Isabelle Langenbach

autor

PONS Franciául a trónon


"Felültettek már az unalmas nyelvkönyvek? Akkor trónra fel, mivel most több mint 135 izgalmas feladat, szórakoztató sztori és kreatív fejtörő vár Rád, hogy a napi trónidőd a lehető leghasznosabban tölthesd el! Minden duplaoldalon 5-10 percnyi garantáltan izgalmas tartalmat találsz: érdekes adatokat a francia nyelvű országokról, vicces sztorikat és szólásokat, valamint sok hasznos infót."
U dodávateľa
9,17 € 9,65 €

Pons mobil nyelvtanfolyam - Francia (2 CD melléklettel)


Tanulj akkor és ott, ahol akarsz! Hallgasd az utcán, autóban, kocogás közben, és tanulj meg közel 1000 hasznos szót és kifejezést a nyaralás és a hétköznapok szókincséből! Beszélj az aktív beszédgyakorlatok segítségével, és készülj fel a legfontosabb kommunikációs helyzetekre! Biztos, ami biztos: 12 lecke minden szava és mondata a fordítással együtt, valamint a párbeszédek is megtalálhatók a CD-n lévő PDF-fájlokban. Bővítsd ismereteidet: a CD-k mellett található kísérőfüzetben, sok hasznos infor mációt találsz az országról és lakóiról, emellett értékes tippekkel szolgál a hallás utáni gyakorlásához is.
Vypredané
13,70 € 14,42 €

PONS Gasztrokulturális kalandozások franciául


Tanuljon spanyolul egy kicsit másképp!Nyelvi, gasztronómiai és kulturális tárház Franciaország és a francia nyelv szerelmeseinek.-Nyelvi, gasztronómiai és országismereti tudnivalók gyűjteménye szószedettel. -Élvezetes tanulás fejtörők, rejtvények és tesztek segítségével. -A könyv 20 témán keresztül mutatja be a legfontosabb és legérdekesebb tudnivalókat Franciaországról. -Szórakoztató anekdoták, furcsaságok és interkulturális tudnivalók azoknak, akik nemcsak a nyelvvel, de az adott nemzet kultúrájával is meg szeretnének ismerkedni. -Önálló tanulásra is alkalmas, hiszen a megoldókulcs segítségével a feladatok megoldásai ellenőrizhetőek. -Kiváló kiegészítője a tantermi nyelvóráknak is.A könyvet A2/B2-es szintű nyelvtanulóknak ajánljuk.
Vypredané
10,45 € 11,00 €