Knižné kamarátstva

Linda Howe

autor

Ákášické záznamy


Ákášické záznamy sú podľa mnohých tradícií a duchovných učení akousi "kronikou ľudstva", v ktorej sú zaznamenané úplné informácie o každom jednom človeku vrátane jeho minulých aj budúcich životov, ako aj informácie o každej udalosti vo vesmíre, aká sa kedy stala či stane. Správcami ákášických záznamov sú duchovní majstri a anjeli. Ak sa k týmto záznamom dostanete, získate informáciu alebo radu na akúkoľvek otázku. Autorka pozná veľmi jednoduchú metódu, ako to dosiahnuť: prostredníctvom špeciálnej modlitby. Vysvetľuje, na čo môže byť prístup k ákášickým záznamom dobrý, ale aj upozorňuje, aké naše otázky a požiadavky nemajú veľký význam a pravdepodobne nám neprinesú takú odpoveď, akú chceme počuť. Hlavne sa tu však uvádza presný návod, ako s ákášickými záznamami pracovať, vrátane pokynov pre 3 špeciálne oblasti: uzdravovanie energie, uzdravovanie minulých životov a uzdravovanie negatívneho vplyvu predkov. Dozviete sa tiež, aký je rozdiel medzi odpoveďou, ktorá naozaj pochádza z Ákáše, a odpoveďou z nášho vnútra. Výklad je doložený zaujímavými konverzáciami, ktoré sa odohrali v ákášickom rozmere, takže získate jasnú predstavu, o čo vlastne ide.
U dodávateľa
8,46 € 8,90 €

Akasa-krónika


Az univerzum él - és emlékezik. Az univerzum Akasa-krónika néven ismert energetikai archívuma minden lélekre vonatkozóan tárol információkat, melyeket felfedve szeretetteljes vezetésben részesülhetünk. A lélek feljegyzéseinek és útinaplójának megtekintése valaha a spirituális mesterek privilégiuma volt, ma azonban bárki által lehívható és használható az itt összegyűlt információ. Hogyan férhetsz hozzá az univerzum tudástárához? A könyv, melyet kezedben tartasz minden eszközt a rendelkezésedre bocsát ahhoz, hogy megtanuld érzékelni és értelmezni az Akasa-krónika energetikai feljegyzéseit. A gyógyító Linda Howe kidolgozott egy megbízható eljárást, amellyel hozzáférhetünk ehhez az információtárhoz; ez az Ösvény Imádság Módszer. Ez az átfogó útmutató segít magabiztosan olvasnod a saját Krónikádat vagy másokét, és ösztönzést találnod a saját spirituális utad megtételéhez. A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre: - Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába? - Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során? - Milyen szabályokat kell betartanunk? - Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk? Hogyan használjuk az Akasából származó információkat? Az Akasa-krónika - Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.
Na sklade
12,23 € 12,87 €

Akasa-Krónika


Az "Akasa-krónika" olyan tudati dimenzió, amely az egyes lelkekről és az útjukról készült rezgés-feljegyzéseket tartalmazza. Tudástár, ahol megtalálható minden, amit az összes lélek a létezése során valaha gondolt, mondott és tett - valamint minden jövőbeni lehetősége. Egyfajta "kozmikus internet". És most Linda Howe könyvének köszönhetően bárki, aki tudatos elkötelezettséggel keresi és terjeszti az Isteni Fényt és gyógyítást, hozzáférhet a bölcsesség, intuíció és iránymutatás ezen tárához. Ez a könyv az első olyan munka, amely valóban megtanít egy adott módszert az Akasa-krónika olvasására, lépésről lépésre mutatja be a szerzőnek már bevált gyakorlatokat és meditációkat. Az "Akasa-krónika" feladata az, hogy információval lásson el minket, feltárja az igazságot, és támogatást nyújtson, s így mindannyian teljesebb és boldogabb életet élhessünk.
Vypredané
9,47 € 9,97 €