! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Zsuzsanna Griga

autor

Csillagjegyek a konyhában


Hogy kerülnek a csillagjegyek a konyhába? Vagy talán mindig is ott voltak, csak nem fordítottunk rájuk figyelmet? Közismert, hogy az emberi működéseket energiamintázatok befolyásolják. A legalapvetőbb energia a mindennap elfogyasztott ételekben rejlik, de nem mindegy, hogy a fizikai, a szellemi, vagy a lelki szükségletek kielégítésére támad-e éppen igényünk, és felismerjük-e a bennünk feltörő -no meg a társunk alkatához illő- akár kimondatlan kívánságokat. Ez könyv ebben nyújt segítséget. A tizenkét állatövi jegy mentén haladva a csillagjegek, valamint a hozzájuk kapcsolódó rövid kultúrtörténeti mítoszok ismertetésével, majd az egyes jegyek bemutatásával aszcendensként, napjegyként és holdjegyként olyan kalandra hív, amelynek során az ismertetett tulajdonságoknak, habitusoknak megfelelően meríthet ötleteket ki-ki ahhoz, hogy a kulináris örömökön keresztül tegye teljesebbé, harmonikusabbá mindennapjait. Az itt talált izgalmas, jórészt könnyed fogások egyszerűen kivitelezhetőek, és igazi örömforrást jelentenek mindenkinek.
Vypredané
11,69 € 12,31 €

Transzcendentális asztrológia - az új évezred asztrológiája + DVD


A könyv részletesen tárgyalja a női psziché szétdarabolódásának folyamatát, amely a Mars és a Jupiter között található Aszteroida-öv apró objektumainak, az aszteroidáknak a segítségével írja le azt, hogy a patriarchális berendezkedés hogyan fosztotta meg az Istennőt az egységtől. Bevezet a Naprendszer peremvidékein keringő Kuiper-övbe, amely az új évezred égitestjeinek, a Kentauroknak a lakóhelye, s bemutatja, hogy az aszteroidák és Kentaurok segítségével hogyan tárható fel a karmikus múlt. Azt is vizsgálja, hogy a harmadik évezred küszöbén egy újabb állatövi jegy kezd kialakulni, amely egy új energiamintázatot, a gyógyulás lehetőségét hordozza magában.
Vypredané
16,93 € 17,82 €

Transzcendentális asztrológia - Az új évezred asztrológiája II.


Griga Zsuzsanna Transzcendentális asztrológia: az új évezred asztrológiája című sorozatának második részét tartja most kezében a kedves olvasó. Az első részben, amelyben megismerkedhettünk a karmaasztrológia alapjaival, betekintést nyerhettünk abba, hogyan bővíthetjük a tradicionális asztrológiai ismereteinket az új évezred kihívásainak megfelelően. A folytatásban, ami a Karmaasztrológiai fényszögképek címet kapta, már egy új sebességre kapcsol a szerző, hiszen olyan ismereteket nyújt át, ami nagyobb távlatokat nyit meg az asztrológiai képletfejtéseknél.
Vypredané
16,93 € 17,82 €