Lewis Howes

autor

A kiválóság iskolája


"VALÓDI ÚTMUTATÓ, HOGY MIKÉNT ÉLJ JOBB ÉLETET, SZERESS MÉLYEBBEN ÉS HAGYJ ÖRÖKSÉGET MAGAD UTÁN A kiválóság egy feltörésre váró kód, Lewis Howes célja pedig megtanítani az olvasókat a megoldóképletre. A könyvhöz egy ingyenes online MUNKAFÜZET is tartozik, melyet a vásárlás után a könyvben található linken érsz majd el. Amikor egy karriergyilkos sérülés miatt Lewis Howes elit sportoló és profi futballjátékos munka nélkül maradt, és a húga kanapéjára kényszerült, tudta, hogy többé nem érheti el a kiválóságot a sportpályán. Megsemmisítő csapás volt ez számára, de hamar rájött, hogy változtatnia kell, ha talpra akar állni. A kérdés az volt: hogyan? És mihez kezdjen? Először megkereste az általa igazán nagyra tartott embereket, mentorok után kutatott, majd az életben is alkalmazni kezdte régi edzői tanácsait, amelyeket a focipályán kapott. Az eredmények magukért beszéltek. Howes nemcsak talpra állt, hanem létrehozott egy multimillió dolláros online üzletet, jelenleg pedig keresett üzleti coach, előadó, és sikeres podcasteket készít. A kiválóság iskolájában Howes megosztja az olvasókkal a legfontosabb tippeket és szokásokat, amelyeket a "kiválókkal" készített interjúk során tanult podcastjeiben. Olimpiai aranyérmesekkel, milliárddolláros vállalatok vezérigazgatóival, vezető orvosokkal és tudósokkal, valamint inspiráló véleményvezérekkel beszélgetett, akik megváltoztatják a világot. Howesrájött, hogy a kiválóság mesterei nem azért sikeresek, mert szerencséjük volt, vagy születésüktől fogva tehetségesebbek, mint mások, hanem mert olyan szokásaik és eszközeik vannak, amelyek segítségével elfogadják és legyőzik az eléjük kerülő nehézségeket. Howes minden fejezetben megtanít egy bizonyos leckét, amelyet a kiválóság "professzoraitól" és a saját tapasztalatából tanult: - Alkosd meg a víziód! - Kovácsolj előnyt a hátrányból! - Gondolkozz a bajnok fejével! - Törtess előre! - Élj szolgálatkész életet! Ezek az erőteljes leckék és hasznos gyakorlatok bebizonyítják, hogy mindannyian elérhetjük a kiválóságot a mindennapjainkban. A kiválóság iskolája megmutatja, mire vagyunk képesek, és hogyan tudjuk valóra váltani az álmainkat elkötelezettség, tudatosság, öröm és szeretet segítségével.
U dodávateľa
13,46 € 14,17 €

A férfiasság álarcai


"Mi áll közted és a férfi közt, akivé válhatsz? A férfiasság álarcai. LEWIS HOWES sportolóként nőtt fel. Középiskolában szinte minden sportágat kipróbált, majd profi focista vált belőle. Howes a sportok után az üzletben is kamatoztatta versengő természetét, a The School of Greatness (A kiválóság iskolája) című podcastet nemzetközi szintre emelte, és így a legvadabb álmaiban látott sikereket érte el. Azonban az egész személyiségét a "férfiasságról" alkotott félrevezető meggyőződésekre alapozta: veszélyes, hamis elképzelésekre, amelyeket a csapattársaitól és az edzőitől tanult az öltözőben, és sztereotípiákra, amelyeket a médiában látott. Mint annyi férfi, Howes is dühvel telve nőtt fel, frusztráltan, folyton kergetve valamit, ami sosem volt elég végül. Harmincévesen, kívülről ragyogva, de belül beteljesületlenül, Howes elindult egy személyes utazáson, hogy végre békére leljen, és felfedje az álarcokat, amelyeket annyi férfi visel. A férfiasság álarcai című könyvben Howes megmutatja a kilenc álarcot, amelyekkel a férfiak védik önmagukat - és a mögöttük rejlő igazságot is. Megtanítja a férfiaknak, hogyan törhetnek át a falakon, amelyek megakadályozzák, hogy kimutassák valós érzelmeiket, és feltárja, a nők hogyan érthetik meg jobban a férfiakat az életükben. Nem könnyű, de ha szeretni akarsz, szeretetet akarsz kapni, és kiváló életet akarsz élni, el kell indulnod az önfelfedezés útján, amelyre minden modern férfinak rá kell lépnie. Ezt a könyvet minden férfinak el kell olvasnia - és minden nőnek, aki szeret egy férfit. A férfiasság kilenc álarcának részeként Howes felfedi az Anyagias Álarc végtelen ürességét, a férfit, aki mindenekelőtt a gazdagságot kergeti. A rejtőzködő sebezhetőséget, amely a Mókamester és a Sztoikus Álarc mögött lel nyugalomra olyan férfiak esetében, akik sosem mutatnak ki valós érzelmeket. A Legyőzhetetlen és az Agresszív álarc pusztítását, amit azok a férfiak viselnek, akik hihetetlen kockázatokat hajlandók vállalni, és sosem hátrálnak, ha harcolni kell. Továbbá kifejti a Sportoló, a Szexuális, a Mindentudó és az Alfahím Álarcok által tapasztalt veszélyeket és lehetőségeket is.
U dodávateľa
12,17 € 12,81 €

dostupné aj ako:

A kiválóság iskolája


Amikor egy karriergyilkos sérülés miatt Lewis Howes elit sportoló és profi futballjátékos munka nélkül maradt, és a húga kanapéjára kényszerült, tudta, hogy többé nem érheti el a kiválóságot a sportpályán. Megsemmisítő csapás volt ez számára, de hamar rájött, hogy változtatnia kell, ha talpra akar állni. A kérdés az volt: hogyan? És mihez kezdjen? Először megkereste az általa igazán nagyra tartott embereket, mentorok után kutatott, majd az életben is alkalmazni kezdte régi edzői tanácsait, amelyeket a focipályán kapott. Az eredmények magukért beszéltek. Howes nemcsak talpra állt, hanem létrehozott egy multimillió dolláros online üzletet, jelenleg pedig keresett üzleti coach, előadó, és sikeres podcasteket készít.
Na stiahnutie
10,02 €

A férfiasság álarcai


Mi áll közted és a férfi közt, akivé válhatsz? A férfiasság álarcai. LEWIS HOWES sportolóként nőtt fel. Középiskolában szinte minden sportágat kipróbált, majd profi focista vált belőle. Howes a sportok után az üzletben is kamatoztatta versengő természetét, a The School of Greatness (A kiválóság iskolája) című podcastet nemzetközi szintre emelte, és így a legvadabb álmaiban látott sikereket érte el. Azonban az egész személyiségét a „férfiasságról” alkotott félrevezető meggyőződésekre alapozta: veszélyes, hamis elképzelésekre, amelyeket a csapattársaitól és az edzőitől tanult az öltözőben, és sztereotípiákra, amelyeket a médiában látott. Mint annyi férfi, Howes is dühvel telve nőtt fel, frusztráltan, folyton kergetve valamit, ami sosem volt elég végül. Harmincévesen, kívülről ragyogva, de belül beteljesületlenül, Howes elindult egy személyes utazáson, hogy végre békére leljen, és felfedje az álarcokat, amelyeket annyi férfi visel. A férfiasság álarcai című könyvben Howes megmutatja a kilenc álarcot, amelyekkel a férfiak védik önmagukat – és a mögöttük rejlő igazságot is. Megtanítja a férfiaknak, hogyan törhetnek át a falakon, amelyek megakadályozzák, hogy kimutassák valós érzelmeiket, és feltárja, a nők hogyan érthetik meg jobban a férfiakat az életükben. Nem könnyű, de ha szeretni akarsz, szeretetet akarsz kapni, és kiváló életet akarsz élni, el kell indulnod az önfelfedezés útján, amelyre minden modern férfinak rá kell lépnie. Ezt a könyvet minden férfinak el kell olvasnia – és minden nőnek, aki szeret egy férfit. A férfiasság kilenc álarcának részeként Howes felfedi az Anyagias Álarc végtelen ürességét, a férfit, aki mindenekelőtt a gazdagságot kergeti. A rejtőzködő sebezhetőséget, amely a Mókamester és a Sztoikus Álarc mögött lel nyugalomra olyan férfiak esetében, akik sosem mutatnak ki valós érzelmeket. A Legyőzhetetlen és az Agresszív álarc pusztítását, amit azok a férfiak viselnek, akik hihetetlen kockázatokat hajlandók vállalni, és sosem hátrálnak, ha harcolni kell. Továbbá kifejti a Sportoló, a Szexuális, a Mindentudó és az Alfahím Álarcok által tapasztalt veszélyeket és lehetőségeket is.
Na stiahnutie
10,02 €

dostupné aj ako:

A győztesek gondolkodása


A nagyság benned is ott van. Itt az ideje, hogy felébreszd magadban! Megvalósítod a célodat vagy inkább elmenekülsz előle? Ez az a történet, amit jövőbeli énednek szeretnél elmesélni, vagy inkább valami többre vágysz? Ha úgy érzed, megrekedtél a semmilyenben, vagy megtörtél, és épphogy túléled az életet, vagy olyan életet élsz, amit az emberek többsége jó életnek nevezne, de belül mégsem vagy elégedett, esetleg egyszerűen csak tovább akarsz lépni a következő szintre, és ezért mindent megteszel, eljutottál a megfelelő helyre. A győztesek gondolkodása felfedi előtted elméd erejét, mert megmutatja, hogyan találj rá saját jelentőségteljes küldetésedre. Segít legyőznöd a félelmeidet és az önmagadban való kételkedést, illetve végül elérni azokat a célokat és álmokat, amiket oly sokáig elérhetetlennek éreztél. Átírhatod múltad történetét, hogy előre repítsd magad egy fényesebb jövőbe. Ne válj eggyé azzal a történettel, ami folyton ismétlődik az elmédben, és csak visszatart. A New York Times bestsellerszerzője, Lewis Howes áttörő felfedezései révén feltárja, hogyan írhatod át a múltadat, hogy egy energiával és bőséggel teli jövőbe repítsd magad. A szerző őszinte és leleplező személyes történetekkel és a téma vezető szakértőitől származó tudományosan alátámasztott stratégiákkal lépésről lépésre mutat utat ahhoz: oHogyan határozz meg világosan egy számodra értelmes küldetést, hogy megvalósíthasd célodat ebben az életszakaszodban. oHogyan azonosítsd be az önmagadban való kételkedés okait, és győzd le azokat a félelmeket, amik visszatartanak. oHogyan alakítsd át az elmédet, hogy véget vess az önszabotáló gondolatoknak, és hogyan élj gazdag életet. oHogyan manifesztáld nagyságodat, hogy maximálisan pozitív hatást gyakorolj a körülötted lévőkre. A győztesek gondolkodása leckéinek és stratégiáinak alkalmazásával képes leszel megtervezi álmaid életét, és képes leszel azt meg is valósítani. KÉSZEN ÁLLSZ? A KIVÁLÓSÁG FELÉ VEZETŐ ÚT MOST KEZDŐDIK!
U dodávateľa
18,17 € 19,13 €

A győztesek gondolkodása


A nagyság benned is ott van. Itt az ideje, hogy felébreszd magadban!Megvalósítod a célodat vagy inkább elmenekülsz előle? Ez az a történet, amit jövőbeli énednek szeretnél elmesélni, vagy inkább valami többre vágysz?Ha úgy érzed, megrekedtél a semmilyenben, vagy megtörtél, és épphogy túléled az életet, vagy olyan életet élsz, amit az emberek többsége jó életnek nevezne, de belül mégsem vagy elégedett, esetleg egyszerűen csak tovább akarsz lépni a következő szintre, és ezért mindent megteszel, eljutottál a megfelelő helyre. A győztesek gondolkodása felfedi előtted elméd erejét, mert megmutatja, hogyan találj rá saját jelentőségteljes küldetésedre. Segít legyőznöd a félelmeidet és az önmagadban való kételkedést, illetve végül elérni azokat a célokat és álmokat, amiket oly sokáig elérhetetlennek éreztél.Átírhatod múltad történetét, hogy előre repítsd magad egy fényesebb jövőbe. Ne válj eggyé azzal a történettel, ami folyton ismétlődik az elmédben, és csak visszatart. A New York Times bestsellerszerzője, Lewis Howes áttörő felfedezései révén feltárja, hogyan írhatod át a múltadat, hogy egy energiával és bőséggel teli jövőbe repítsd magad.A szerző őszinte és leleplező személyes történetekkel és a téma vezető szakértőitől származó tudományosan alátámasztott stratégiákkal lépésről lépésre mutat utat ahhoz:• Hogyan határozz meg világosan egy számodra értelmes küldetést, hogy megvalósíthasd célodat ebben az életszakaszodban.• Hogyan azonosítsd be az önmagadban való kételkedés okait, és győzd le azokat a félelmeket, amik visszatartanak.• Hogyan alakítsd át az elmédet, hogy véget vess az önszabotáló gondolatoknak, és hogyan élj gazdag életet.• Hogyan manifesztáld nagyságodat, hogy maximálisan pozitív hatást gyakorolj a körülötted lévőkre. A győztesek gondolkodása leckéinek és stratégiáinak alkalmazásával képes leszel megtervezi álmaid életét, és képes leszel azt meg is valósítani. KÉSZEN ÁLLSZ? A KIVÁLÓSÁG FELÉ VEZETŐ ÚT MOST KEZDŐDIK! A szerzőről Lewis Howes New York Times bestselleríró, előadó, és a téma egyik vezető szószólója. Két sportágban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: korábban profi futballjátékos volt, jelenleg az amerikai férfi kézilabda-válogatott tagja. A The School of Greatness népszerű podcastek házigazdája, amik több mint 500 millió letöltéssel büszkélkedhetnek. A Fehér Ház és Obama elnök a 100 legjobb 30 év alatti vállalkozó között említette a nevét. Szerepelt már az Ellen és a Today műsorokban, írásai pedig megjelentek a New York Timesban, a People-ban, a Forbesban, a Sports Illustratedben és a Men’s Healthben. A LewisHowes.com oldalon többet is megtudhatsz róla.  
Na stiahnutie
13,60 €

Mentalita excelentnosti


Excelentnosť máte v sebe. Teraz je čas ju prebudiť. Žijete svoj najautentickejší život? Razíte si cestu k svojmu cieľu alebo od neho utekáte? Je toto život, o ktorom chcete, aby rozprávalo vaše budúce ja alebo túžite po niečom viac? Po viac ako desiatich rokoch moderovania jedného z najúspešnejších podcastov sa autor Lewis Howes rozhodol vytvoriť návod excelentnosti podľa životných skúseností viac ako tisícky najúspešnejších ľudí sveta, ktorí jeho podcast navštívili. Prostredníctvom prelomových objavov odhaľuje, ako môžete prepísať svoju minulosť a vytvoriť si čo najlepšiu budúcnosť. Pomocou skutočných príbehov, vedecky podložených stratégií od popredných odborníkov a detailných návodov sa naučíte, ako: – jasne zadefinovať cieľ, za ktorým sa chcete v živote uberať, – identifikovať hlavné príčiny pochybností a prekonávať obavy, ktoré vás brzdia, – transformovať svoju myseľ, aby ste zastavili negatívne myšlienky a žili obohacujúci život, – nájsť svoju mentálnu silu, aby ste mali pozitívny vplyv na ľudí okolo vás. Využívaním lekcií a stratégií, ktoré vám ponúka Mentalita excelentnosti, si budete môcť navrhnúť život svojich snov a premeniť ho na realitu. Ste pripravený? Vaša cesta k excelentnosti sa začína práve teraz!
Predpredaj
16,07 € 18,90 €