! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Klausbernd Vollmar

autor

Az álomfejtés könyve


Kalusbernd Vollmar gyakorlatiasan és átfogó ismereteket nyújtva vezet be az álomfejtés különböző aspektusaiba és történelmi hátterébe. Kezdők és haladók számára egyaránt bölcs tanácsokat kínál az álom egyes síkjainak felfedezéséhez és éjszakai tudatunk önálló megismeréséhez. Bemutatja, hogyan közelítsük meg az álomképeket, és hogyan használhatjuk fel őket mindennapi életünkben és személyes fejlődési folyamatunkban. Az író az álom kreatív oldalának játékos alkalmazására ösztönzi az olvasót, egyszerű módszerekkel tanítja meg, hogyan emlékezzünk jobban álmainkra.
Vypredané
8,41 € 8,85 €

A csakrák


A szerző könyvét a laikusok és a terapeuták is haszonnal forgathatják modern hangvétele, érthetősége és gazdag tartalma miatt. A csakrák egyrészt az ember energiaközpontjai, de sokrétű pszichológiai jelentéstartalmak is fűzhetők hozzájuk. Az olvasó a z egyes csakrák tárgyalásánál megismerkedhet az adott körbe tartozó leggyakoribb problémákkal, betegségekkel. Mindezek kezelésére - és ez a könyv újdonsága! - a szerző egyszerű, mégis rendkívül hatékony torna-, légző- és meditációs gyakorlatokat aján l. Rendszeres végzésükkel gyógyíthatók, illetve megelőzhetőek az esetleges egészségügyi panaszok.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Síla snů


Chcete pochopit druhé? Poznejte nejprve sebe. Poznat sebe lze prostřednictvím svých snů. Chcete vědět, jak porozumět jejich poselství? Přečtěte si tuto čtivou knihu o umění jejich výkladu.
Vypredané
5,36 € 5,64 €

A csakrák


A könyv mind hagyományos, mind modern nézőpontból átfogó képet ad a testi energiákról az energiaközpontokról. Az egyes csakrák tárgyalásánál az adott körbe tartozó leggyakoribb problémákkal, betegségekkel ismerkedhet meg az olvasó. A könyv újdonsága, hogy mindezek kezeléséhez a szerző egyszerű, mégis rendkívül hatékony torna-, légző- és meditációs gyakorlatokat ajánl. "A test hét energiaközpontjáról szóló tanítások bevált módszernek tekinthetőek az egészség megőrzésében és a tudat fejlesztésében . Itt nem arról van szó, hogy az Ázsiában egykoron élt aszkétákat kellene gondolkodás nélkül követnünk, és minden előírásukat betartanunk a mai világban. Aki rendszeresen foglalkozik a csakráival, az sikeresebben fog megbirkózni a hétköznapi gondokka l, tudata pedig tisztább és tágabb lesz.Fokozatosan legyőzi belső nyugtalanságát és félelmeit, s ezért jobban fog tudni koncentrálni is. A csakrákkal való foglalkozás legfőbb célja, hogy jobban megismerjük önmagunkat, és megértsük hétköznapi reakciói nkat" - írja a szerző az új kiadás előszavában.
Vypredané
6,94 € 7,31 €

A csakrák


Klausbernd Vollmar könyve segíti Önt lehetőségei jobb kihasználásában és élete értelmének teljesebb felismerésében. A gyakorlatok révén megtapasztalhatja testi energiáit, és átfogó képet kap a csakrákról, mind hagyományos, mind modern nézőpontból. Az egyes csakrák tárgyalásánál megismerkedhet az adott körbe tartozó leggyakoribb problémákkal, betegségekkel. Mindezek kezelésére - és ez a könyv újdonsága! - a szerző egyszerű, mégis rendkívül hatékony torna-, légző és meditációs gyakorlatokat ajánl. Ezek segítenek átültetni az elméletet a gyakorlatba, így megőrizheti testi, szellemi és érzelmi egészségét. A rendszeres gyakorlás célja, hogy elkerülje a betegségeket, és összhangban éljen igazi énjével, valódi természetével.
Vypredané
8,41 € 8,85 €