! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Laura Marshall

autor

Žiadosť o priateľstvo


Maria vás žiada o priateľstvo. Maria je však mŕtva. Alebo nie je? Pútavá psychodráma zo života paranoidnej žene konfrontovanej s neuveriteľným činom, ktorého sa dopustila ako zúfalá tínedžerka. Píše sa rok 1989. V poslednom ročníku strednej školy prestúpi do Louisinej triedy nová žiačka Maria. Je celkom iná ako ostatné dievčatá, s ktorými sa Louise kamaráti - autentická, zábavná, zdravo bezočivá. Už zakrátko sa z tejto dvojice stanú nerozlučné priateľky. Rok 2016. Louise dostane e-mail. Keď si ho prečíta stuhne jej stuhne krv v žilách: Maria Westonová ju žiada na Facebooku o priateľstvo. Na povrch rýchlo vyplávajú dávno pochované spomienky: na začiatky ich kamarátskeho vzťahu, na kruté rozhodnutie a temné tajomstvá, na noc, ktorá navždy zmenila životy všetkých zúčastnených. Louise vždy vedela, že ak raz vyjde pravda najavo, môže prísť o všetko. O zamestnanie, svojho syna aj o slobodu. Mariino náhle objavenie Louise ohrozuje a prinúti ju obnoviť staré kontakty, ktoré dávno v snahe utiecť pred minulosťou prerušila. No keď sa pokúša poskladať mozaiku udalostí, aby zistila, čo sa tú osudnú noc naozaj stalo, zistí, že ani zďaleka nevie všetko. Aby si mohla uchovať svoje tajomstvo, musí odhaliť úplnú pravdu, skôr ako sa to, čo vie Maria - alebo osoba, ktorá predstiera, že ňou je - dozvedia všetci.
U dodávateľa
9,50 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Žádost o přátelství


Třídní sraz po osmnácti letech se blíží. Maria Westonová mi poslala žádost o přátelství. Ale Maria je přes dvacet let mrtvá. Nebo snad ne?
U dodávateľa
14,24 € 14,99 €

Az évforduló


Azt hitték, a gyilkosnak nincs indítéka. De ezek a gyilkosságok nem azok, aminek látszanak. 1994. június 15-én Travis Green - férj, családapa, köztiszteletben álló polgár - végigment Hartstead utcáin, és megölte tizenegy szomszédját. Utolsó áldozata a kis Cassie Colman édesapja volt. Az eset huszonötödik évfordulójához közeledve Cassie próbál nem gondolni a múltra - miközben az édesanyja igyekszik felidézni, hogy egyáltalán mi is történt. Aztán az anyja holmija közt Cassie talál valamit, ami azt sugallja, hogy a gyilkosságok nem is azok voltak, aminek hitték. Cassie-nek muszáj beleásnia magát a történtekbe. De van valaki, aki mindent megtesz, hogy a dolgok rejtve maradjanak.
Na sklade 1Ks
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Ismerősnek jelölt


Kívántad már, hogy bárcsak megváltoztathatnád a múltad? Maria ismerősnek jelölt a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem? Louise a negyvenes éveiben járó elvált anya, egyedül neveli négyéves fiát, és belsőépítészként a saját vállalkozását vezeti. Az egyedülálló szülők elfoglalt, küzdelmes életét éli. Egy napon szívdermesztő e-mailt kap. Maria, a volt osztálytársa ismerősnek jelölte a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem? Az 1989-es végzős középiskolás évfolyam osztálytalálkozóra készül, így Louise felveszi a kapcsolatot a volt osztálytársaival, hogy kiderítse, őket is bejelölte-e Maria… A múlt hirtelen nagyon is valóságossá válik, újra felszínre kerülnek a régi titkok, hazugságok, féltékenységek és elfeledett sérelmek. De vajon megjelenik-e Maria az osztálytalálkozón? Megoldódik-e a több évtizedes rejtély? Lélegzetelállító és felejthetetlen pszichothriller. Fantasztikus. A műfaj rajongói megőrülnek érte. Az Ismerősnek jelölt Laura Marshall első regénye. Világszerte több mint 500.000 példányban kelt el! Díjai: Lucy Cavendish Fiction Prize 2016 (shortlist jelölés) Bath Novel Award 2016 (2. helyezett)
Na stiahnutie
5,78 €

dostupné aj ako:

Három apró hazugság


"Az Ismerősnek jelölt szerzőjétől Két elválaszthatatlan barát Egy végzetes éjszaka Amikor Sasha eltűnik, Ellen a legrosszabbtól tart. Kipattannak a rég eltemetett titkok, és Ellen ráébred: nem ismeri Sashát, és fogalma sincs, mire képes. 2005: A tizenhét éves Ellent hatalmába keríti a csillogás, ami Sashából árad. A lányt szívesen fogadják Sasha családjában, és nem tűnik fel neki a bohém életstílusuk mögött lappangó, sötét hangulat. Egy szilveszteri buli drámai eseményeiből bírósági ügy lesz, melyben Ellen a koronatanú. Sasháék családi élete soha többé nem tér vissza a régi kerékvágásba… 2018: Ellen és Sasha harmincévesek, a két lány együtt bérel lakást Londonban. Sasha hirtelen eltűnik, Ellen a legrosszabbtól tart. Ha kiderül az igazság a tizenkét évvel korábbi szilveszteri buliról, az ő élete is veszélybe kerül. Szembe kell néznie a múltjával és azzal, ismeri-e a legjobb barátnőjét. Laura Marshall angol szakos volt a Sussexi Egyetemen, majd konferenciák szervezésével foglalkozott. Első regénye, az Ismerősnek jelölt több mint húsz országban jelent meg, és Nagy-Britanniában közel félmillió példányban kelt el. Listavezető, nemzetközi e-könyv bestseller lett. 2016-ban szerepelt a Bath-i regénydíj és a Lucy Cavendish prózadíj rövid listáján. Laura Kentben él férjével és két gyerekével. A Három apró hazugság a második könyve. „Éleslátó, izgalmas történet. Marshall vérprofin mutatja be a zűrös, szövevényes női barátságot, amelyet sokszor szörnyű titkok terhelnek. Különösen időszerű a #MeToo kampányok korában."" (Kirkus) „A fordulatos, feszített thrillerek kedvelői fel fognak figyelni erre a névre… Épp annyira valóságszagú, mint a holnapi újság szalagcímei.” (Daily Mail) „Kényelmetlenül intenzív, feszültséggel teli thriller, ráadásul egy éles megfigyelésekkel teli fejlődéstörténet. Mindenki kedvelni fogja!” (Caz Frear) „Ha imádtad az Ismerősnek jelölt-et, akkor ezt is falni fogod. Nem lehet eldönteni, kinek higgyen az ember, és döbbenetes a végső felismerés. Nagyszerű pszichológiai thriller!” (CJ Tudor) „Laura Marshall-rajongók, nincs miért aggódni! Itt a Három apró hazugság, és még jobb, mint az Ismerősnek jelölt. Idegborzoló, és meglepetésekkel teli történet.” (Emily Elgar)"
Na stiahnutie
5,78 €

dostupné aj ako:

Az évforduló


Az Ismerősnek jelölt című Sunday Times bestseller szerzőjétől Van, aki majd belehalna, hogy emlékezzen.Van, aki ölne, hogy felejthessen. „Az ellenállhatatlan történetkezdések királynőjétől”Erin Kelly Azt hitték, a gyilkosnak nincs indítéka. De ezek a gyilkosságok nem azok, aminek látszanak. 1994. június 15-én Travis Green - férj, családapa, köztiszteletben álló polgár - végigment Hartstead utcáin, és megölte tizenegy szomszédját. Utolsó áldozata a kis Cassie Colman édesapja volt. Az eset huszonötödik évfordulójához közeledve Cassie próbál nem gondolni a múltra - miközben az édesanyja igyekszik felidézni, hogy egyáltalán mi is történt. Aztán az anyja holmija közt Cassie talál valamit, ami azt sugallja, hogy a gyilkosságok nem is azok voltak, aminek hitték. Cassie-nek muszáj beleásnia magát a történtekbe. De van valaki, aki mindent megtesz, hogy a dolgok rejtve maradjanak.
Na stiahnutie
6,79 €

dostupné aj ako:

Friend Request


Maria wants to be friends. But Maria is dead . . . isn't she? When Louise Williams receives a message from someone left long in the past, her heart nearly stops. Maria Weston wants to be friends on Facebook. Maria Weston has been missing for over twenty-five years. She was last seen the night of a school leavers' party, and the world believes her to be dead. Particularly Louise, who has lived her adult life with a terrible secret. As Maria's messages start to escalate, Louise forces herself to reconnect with the old friends she once tried so hard to impress. Trying to piece together exactly what happened that night, she soon discovers there's much she didn't know. The only certainty is that Maria Weston disappeared that night, never to be heard from again - until now. . .
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Ismerősnek jelölt


Kívántad már, hogy bárcsak megváltoztathatnád a múltad? Maria ismerősnek jelölt a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem? Louise a negyvenes éveiben járó elvált anya, egyedül neveli négyéves fiát, és belsőépítészként a saját vállalkozását vezeti. Az egyedülálló szülők elfoglalt, küzdelmes életét éli. Egy napon szívdermesztő e-mailt kap. Maria, a volt osztálytársa ismerősnek jelölte a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem? Az 1989-es végzős középiskolás évfolyam osztálytalálkozóra készül, így Louise felveszi a kapcsolatot a volt osztálytársaival, hogy kiderítse, őket is bejelölte-e Maria... A múlt hirtelen nagyon is valóságossá válik, újra felszínre kerülnek a régi titkok, hazugságok, féltékenységek és elfeledett sérelmek. De vajon megjelenik-e Maria az osztálytalálkozón? Megoldódik-e a több évtizedes rejtély? Lélegzetelállító és felejthetetlen pszichothriller. Fantasztikus. A műfaj rajongói megőrülnek érte. Az Ismerősnek jelölt Laura Marshall első regénye. Világszerte több mint 500.000 példányban kelt el! "Fantasztikus pszichothriller váratlan fordulatokkal és a mindennapi életből vett élethelyzetekkel.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Three Little Lies


Sasha North has gone missing. Everyone says she's run away, but I know better. We've been best friends since we were teenagers, since Sasha swept into the neighbourhood and brought colour to my life. Until a brutal attack changed both our lives for ever. I know what happened that night. I know who wants revenge. And if Sasha has been taken, does that mean I'm next? Prepare to be obsessed with Three Little Lies, a twisty, unsettling thriller from the Sunday Times bestselling author of Friend Request.
Vypredané
15,19 € 15,99 €

Három apró hazugság


Két elválaszthatatlan barát Egy végzetes éjszaka Amikor Sasha eltűnik, Ellen a legrosszabbtól tart. Kipattannak a rég eltemetett titkok, és Ellen ráébred: nem ismeri Sashát, és fogalma sincs, mire képes. 2005: A tizenhét éves Ellent hatalmába keríti a csillogás, ami Sashából árad. A lányt szívesen fogadják Sasha családjában, és nem tűnik fel neki a bohém életstílusuk mögött lappangó, sötét hangulat. Egy szilveszteri buli drámai eseményeiből bírósági ügy lesz, melyben Ellen a koronatanú. Sasháék családi élete soha többé nem tér vissza a régi kerékvágásba… 2018: Ellen és Sasha harmincévesek, a két lány együtt bérel lakást Londonban. Sasha hirtelen eltűnik, Ellen a legrosszabbtól tart. Ha kiderül az igazság a tizenkét évvel korábbi szilveszteri buliról, az ő élete is veszélybe kerül. Szembe kell néznie a múltjával és azzal, ismeri-e a legjobb barátnőjét. Laura Marshall angol szakos volt a Sussexi Egyetemen, majd konferenciák szervezésével foglalkozott. Első regénye, az Ismerősnek jelölt több mint húsz országban jelent meg, és Nagy-Britanniában közel félmillió példányban kelt el. Listavezető, nemzetközi e-könyv bestseller lett. 2016-ban szerepelt a Bath-i regénydíj és a Lucy Cavendish prózadíj rövid listáján. Laura Kentben él férjével és két gyerekével. A Három apró hazugság a második könyve
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Three Little Lies


If he isn't guilty . . . Who is? 'Addictive' Caz Frear 'Brilliant, compelling' Karen Hamilton 'Compulsive' Rachel Abbott Sasha North has gone missing. Everyone says she's run away, but I know better. We've been best friends since we were teenagers, since Sasha swept into the neighbourhood and brought colour to my life. Until a brutal attack changed both our lives forever. I know what happened that night. I know who wants revenge. And if Sasha has been taken, does that mean I'm next? The captivating new psychological thriller by Laura Marshall, Sunday Times bestselling author of FRIEND REQUEST. ******* 'A name to watch in the world of twisty, gripping thrillers' DAILY MAIL 'An addictive, expertly-plotted thriller with a great twist' T. M. Logan, author of LIES 'Superb' SUN 'Tense and full of surprises' Emily Elgar, author of IF YOU KNEW HER 'If you loved FRIEND REQUEST, you'll devour THREE LITTLE LIES' C. J. Tudor, author of THE CHALK MAN 'A compulsive psychological thriller' Jenny Quintana, author of THE MISSING GIRL 'Another brilliant, compelling novel' Karen Hamilton, author of THE PERFECT GIRLFRIEND 'Brilliant' Fiona Cummins, author of RATTLE 'Masterful' Amanda Reynolds, author of LYING TO YOU 'Taut, absorbing and hugely addictive thriller' Chris Whitaker, author of ALL THE MISSING GIRLS
Vypredané
10,93 € 11,50 €

The Anniversary


It has been 25 since a local man raged through the small town of Hartstead, shooting eleven people dead at random. Cassie Coleman was only four when Travis Green killed his last victim: the father she never knew. Cassie has spent her life trying to escape her past, but she is forced to return home when her mother starts forgetting even the basic details of hers. Then a strange discovery amongst her mother's possessions calls into question everything Cassie thought she knew about the eleven murders all those years ago. And on her quest for answers, Cassie realizes the past is a complicated thing. Some can't remember, some don't want to. And some will do anything to ensure it stays buried . .
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Žiadosť o priateľstvo


Pútavá psychodráma zo života paranoidnej ženy konfrontovanej s neuveriteľným činom, ktorého sa dopustila ako zúfalá tínedžerka. Píše sa rok 1989. V poslednom ročníku strednej školy prestúpi do Louisinej triedy nová žiačka Maria. Je celkom iná ako ostatné dievčatá, s ktorými sa Louise kamaráti - autentická, zábavná, zdravo bezočivá. Už zakrátko sa z tejto dvojice stanú nerozlučné priateľky. Rok 2016. Louise dostane e-mail. Keď si ho prečíta stuhne jej krv v žilách: Maria Westonová ju žiada na Facebooku o priateľstvo. Na povrch rýchlo vyplávajú dávno pochované spomienky: na začiatky ich kamarátskeho vzťahu, na kruté rozhodnutie a temné tajomstvá, na noc, ktorá navždy zmenila životy všetkých zúčastnených. Louise vždy vedela, že ak raz vyjde pravda najavo, môže prísť o všetko. O zamestnanie, svojho syna aj o slobodu. Mariino náhle objavenie Louise ohrozuje a prinúti ju obnoviť staré kontakty, ktoré dávno v snahe utiecť pred minulosťou prerušila. No keď sa pokúša poskladať mozaiku udalostí, aby zistila, čo sa tú osudnú noc naozaj stalo, zistí, že ani zďaleka nevie všetko. Aby si mohla uchovať svoje tajomstvo, musí odhaliť úplnú pravdu, skôr ako sa to, čo vie Maria – alebo osoba, ktorá predstiera, že ňou je – dozvedia všetci.
Vypredané
9,90 €

dostupné aj ako: