Eszter Mátyás

autor

Jegyre megy! - Magyar nyelv és irodalom gyakorlókönyv 7. osztályos tanulóknak


"Irodalmi és nyelvtani feladatsorok és szabályok, hogy jobb jegyed legyen! Gyakorlókönyvünk segítségével: - felidézheted és elmélyítheted az iskolában tanultakat - gyakorlatot szerezhetsz a műelemzésben - tökéletesítheted nyelvtani, helyesírási és szövegalkotási ismereteidet - ellenőrizheted válaszaid, megoldásaid helyességét - összefoglalhatsz egy-egy fontosabb anyagrészt Irodalmi szövegek - általános iskolai törzsanyaghoz kapcsoló témák és művek Fogalmazások - a szövegalkotási készség fejlesztéséhez Emlékeztetők - az évfolyam legfontosabb irodalmi és nyelvtani tudnivalói Kompetenciafejlesztés - jellemző típusfeladatok a kompetenciaméréshez Feladatok - felkészülés a szóbeli vagy írásbeli számonkérésekre Megoldások - könnyű és gyors önellenőrzés Kinek ajánljuk? - diákoknak önálló felkészülésre - tanároknak tanórai vagy felkészítő munkához." (a Kiadó)
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Jegyre megy! - Magyar nyelv és irodalom gyakorlókönyv 5. osztályos tanulóknak


"Irodalmi és nyelvtani feladatsorok és szabályok, hogy jobb jegyed legyen! Ebben a füzetben olyan irodalmi és nyelvtani feladatsorokat találsz, amelyek segítségedre lesznek abban, hogy jobb eredményeket érj el a magyarórákon. A feladatok megoldása során felidézheted és elmélyítheted az órákon már megtanultakat, gyakorlatot szerezhetsz a műelemzésben, tökéletesítheted nyelvtani, helyesírási és szövegalkotási ismereteidet. A gyakorlófüzetben található szövegek és témakörök az általános iskolai törzsanyagoz kapcsolódnak, így találkozol majd ismerős művekkel, de olyan új szövegekkel is, amelyek az önálló gyakorlásra, szövegértelmezésre adnak lehetőséget. A feladatok segítenek az ismétlés, az összefoglalás, illetve a szóbeli vagy írásbeli számonkérésekre való önálló felkészülés során is. A fejezetekben: Fogalmazás - fejlesztd szövegalkotási készséged a fogalmazási feladatokkal Emlékeztető - a keretes részben fogalmak, szabályok és tudnivalók# Helyesírás - a feladatok segítenek, hogy tökéletesítsd nyelvtani és helyesírási ismereteid Megoldások - a fejezetek végén található megoldásokkal önállóan ellenőrizheted tudásod" (a Kiadó) A(z) Jegyre megy! - Magyar nyelv és irodalom gyakorlókönyv 5. osztályos tanulóknak (Könyv) szerzője Mátyás Eszter.
U dodávateľa
6,71 € 7,06 €

Jegyre megy - Magyar nyelv és irodalom 6.


Irodalmi és nyelvtani feladatsorok és szabályok, hogy jobb jegyed legyen! Gyakorlókönyvünk segítségével: - felidézheted és elmélyítheted az iskolában tanultakat - gyakorlatot szerezhetsz a műelemzésben - tökéletesítheted nyelvtani, helyesírási és szövegalkotási ismereteidet - ellenőrizhatad válaszaid, megoldásaid helyességét - összefoglalhatsz egy-egy fontosabb anyagrészt Irodalmi szövegek - általános iskolai törzsanyaghoz kapcsoló témák és művek Fogalmazások - a szövegalkotási készség fejlesztéséhez Emlékeztetők - az évfolyam legfontosabb irodalmi és nyelvtani tudnivalói Kompetenciafejlesztés - jellemző típusfeladatok a kompetenciaméréshez Feladatok - felkészülés a szóbeli vagy írásbeli számonkérésekre Megoldások - könnyű és gyors önellenőrzés A(z) Jegyre megy - Magyar nyelv és irodalom 6. (Könyv) szerzője Mátyás Eszter.
U dodávateľa
4,85 € 5,11 €