Jennifer Harper

autor

Detoxikácia - Vademecum zdravia


Bohatý zdroj poznatkov o tom, ako si udržať zdravý organizmus, čistú pokožku a jasnú myseľ. Príručka poskytuje bezpečné a praktické informácie a mnohé mýty o detoxikácii uvádza na správnu mieru. Prínosy detoxikácie, testy pomocou ktorých prispôsobíme detoxikáciu svojmu telu, mysli a životnému štýlu,ilustrovaný katalóg potravín, byliniek a doplnkov vhodných pri očiste...
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Méregtelenítés kézikönyv


Egyszerű útmutató ahhoz, hogyan tehetünk szert egészséges testre, ragyogó bőrre, tiszta elmére és kiegyensúlyozott életmódra. Biztonságos, hiteles információkat kínál és eloszlatja a méregtelenítés számtalan mítoszát. A könyv tartalmából: A méregtelenítés előnyei; Kérdőívek, hogy a méregtelenítést ki-ki saját alkatához, életmódjához szabhassa; A méregtelenítő élelmiszerek, fűszerek és étrendi kiegészítők illusztrált katalógusa; Széles programkínálat a kezdők számára összeállított enyhe programtól a tökéletes testi és lelki méregtelenítésig; Útmutató a különféle terápiáknak - a reflexológiának, az akupresszúrának és a gyógynövény terápiának - a szervezet karbantartására gyakorolt előnyeiről.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

A tudatos test


Ez az új szemléletű és gondolatébresztő könyv a tradicionális kínai orvoslástant az egyszerű, biztonságos és hatékony természetgyógyászati terápiákkal ötvözi az öngyógyítás szolgálatában. Jennifer Harper a tradicionális kínai orvoslástan alapelveit vázolja fel nekünk, hogy segítsen megértenünk testünk működését és azt, hogy bizonyos szimptómák és érzelmi állapotok pontosan mit jelentenek az ősi diagnózisrendszer szerint. Elmagyarázza szerveink alapvető funkcióit, melyik milyen összefüggésben áll a kínaiak öt elemével, és hogy az elemek egyensúlyának megbomlása esetén mi a teendőnk.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

A tudatos test Kínai orvoslástan és természetgyógy


Ez az új szemléletű és gondolatébresztő könyv a tradicionális kínai orvoslástant az egyszerű, biztonságos és hatékony természetgyógyászati terápiákkal ötvözi az öngyógyítás szolgálatában. Jennifer Harper a tradicionális kínai orvoslástan alapelveit v ázolja fel nekünk, hogy segítsen megértenünk testünk működését és azt, hogy bizonyos szimptómák és érzelmi állapotok pontosan mit jelentenek az ősi diagnózisrendszer szerint.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

A tudatos test


Korunk emberének életében a stressz és az agyonhajszoltság sajnos egyre nagyobb problémát jelent. A szellem, a test és a lélek harmóniájának és egyensúlyának visszaszerzése napjainkban sokkal fontosabb feladatunk, mint valaha. Meg kell találnunk a módját, hogy miképpen óvhatjuk meg ... Folytatás ›› magunkat, és hogyan tudunk jobb viszonyt kialakítani önnön testünkkel. Megértjük testünk szavát, amikor tünetek révén üzenni kíván nekünk valamit? A bölcs elme komolyan veszi ezeket a jelzéseket, rögtön igyekszik megtalálni a rendellenesség okozóját, és ezzel már tulajdonképpen a megoldást is megtalálja. Itt kezdődik az öngyógyítás. Ez az új szemléletű és gondolatébresztő könyv a tradicionális kínai orvoslástant az egyszerű, biztonságos és hatékony természetgyógyászati terápiákkal ötvözi az öngyógyítás szolgálatában. Segítségével megérthetjük testünk működését és megtudhatjuk, hogyan kapcsolódnak össze bizonyos tünetek és érzelmi állapotok az ősi diagnózisrendszer szerint. A szerző elmagyarázza szerveink alapvető funkcióit, azok kapcsolatát a kínaiak öt elemével, továbbá hasznos tanácsokat ad, hogy mit tegyünk az elemek egyensúlyának megbomlása esetén. A(z) A tudatos test (Könyv) szerzője Jennifer Harper.
Vypredané
8,95 € 9,42 €

Tajemství čínského léčitelství


Na rozdíl od západní medicíny preferuje tradiční čínská medicína při léčení člověka celostní pojetí. Autorka představuje tuto metodu a pomáhá čtenáři, aby se naučil porozumět vlastnímu tělu, aby rychleji a lépe rozpoznal symptomy nemoci. Učí přitom ovládání teorie pěti prvků a rovněž umění mírného a přirozeného uzdravování...
Vypredané
14,69 € 15,46 €