Knižné kamarátstva

John Kavanagh

autor

Učiť sa a vyhrávať


John Kavanagh vyrastal v Dubline. Bol to neduživý chlapec,
ktorého často šikanovali. Keď raz dostal ťažkú bitku za to,
že sa zastal bezbranného človeka, rozhodol sa, že sa naučí
obrániť sám. Zakrátko našiel polorozpadnutý sklad, v ktorom
začal trénovať. Stal sa jedným z prvých promotérov zápasov
v zmiešaných bojových umeniach v Írsku. A jedného dňa do jeho telocvične vošiel sebavedomý mladík menom Conor McGregor…
V tejto knihe John Kavanagh rozpráva pozoruhodný príbeh
svojho života, ktorý je vo svojej podstate mapovaním prudkého
globálneho záujmu o zmiešané bojové umenia. Kavanagh sa stal guru mladých mužov a žien zaujímajúcich sa o zdokonalenie v bojovom umení a získal povesť jedného z najlepších súčasných trénerov v tomto druhu športu. Popritom vykresľuje v knihe portrét Conora McGregora v jeho pádoch i najväčších triumfoch, ktorý v mnohých ohľadoch prináša prekvapujúce odhalenia.
Kniha Johna Kavanagha UČIŤ SA A VYHRÁVAŤ je inšpirujúcou kronikou húževnatosti, disciplíny a triumfu nad nepriazňou osudu.
Na sklade
10,44 € 10,99 €

Győzz vagy tanulj! - Közös utunk az MMA világában Conor McGregorral


Conor McGregor edzője elképesztő történetet mesél el a sikerhez vezető hosszú útról a világ legdinamikusabban fejlődő sportjában. A Dublinban nevelkedett John Kavanagh vékony dongájú kölyök volt, akit az iskolában rendszeresen kínoztak és vertek a társai. Miután tinédzserként egyszer összeverték az utcán, mert próbált egy járókelő védelmére kelni, úgy döntött, megtanulja megvédeni magát. Nem sokkal később már sportolókat edzett egy apró pajtában, és megszervezte Írország első kevert harcművészeti rendezvényeit. Aztán egy napon egy pimasz kölyök sétált be az edzőtermébe. Conor McGregornak hívták. Az ír fiú a semmiből érkezett, és néhány év alatt a világ egyik legismertebb sportolója lett... Két súlycsoportban is világbajnoki címet szerzett... Ma már egymilliárd forintért száll ketrecbe, és felkerült a világ legjobban kereső sportolóinak százas listájára... Szórakoztató stílusával, hipszter külsejével igazi médiasztár lett, és arra készül, hogy meccseivel futballstadionokat tölt meg... Ebben a könyvben John Kavanagh két lenyűgöző élettörténetet mesél el: a sajátját és McGregorét, miközben végigköveti az MMA robbanásszerű elterjedését az egész világon. Kavanagh a "Győzz vagy tanulj!" mottót a zászlajára tűzve már nemcsak a világ egyik legelismertebb trénere, hanem képviselője egy eszmének, amelynek lényege a kitartás, és a pozitív világszemlélet. Mert miközben ott állt az egész világ csodálatát kivívó McGregor mellett a legnehezebb pillanatokban és legnagyobb diadalok perceiben is, megtanulta, mit jelent a becsvágy, a fegyelem, a csalódás - mit jelent beteljesíteni valakinek az álmait. A szerző, John Kavanagh, a Straight Blast Gym Írország vezetője, a világ egyik leghíresebb kevert harcművészeti edzője. Versenyzői között találjuk a UFÓ pehely- és könnyűsúlyú bajnokát, Conor McGregort.
Vypredané
11,84 € 12,46 €