Alke Hauschild

autor

Gramaticky správne po nemecky - prehľadná gramatika pre všetkých


Chceli by ste si zlepšiť svoje gramatické vedomosti alebo si zopakovať, precvičiť a prehĺbiť to, čo už viete – či si len rýchlo niečo vyhľadať? Táto prehľadná gramatika pre všetkých vám pri tom pomôže: pomocou jednoduchých vysvetlení, prehľadnej štruktúry a mnohých cvičení.
Na sklade 1Ks
9,98 € 10,50 €

PONS Nyelvtan 3 lépésben: Német (A1-B1)


Ideális gyakorlás és ismétléshez. Számos életszerű gyakorlat megoldással. Áttekinthető felépítés, részletes magyarázatok. Nyelvtani témák három nehézségi szinten. Példamondatokkal és hasznos tippekkel. Mindez a jól bevált módszer szerint: fedezze fel - értse meg - gyakorolja be.
Vypredané
11,80 € 12,42 €

250 nyelvtani gyakorlat - Német


Nyelvtani gyakorlókönyv a sikeres nyelvtanuláshoz. - Gyakorolja a legfontosabb nyelvtani jelenségeket témákra bontva. - Válasza ki a nyelvtudásának megfelelő szintű gyakorlatokat (A1-B2). - Ellenőrizze könnyen és gyorsan megoldásait, keresse meg az ismeretlen szavakat a Szószedetben. - Olvassa el a rövid nyelvtani magyarázatokat, tippeket és érdekességeket.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

PONS Igék és igeidők gyakorlása - Német - 200 feladat kezdőknek és haladóknak


Gondban vagy a német igékkel, német igeidőkkel? Gyakorolj a PONS német nyelvkönyvével! Gyakorlás: 200 feladatban a német igék, igeidők és -módok Feladatok minden szinten: Válaszd ki a nyelvtudásodnak megfelelő szintű gyakorlatokat (A1-B2)! Nyelvtan röviden: Kezdd a témaköröket rövid, példamondatokat is tartalmazó, nyelvtani ismertetővel! Ismeretlen szó és a megoldás? Mindent a könyv végén találsz. A gyakorlatokat nyelvtani témák szerint válogattuk össze, hogy kiválaszthasd, amire leginkább szükséged van. Minden nyelvtani témához három nehézségi szint áll rendelkezésedre. Minden fejezet elején egy bevezető oldalt találsz, ahol az adott téma legfontosabb alapvetéseit gyűjtöttük össze, és ezeket számos példamondattal szemléltettük. Ugyanitt nézhetsz utána a szabályoknak is, ha gondjaid adódnának a feladatok megoldásával. A megoldásokat természetesen megtalálod a könyv végén.
Vypredané
10,94 € 11,52 €