntött eredeti, szakértők által hitelesített rovar, ásvány vagy kövület. A gondos kivitelből adódóan a gömb időtálló, nem sérülékeny." (a Kiadó) A kiadvány tartalma: - Tücsök - Ismerd meg az elbűvölő rovart, a nyári éjszakák titokzatos "muzsikusát"! - Parasaurolophus - Lássuk, mit árulnak el a kövületek a kacsacsőrű dinoszauruszról, amely egykor Észak-Amerika tájain barangolt. - Smaragd - Gyönyörű, legendás drágakő, amely tökéletes a maga nemében. - Lasszóspók - Ízeltlábú ragadozó, amely hamis "házassági hirdetéssel" csalja lépre áldozatát. - Gryphaea - Tudd meg, miről árulkodnak az "ördögpatának" is nevezett őskori kagyló kövületei! - Turbidit - Fejtsd meg a kövek titkos jegyzőkönyvét a kontinensek peremének természeti katasztrófáiról! - Lepkék - Hatalmas rovarrend, amelybe a molylepkék és a pillangók egyaránt beletartoznak.
Vypredané
5,74 € 6,04 €

Periodic Table in Minutes


An icon of science, the Periodic Table defines the fundamental chemistry of everything in the universe. In this compact yet comprehensive guide, Dan Green outlines the history, development and workings of the table, shows how its design reflects and illuminates the organisation of all matter, and even explains what it has to tell us about the chemistry of distant stars and of our own bodies. Contents include an individual entry for every known element - detailing properties, uses and key data - and sections on the patterns and groups of the famous table, as well as explanations of basic chemistry concepts such as elements and compounds, atomic structure, chemical bonds, reactions and radioactivity, amongst many others.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Busy Day - Astronaut : An action play book


3, 2, 1 . . . Lift off! Join in and use the flaps to help the busy astronaut put on her spacesuit, launch the rocket and drive the moon buggy. With interactive action-flaps, you can do it too!Each clever flap provides an action or scene-change to encourage children to actively engage and explore. The playful flaps are perfect for little hands to develop fine motor skills and hand-eye co-ordination.Original concept and illustration by Dan Green.Nee-naw, nee-naw! Can you help the firefighter to save the day? Join in and use the flaps to slide down the pole, unroll the hose, put out the fire and much, much more. With interactive action-flaps, you can do it, too!Each clever flap provides an action or scene-change to encourage children to actively engage and explore. The playful flaps are perfect for little hands to develop fine motor skills and hand-eye coordination.Original concept and illustration by Dan Green.Introduces the world Boosts motor skills Recommended for children aged 2+Look out for other titles in the Busy Day series:Builder Vet Chef Firefighter Farmer. . . and many more to come!
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Busy Day - Chef


Join the busy chef in this playful, interactive flap book!It's a busy day in the kitchen! Join in and use the flaps to help the chef as he chops, stirs and bakes! With interactive action-flaps, you can do it too!Each clever flap provides an action or scene-change to encourage children to actively engage and explore. The playful flaps are perfect for little hands to help develop fine motor skills and hand-eye coordination.Original concept and illustration by Dan Green.The Busy Day series:Introduces the world Boosts motor skills Recommended for children aged 2+Also available in the Busy Day series:Builder Vet Astronaut Farmer Firefighter Athlete Train Driver
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Horniny, minerály, drahokamy


Fascinujú vás farebné minerály, trblietavé drahokamy, vzácne fosílie či krásne ulity a lastúry, aké na pláži len tak nenájdete? Vydajte sa teda na cestu za poznaním pokladov neživej prírody! Táto publikácia s viac ako 1 000 ohromujúcimi fotografiami sa vám stane neoceniteľným sprievodcom. Dozviete sa, že horniny a minerály nie sú výnimočné len svojimi vlastnosťami a krásou, ale rozprávajú aj príbeh o vzniku Zeme a jej premenách. Fosílie sú zase svedkami vývoja života na našej neustále sa meniacej planéte. Text knihy dopĺňa aj množstvo zaujímavostí – viete, ktorá hornina je taká ľahká, že pláva na vode, z akého minerálu je hrot šípu pevnejší ako oceľ alebo ako vznikajú kryštály? Autori vám predstavia množstvo prírodných divov, čím možno vo vás prebudia záujem o svet okolo nás a vy sa vydáte na vlastnú cestu objavovania.
Vypredané
17,05 € 17,95 €