% Zľavy na hry %

Graham Hunter

autor

Barca (CZ)


Zajímá vás, proč FC Barcelona v posledních letech pod Pepem Guardiolou kralovala fotbalovému světu? Kde se rodí její talenti? Odkud pramení nenávist Josého Mourinha? Co naučil Gerard Piqué o generaci staršího Carlese Puyola? Kdo "adoptoval" mladého Lionela Messiho v hlavním týmu Barçy a pak musel odejít, aby ho zachránil? Odpovědi na tyto otázky a mnohem víc nabízí kniha Barça: Zrod nejlepšího týmu na světě. Její autor, skotský novinář Graham Hunter, žije v Barceloně deset let a přináší dosud nezveřejněné informace ze zákulisí klubu, který za poslední čtyři roky získal 14 trofejí.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

BARÇA


Zaujíma Vás prečo FC Barcelona pod vedením Pepa Guardiolu v posledných rokoch kraľovala futbalovému svetu? Kde sa rodia jej talenty? Odkiaľ pramení nenávisť Joseho Mourinha? Čo naučil Gerard Piqué o generáciu staršieho Carlesa Puyola? Kto „adoptoval“ mladého Lionela Messiho v tíme BARÇE a potom musel odísť, aby ho zachránil? Odpovede na tieto otázky a ďaleko viac sa dozviete v knihe BARÇA: Stvorenie futbalového zázraku. Kniha bola preložená do celého sveta, stala sa okamžite bestsellerom a doteraz si túto priečku drží v športovej literatúre. Slovenské vydanie mapuje celú genézu až po získanie 14 trofeje –Kráľovského pohára 25.05.2012.Víťazstvom v Lige majstrov v roku 2011 sa FC Barcelona stala bezpochyby najväčším futbalovým mužstvom na svete. Niektorí sú presvedčení, že ide dokonca o najväčšie futbalové mužstvo všetkých čias.GRAHAM HUNTER píše o španielskom futbale už vyše desať rokov. Bezprostredne sledoval postupný vznik, rozvoj a úspechy Barçi pod trénerskym vedením Pepa Guardiolu nielen v Španielsku, ale aj na medzinárodnej futbalovej scéne. Jeho znalosti a informácie sú nielen neoceniteľné, ale svojim obsahom aj jedinečné a bezkonkurenčné. V tejto knihe vás autor zavedie na hraciu plochu, do tréningového centra, do hráčskej kabíny mužstva a prevedie vás po všetkých koridoroch futbalovej mašinérie zvanej FC Barcelona.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Barca (HU)


Nem csak Barcelona-szurkolóknak. Mindenkinek, akit érdekel az utóbbi évtized és sokak szerint minden idők legjobb csapatának izgalmas története. Pep Guardiola és mentora, Johan Cruyff alapjaiban változtatta meg a katalán focit és jellegzetes csapataik a világ labdarúgásának trónjára értek. Az ő iskolájuk nevelte a jelen csillagait, Xavit, Iniestát és Leo Messit, aki alig 25 évesen joggal pályázik minden idők legjobb játékosának címére. A könyv a 2011-es BL-döntővel, a kupasorozat egyik legfölényesebb diadalával indul, a későbbi fejezetek pedig évről évre és szinte meccsről meccsre mutatják be a többségükben kisgyerekként a csapathoz került játékosok, illetve a játék fejlődését. A Barcelona Guardiola utolsó évében is fogalom, és a rendszer felépítése miatt akár az új szezonban, Villanova vezetésével újra a csúcsra érhet. Graham Hunter, aki több mint 10 éve tudósítja Barcelonából az UEFA-t és az angol médiát, korszakos könyvet írt a korszakos csapatról. A magyar kiadást a www.barcakonyv.hu oldalon összegyűjtött több mint 100 videó teszi még érdekesebbé. A könyvhöz szorosan kapcsolódik a http://barcakorszak.blog.nepsport.hu/ blog és a Barcakönyv Facebook-oldal(https://www.facebook.com/pages/Barcak%C3%B6nyv/486839184665377)
Vypredané
12,79 € 13,46 €

Spanyol korszak


Graham Hunter, a Magyarországon is nagy sikert aratott Barça világhírű szerzője új focis könyvvel jelentkezik. Ezúttal a spanyol válogatott elképesztő sikersorozatát mutatja be, amely teljesen egyedülálló a futball történetében (2010-ben győzelem a Vb-n, 2008-ban és 2012-ben győzelem az Eb-n).Ezek a győzelmek egyáltalán nem voltak magától értetődőek, hanem sok váratlan és izgalmas fordulat, ideiglenes mélypont után jutott a spanyol csapat a csúcsra. A könyv nagy erénye, hogy az odavezető út izgalmát, drámaiságát is átélhetővé teszi a számunkra. Remekül idézi fel a nagy meccseket, nosztalgiakalauznak is kíváló olvasmány.Hunter első kézből dolgozik: több mint tíz éve él Spanyolországban, és bejáratos a spanyol válogatott, valamint a legnagyobb klubcsapatok, a Barça és a Real Madrid öltözőjébe. Jó kapcsolatban van a játékosokkal, akik szívesen mesélnek neki. Ez a személyes és közvetlen jelleg teszi ezt az érdekfeszítően megírt könyvet különlegessé, amely remek felkészülést jelent a 2014. júniusában kezdődő foci-vb-re.
Vypredané
14,25 € 15,00 €