! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Sarah Maas

autor

Búrka v impériu


Piate pokračovanie najúspešnejšej tínedžerskej fantasy ságy súčasnosti. Prečítajte a podľahnite sérii Trón zo skla tak ako milióny čitateľov po celom svete!Dlhá cesta na trón sa pre Aelin Galathynius ešte len začala. Prisahala však, že sa svojmu kráľovstvu už nikdy neotočí chrbtom. Hlavne, ak je jediná, kto dokáže zostaviť armádu proti Temnému kráľovi a jeho beštiám. No Erawan neohrozuje Aelin len svojím vojskom, ale aj tieňmi z jej minulosti, bývalými spojencami a nepriateľmi. Na obzore sa však črtá vojna nebývalých rozmerov a Aelin sa musí rozhodnúť, koho a čo obetuje, aby zachránila svoj svet pred úplným zničením.Komu sa kniha môže páčiť: Sarah J. Maas prekonáva v každej časti samú seba. Máte sa znovu na čo tešiť!
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Veža na úsvite


Začítajte sa do šiesteho pokračovania najúspešnejšej fantasy ságy súčasnosti Trón zo skla, ktorého dej sa odohráva zároveň s piatym dielom Búrka v impériu. Znovu objavte čaro príbehov Sarah J. Maas, tak ako si ho pamätáte zo začiatku série. Kapitán kráľovskej gardy Chaol Westfall bol známy svojou chrabrosťou, silou a bezpodmienečnou oddanosťou korune. No všetko sa zmenilo po zničení skleneného zámku a vyvraždení jeho mužov, hoci adarlanský kráľ ušetril jeho život. Duša sa síce časom zahojí, no jeho telo je nenapraviteľne poškodené. Uzdravenie mu ponúkajú len legendy o tajomstvami opradených liečiteľoch v ďalekej krajine na Južnom kontinente. Nad Erileou sa však znášajú búrkové mraky, Aelin a Dorian sa nedokážu vyhnúť ničivej vojne a ich jedinú šancu na víťazstvo držia v rukách Chaol a Nesryn a ich schopnosť presvedčiť mocných pánov juhu, aby sa pridali k vojne na severe. Južný kontinent však skrýva mnohé tajomstvá, ktoré môžu mať nečakané následky pre celý svet. Komu sa kniha môže páčiť: Milovníkom nadupaného fantasy sveta Sarah J. Maas.
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Na dvore z krídel a zmaru


V napínavom treťom diele série Na dvore z tŕňov a ruží, svetového bestselleru hviezdy YA fantasy Sarah J. Maas, blížiaca sa vojna ohrozí všetko, čo je Feyre drahé. Feyre sa vracia na Jarný dvor, odhodlaná získať informácie od Tamlina a útočiaceho kráľa, ktorí chcú zraziť Prythian na kolená. Aby sa jej to podarilo, musí hrať smrteľne nebezpečnú hru plnú úskokov – a jedno pošmyknutie môže znamenať porážku nielen pre ňu, ale aj pre celý jej svet. Feyre sa preto bude musieť rozhodnúť, komu spomedzi oslňujúcich a nebezpečných Najvyšších lordov veriť – a hľadať spojencov na najneočakávanejších miestach. A tak zatiaľ čo na bojovom poli zúri vojna, najväčší boj sa odohrá vo Feyrinom srdci. V epickom finále napínavej trilógie sa zem sfarbí krvou a mocné armády sa stretnú v boji o nadvládu toho jediného, čo ich môže všetkých zabiť.
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Na dvore z hviezd a mrazu


Novela k jednej z najúspešnejších fantasy ság Na dvore z tŕňov a ruží! Feyre, Rhys a ich priatelia sú zaneprázdnení odstraňovaním škôd, ktoré počas pohnutých časov vojny utrpel Nočný dvor a taktiež značne zmenený zvyšok sveta. Ale Zimný slnovrat je konečne tu a s ním aj zaslúžený oddych. No ani slávnostná atmosféra nedokáže celkom zahnať temné tiene minulosti a Feyre zisťuje, že tí, na ktorých jej najviac záleží, sú poznačení hlbšie, než si pôvodne myslela - a že rany, čo utŕžili, môžu mať nedozerný vplyv na budúcnosť celého dvora. Povinné čítanie pre všetkých fanúšikov bestsellerovej trilógie o ďalších osudoch hrdinov, ktorých si zamilovali čitatelia po celom svete.
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Kráľovstvo z popola


Dlhoočakávané finále jednej z najúspešnejších fantasy sérií, závislosti, ktorej prepadli čitatelia po celom svete, Trón zo skla! Aelin Galathynius sa zaprisahala, že zachráni svoj ľud, aj keď cena, ktorú za to treba zaplatiť, je nepredstaviteľne vysoká. Keď ju kráľovná férov Maeve uväzní v starodávnej železnej truhle a niekoľko mesiacov mučí, jedinou nádejou na prežitie je len Aelinina ohnivá vôľa a strašná istota, že ak ju Maeve zlomí, bude to znamenať skazu pre jej milovaných. S každým ďalším dňom však jej pevné odhodlanie nepoddať sa čoraz viac slabne... Kým je Aelin v zajatí, jej priateľov a spojencov osud zaveje na všetky svetové strany. Niektoré putá sa posilnia, iné sa spretŕhajú naveky. A keď sa ich cesty znovu spoja, všetci musia bojovať, ak Erilea nemá padnúť. V napínavom záverečnom diele svetového bestselleru od Sarah J. Maas bude musieť Aelin zviesť posledný, najťažší boj pre záchranu seba samej – a pre prísľub lepšieho sveta.
Na stiahnutie
12,59 €

dostupné aj ako:

Kráľovná v tieňoch


Štvrté pokračovanie najúspešnejšej fantasy série súčasnosti Trón zo skla. Prečítaj a podľahni – séria Trón zo skla je aj tvoja nová závislosť. Celaena sa vracia do nenávideného impéria. Aby sa pomstila. Aby zachránila svoje kedysi mocné kráľovstvo a postavila sa zoči-voči tieňom z minulosti. Odkedy akceptovala svoje férske dedičstvo, už nie je najobávanejšou nájomnou vrahyňou Celaenou Sardothien. Teraz je Aelin Galathynius, dedička terrasenského kráľovského trónu. No kým sa zmocní trónu, musí bojovať. Za svojho bratranca - bojovníka ochotného za ňu položiť vlastný život. Za svojho priateľa - mladíka spútaného v temnom väzení. A za svoj ľud zotročený surovým kráľom, za ľud očakávajúci návrat kráľovnej.
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Trón zo skla


Séria Trón zo skla bude veľkolepá, šesťdielna epická fantasy. V krajine bez akejkoľvek mágie, kde vládne krutý kráľ, je na kráľovský dvor povolaná najnebezpečnejšia nájomná vrahyňa. Prichádza, aby získala späť svoju slobodu, nie aby zabila kráľa. Ak v turnaji porazí dvadsaťtri nájomných vrahov, zlodejov a žoldnierov, prepustia ju z väzenia a po štvorročnej službe ako kráľova šampiónka získa späť svoju slobodu. Jej meno je Celaena Sardothien. Korunný princ si Celaenu na túto úlohu najal a je jej jediným spojencom. Kapitán kráľovskej gardy je zas jej pravým ochrancom. V komnatách a chodbách Zámku zo skla sa však schováva niečo oveľa nebezpečnejšie... A keď začne Celaeniných protivníkov niekto po jednom likvidovať, jej zápas o slobodu sa mení na boj o holé prežitie. Tajomný nepriateľ sa totiž neuspokojí, kým nebude ležať celý svet v troskách.
Na stiahnutie
10,49 €

dostupné aj ako:

Vrahyňa v púšti


Druhá exkluzívna novela k sérii Trón zo skla, ktorá odhaľuje zaujímavé epizódy z tajnej minulosti Celaeny Sardothien, hrdinky šesťdielnej série Trón zo skla.Tichí vrahovia v Červenej púšti nie sú veľmi zhovorčiví a Celaene Sardothien to vôbec neprekáža. Neprišla si k nim vylievať srdce, ale zdokonaliť sa vo svojom remesle a stať sa najobávanejšou nájomnou vrahyňou po celej šírej Erilei. Keď pokoj púšte narušia sily, ktoré chcú zničiť tichých vrahov, Celaena musí nájsť spôsob, ako ich ochrániť... inak nebude mať dosť času, aby z púšte unikla do bezpečia.
Na stiahnutie
2,89 €

dostupné aj ako:

Zrodená z ohňa


Tretí diel najúspešnejšej fantasy série súčasnosti Trón zo skla v hlavnej úlohe s najobávanejšou nájomnou vrahyňou Celaenou Sardothien!Celaena sa už vysporiadala s nebezpečnými protivníkmi i so srdcom rozlámaným na márne kúsky. Teraz myslí len na pomstu, no ako kráľova šampiónka musí slúžiť podlému tyranovi, ktorý má všetko na svedomí. Kapitán kráľovskej gardy ju však vyšle do Wendlynu netušiac, že Celaenina minulosť aj budúcnosť sa skrýva práve v ďalekom kráľovstve férov. Pomoc férskej kráľovnej má však privysokú cenu... Kým Celaena vo Wendlyne bojuje s démonmi minulosti, v Erilei sa na útok pripravujú nebezpečné sily. Chaol a Dorian sa púšťajú do boja s temnotou, akú nečakali ani v najhorších nočných morách. Obávané bosorky sa totiž spolčili s tyranským kráľom a krvilačná Manon sa nezastaví, kým pred ňou nebude celá Erilea kľačať na kolenách. Ak dokáže Celaena prekonať samú seba, stane sa najväčšou hrozbou pre kráľa a jeho zem – ale aj pre seba. Nenechajte si ujsť najpopulárnejšiu fantasy sériu súčasnosti: Trón zo skla, Koruna z temnoty, Zrodená z ohňa... a nezabudnite na štyri exkluzívne novely k sérii Trón zo skla!
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Na dvore z tŕňov a ruží


Nová fantasy séria od autorky megaúspešnej série Trón zo skla! Keď devätnásťročná lovkyňa Feyre zabije v lese vlka, na prah jej domu dorazí nebezpečný netvor, ktorý sa dožaduje odplaty. Feyre sa razom ocitá uprostred zákernej čarovnej krajiny, ktorú pozná len z rozprávok a legiend. Až tam zistí, že jej uchvatiteľ nie je žiadny netvor, ale príslušník rasy smrteľne nebezpečných a nesmrteľných férov, ktorí kedysi vládli celému svetu. A volá sa Tamlin. Na jeho panstve si postupne uvedomuje, že ľadová nevraživosť, ktorú k nemu pociťovala, sa premieňa na spaľujúcu vášeň, čo pohlcuje všetky klamstvá a výstrahy o prekrásnom, no nebezpečnom svete férov. Férsku krajinu však zahaľuje prastarý zlovestný tieň. Feyre musí objaviť spôsob, ako ho zastaviť... inak má na svedomí Tamlina a celú férsku rasu. Koho môže kniha zaujať: Milovníkov fantasy literatúry a nadupaných akčných príbehov. Pri autorke Sarah J. Maas budete pretáčať strany ako z rýchlika.
Na stiahnutie
10,49 €

dostupné aj ako:

Koruna z temnoty


Predtým bola smrteľne nebezpečná. Teraz je nezastaviteľná. Boj o záchranu kráľovstva sa v románe Trón zo skla len začal. Koruna z temnoty je očakávané a napínavé pokračovanie jednej z najpopulárnejších fantasy sérii dneška! Osemnásťročná Celaena Sardothien je odvážna, statočná i krásna - dokonalá kombinácia pre najnebezpečnejšiu nájomnú vrahyňu a mladú dámu, ktorá dokáže zlomiť srdce nejedného muža. No aj keď porazila súperov v nezmyselnom kráľovom turnaji a stala sa jeho osobnou popravčou čatou, nezískala ani náznak slobody. Otročenie v soľných baniach bolo v porovnaní so službou kráľovi prechádzka ružovou záhradou. Kráľ, ktorý zo skleneného trónu vládne pevným žezlom, je totiž najzlovestnejším a neporaziteľným nepriateľom celého kráľovstva. Kráľovstvom otriasajú správy o vzburách otrokov a v uliciach Riftholdu sa šepká o povstaní. Celaena dostane za úlohu vznikajúcu revolúciu krvavo potlačiť. Ale ako môže bojovať proti vzbúrencom, keď s nimi súhlasí? Pridá sa k povstalcom za cenu životov svojich najbližších? Neľútostná nájomná vrahyňa sa nezastaví pred ničím - ale kráľ Adarlanu tiež nie...
Na stiahnutie
10,49 €

dostupné aj ako:

Věž úsvitu


Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu. S blížící se válkou se do potíží dostanou i Dorian a Aelin. Aby přežili, musí Chaol přemluvit krále Jižního kontinentu, aby se do války zapojil na té správné straně. Avšak to, co odhalí v Atice, je mnohem důležitější.
Na stiahnutie
13,68 €

Catwoman: Zlodějka duší


Po Wonder Woman a Batmanovi přichází třetí díl úspěšné série o mládí superhrdinů. Kočičí žena z pera bestsellerové Sarah J. Maasové.  Je čas zjistit, kolik životů tahle kočka vlastně má. Selina Kyleová se po dvou letech vrací do Gothamu, ovšem tentokrát jako Catwoman. Hraje nebezpečnou hru na kočku a myš, domlouvá zvláštní spojenectví, v noci se zaplétá s Batwingem a ve dne s pekelně krásným sousedem Luciusem Foxem. Přestože si myslí, že své minulosti unikla, šeredně se mýlí. Zvládne obětovat to, co je jejímu srdci nejbližší?
Na stiahnutie
12,21 €

Království popela


Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena. Pouze vědomí, že na ní závisí osud všech, jí brání v tom, aby podlehla. Aedion a Lysandra zůstávají poslední, kteří brání Terrasen před naprostým zničením. Chaol, Manon a Dorian jsou roztroušeni po celém kontinentu a musí sami volit cestu k naději na spásu. Až se všechny cesty spojí, čeká je velká bitva.
Na stiahnutie
13,68 €

Skleněný trůn (2. vydání)


2. vydání (stejný obsah, nová obálka) Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná. Je jí 18 let a jmenuje se Celaena. Od dětství byla trénovaná k jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem v Endovieru. Je však chycena a odsouzena k doživotnímu vězení. Aby získala zpět svoji svobodu, musí v turnaji na život a na smrt porazit ty nejobávanější zločince. Její soupeře ale ohrožuje něco tajemného a děsivého. Nelítostný boj na život a na smrt začíná…
Na stiahnutie
13,68 €

Rod země a krve


Bryce měla perfektní život, skvělou práci a na programu jeden legendární večírek za druhým, jenže pak démon zavraždil její přátele a ona zůstala sama a zlomená. Když údajný zabiják skončí za mřížemi, ale zločiny pokračují, Bryce se sama pustí do vyšetřování. A hodlá se pomstít. Spolu s Huntem, padlým andělem obdařeným brutální silou, sestoupí do podsvětí města, které rozežírá temnota. Dokážou se zlu postavit dřív, než pohltí vše, na čem jim kdy záleželo?
Na stiahnutie
16,62 €