Linda Kage

autor

Tiltott férfiak 1: Price of a Kiss - A csókod ára


Mondhat bármit az unokatesóm, nem én vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője. Mármint az, hogy a legutóbbi barátom megpróbált megölni, és maradt is utána egy szép kis seb a nyakamon, majd miatta kénytelen voltam az ország másik felébe költözni, és megváltoztatni a nevemet Reese Randallre, csak hogy ne találjon rám, még nem jelenti azt, hogy... Na jó, kit akarok átverni? Elsőéves fősulisként nem hiszem, hogy bárkinek is rosszabb múltja lehetne a pasikkal. Így amikor Mason Lowe felbukkant az életemben, a szerelem kábé utolsó helyen szerepelt a terveimben. De a kémia kettőnk között... berobbant. A kapcsolatunk ellentmond a logikának. Ő annyira dögös. És ha mellette vagyok, élőbbnek érzem magam, mint valaha. Vele még a vitákat is élvezem. Ő lehetne a lelki társam... ha nem lenne egyetlen, apró bökkenő. A pasi selyemfiú. Egek, én aztán tudok választani! Magával ragadó történet egy különös párossal. Vesd bele magad!
U dodávateľa
10,73 € 11,29 €

Cena za bozk


Je možné odolať zakázanému? A čo ak je tým zakázaným najpríťažlivejší muž, akého ste kedy stretli? Nech si hovorí, kto chce, čo chce, som kráľovná nemožných vzťahov! Jasným dôkazom je to, že ma môj bývalý chcel zabiť a pritom ma len zjazvil na krku a potom som sa musela presťahovať na druhý koniec krajiny a zmeniť si meno. Keď mi do života vpadne Mason Lowe, láska je u mňa na poslednom mieste. Ale tá chémia medzi nami, tá je neskutočná! Popiera všetku logiku! Keď som v jeho prítomnosti, cítim sa taká živá, ako nikdy predtým. Mohol by byť mojou spriaznenou dušou... Má to však jeden malý háčik. Je gigolo. Páni, ja si teda viem vybrať!
Na sklade 3Ks
13,21 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Cena za bozk


Je možné odolať zakázanému? A čo ak je tým zakázaným najpríťažlivejší muž, akého ste kedy stretli? Nech si hovorí, kto chce, čo chce, som kráľovná nemožných vzťahov! Jasným dôkazom je to, že ma môj bývalý chcel zabiť a pritom ma „len“ zjazvil na krku a potom som sa musela presťahovať na druhý koniec krajiny a zmeniť si meno. Keď mi do života vpadne Mason Lowe, láska je u mňa na poslednom mieste. Ale tá chémia medzi nami, tá je neskutočná! Popiera všetku logiku! Keď som v jeho prítomnosti, cítim sa taká živá, ako nikdy predtým. Mohol by byť mojou spriaznenou dušou... Má to však jeden malý háčik. Je gigolo. Páni, ja si teda viem vybrať!
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Tiltott férfiak 2: To Professor, with Love - Tanáromnak szeretettel


HARMADÉVES AZ EGYETEMEN. SZTÁRSPORTOLÓ, A LÁNYOK PEDIG KÖRBERAJONGJÁK. Az egyetemen istenként tisztelnek, pedig hétszáz mérföldre innen, a szülővárosomban még mindig a francot sem érő lakókocsis kölyök vagyok. A város szajhájának fia és három fiatalabb kölyök bátyja, akik számítanak rá, hogy nem szúrom el, és sikerül őket kiszabadítanom abból a mocsokból, amiben felnőttek. Ez a két szerep sosem keveredett össze, amíg valakinek meg nem mutattam az igazi énemet. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolatom lehet valakivel, hogy többre vágyom majd egyetlen éjszakánál. De lehet, hogy ő az igazi. Az egyetlen gond, hogy ő dr. Kavanagh, az irodalomprofesszorom. Ha viszonyom lesz a tanárommal, és rajtakapnak, búcsút mondhatok a saját és a családom jövőjének, és persze dr. Kavanagh is a sajátjának. Mégis, néha a szerelemért megéri mindent kockára tenni. Vagy legalábbis rohadtul remélem, hogy így van, mert mindennek én sem tudok ellenállni. - Noel Gamble -
U dodávateľa
11,77 € 12,39 €