Bob Hartman

autor

Obed v levovej jame


Biblický príbeh o prorokovi Danielovi je veľmi humornou formou prerozprávaný pre deti. Pobaví však aj nejedného dopelého čitateľa. Jednoduchosť a pútavosť ilustrácií pritiahne aj tých najmenších. Staršie deti si na záver iste rady prečítajú verný úryvok z Knihy proroka Daniela.
U dodávateľa
3,78 € 3,98 €

Karácsonyi mesélő könyv Történetek, mesék és legen


A karácsonyi ünnepkörhöz megannyi történet kötődik - mindenekelőtt a Jézus születéséről szóló bibliai beszámolók, azután a karácsonyi szokások eredetét magyarázó mondák, a szentek legendái és különböző népek meséi, Mária és Erzsébet, Miklós püspök, B efana anyó, Corngall testvér, Panov apó - a maga módján mindegyikük története azt a csodát közvetíti, amely az izgatott várakozás, az önzetlen adás, az ünnepi étkezések és a meghitt együttlétek öröméhez kapcsolódik.
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Mesélő Biblia - hangoskönyv


A Mesélő Biblia úgy fogalmazza újra az Ó- és Újszövetség hetvennégy történetét, hogy az ismétlések, mondókák, számolók a hallgatóságot is megmozgatják, és közösen élhetik át a Szentírás eseményeit. A legérdekesebb bibliai történeteket Rudolf Péter olvassa fel.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Rozpravky do postielky


Táto nádherná knižka ukrýva štyridsať ľudových rozprávok z celého sveta. Vybral a upravil ich britský rozprávkar Bob Hartman. Príbehy plné napätia, obetavosti, hrdinstva, ale i žartovné historky (O lenivom Tomovi, Labužník tiger, Ako gazda liezol do neba) pobavia i poučia každé dieťa. Zostavovateľ svoj zámer rozšíril o rady, ako rozprávku využiť aj pri kolektívnej hre. Kým najmenší príbeh počúvajú, staršie deti sa môžu do deja aktívne zapojiť.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Állatos mesélő könyv


Az emberi tulajdonságokkal felruházott állatokról, a hétalvó kakasról, a kitartó teknősről és társaikról szóló történetek kisebbeket és nagyobbakat egyaránt szórakoztatnak, és nemes cselekedetekre ösztönöznek. A szerző játékos ötletekkel vonja be a hallgatóságot gyönyörűen illusztrált meséibe. "Nincs is talán fontosabb annál, mint hogy a gyerekekkel együtt örömünket leljük a mesékben!" - vallja Bob Hartman, aki játékos ötletekkel vonja be közönségét a világ legkülönbözőbb tájairól származó színes meséibe. Az emberi jellemvonásokkal felruházott állatokról, a hétalvó kakasról, a kitartó teknősről, a furfangos egérszarvasról és társaikról szóló történetek kisebbeket és nagyobbakat egyaránt szórakoztatnak, és a legnemesebb tulajdonságokra ösztönöznek. Meséljünk a gyerekeknek mindennap!
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Esti mesélő könyv - Öt kontinens negyven meséje


Öt kontinens 40 meséje A lefekvés ideje különleges alkalom a gyerekek életében. Ilyenkor egy kupacba gyűlik a család egy esti puszira, beszélgetésre és lélekmelengető mesére. A bátorságról, becsületről, furfangról, megbocsátásról, reményről és szeretetről szóló kalandok felidézése alkalmat kínál a szülő-gyermek kapcsolat erősítésére és a gyermek életének formálására. Bob Hartman, hivatásos mesemondó gondos odafigyeléssel válogatta a darabokat ebbe a gyűjteménybe a világ minden tájáról, és sok játékos ötlettel szolgál a felolvasás színesítésére és a hallgatóság bevonására. Az Év Gyermekkönyve-díjas Kállai Nagy Krisztina illusztrációi még varázslatosabbá teszik a kedves és humoros történeteket, életre keltve a szereplőket - embereket, állatokat és a mesevilág szülötteit egyaránt.
Vypredané
13,23 € 13,93 €