! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Rob Hart

autor

Prodejce


Kyber-thriller o nebezpečné i nebezpečně blízké budoucnosti, v níž je základem společnosti konzum a člověk je jen o málo víc než spotřebitel a zároveň stroj na práci. Obří výrobní koncern se pro mnohé své zaměstnance stává nechtěným domovem, který není snadné opustit – a to i přesto, že "rodinné vztahy" nejsou zrovna zdravé. Jenže na průmyslového giganta sociálku nezavoláte, a tak si Paxton, Zinnia a ostatní zaměstnanci musí poradit po svém…
Na sklade 2Ks
17,81 € 18,75 €

A vállalat


Paxton sosem gondolta volna, hogy egyszer a Felhő nevű mamutcég szolgálatába áll, amely már bekebelezte az amerikai gazdaság nagy részét. Azt még kevésbé, hogy be is költözik a cég egyik munka- és szálláshelyet kínáló telepére. Ami még mindig jobb, mint odakint rekedni. A Felhő semmitmondó világa – szórakoztató- és szabadidőközpontjaival, nagy irodáival, raktáraival – nem is olyan elviselhetetlen. Kívánhat ennél többet valaki? Zinnia sem gondolta, hogy egyszer még be kell épülnie a Felhőhöz. Most mégis a cég falain belül próbálja kideríteni a mamutvállalat legsötétebb titkait. Paxton pedig a tökéletes balek a maga kicsinyes vágyálmaival és félelmeivel. Már ha Zinnia képes őt feláldozni a céljai érdekében. Ahogy az igazság lassanként napvilágra kerül, Zinniának muszáj mindent kockára tennie, többek között kettejük életét is. Eközben Paxton kénytelen megkérdőjelezni mindazt, amit addig nehezen felépített kis világáról gondolt. Együtt jönnek rá arra, hogy mik a cég valódi indítékai, és milyen messzire képes elmenni, hogy jobbá tegye a világot... A regény ijesztően életszerű képet fest a talán nem is olyan távoli jövőről, amelyben a Nagy Testvér egyben egy Nagy Vállalat is. Az olvasóban felmerül a kérdés, hogy hol tartunk az ide vezető úton, és van-e még lehetőségünk letérni róla.
U dodávateľa
12,26 € 12,90 €

A vállalat


Paxton sosem gondolta volna, hogy egyszer a Felhő nevű mamutcég szolgálatába áll, ami már bekebelezte az amerikai gazdaság nagy részét. Azt még kevésbé, hogy be is költözik a cég egyik munka- és szálláshelyet kínáló telepére. MX-1522e 9,78963E+12 3299 Rob Hart_x000D_ Ami még mindig jobb, mint odakint rekedni. A Felhő semmitmondó világa – szórakoztató- és szabadidőközpontjaival, nagy irodáival, raktáraival nem is olyan elviselhetetlen. Kívánhat ennél többet valaki? _x000D_ Zinnia sem gondolta, hogy egyszer még be kell épülnie a Felhőhöz. Most mégis a cég falain belül próbálja kideríteni a mamutvállalat legsötétebb titkait. Paxton pedig a tökéletes balek a maga kicsinyes vágyálmaival és félelmeivel. Már ha Zinnia képes őt feláldozni a céljai érdekében. _x000D_ Ahogy az igazság lassanként napvilágra jön, Zinniának muszáj mindent kockára tennie, többek között kettejük életét is. Eközben Paxton kénytelen megkérdőjelezni mindazt, amit addig nehezen felépített kis világáról gondolt. _x000D_ Együtt jönnek rá arra, hogy mik a cég valódi indítékai, és milyen messzire képes elmenni… hogy jobbá tegye a világot. _x000D_ A regény egy ijesztően életszerű képet fest elénk a talán nem is olyan távoli jövőről, ahol a Nagy Testvér egyben egy Nagy Vállalat is. Az olvasóban felmerül a kérdés, hogy hol tartunk az ide vezető úton, és van-e még lehetőségünk letérni róla.
Na stiahnutie
9,29 €

The Warehouse


In a world ravaged by bankruptcy and unemployment, Cloud is the only company left worth working for. But what will it cost you? Amidst the wreckage of America, Cloud reigns supreme. Cloud brands itself not just as an online storefront, but as a global saviour. Yet, beneath the sunny exterior, lurks something far more sinister. Paxton never thought he'd be working Security for the company that ruined his life, much less that he'd be moving into one of their sprawling live-work facilities. But compared to what's left outside, perhaps Cloud isn't so bad. Better still, through his work he meets Zinnia, who fills him with hope for their shared future. Except that Zinnia is not what she seems. And Paxton, with his all-access security credentials, might just be her meal ticket. As Paxton and Zinnia's agendas place them on a collision course, they're about to learn just how far the Cloud will go to make the world a better place.
Vypredané
15,15 € 15,95 €