! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Ant Middleton

autor

Utánam! - Vezetéselmélet a frontvonalból


NUMBER 1 SUNDAY TIMES BESTSELLER "Lerágod a körmöd, miközben olvasod." - GQ Vezetőnek nem születünk. Elitkommandósnak sem. Ant Middleton katonaként leküzdötte az előtte tornyosuló kihívásokat, majd kőkemény eltökéltséggel, napról napra felépítette, mit jelent vezetőnek lenni. Könyvében ezeket a tapasztalatokat osztja meg velünk. A Különleges Erő kiképzése nem épp sétagalopp. Szigorú szabályoknak kell megfelelni és a kiképzők gondoskodnak arról, hogy a delikvens meghaladja testi teljesítőképessége maximumát. Csak úgy lehet bekerülni az elit kommandóba, ha az ember kemény, agresszív, fegyelmezett és körültekintő. Ezekre a tulajdonságokra annak is szüksége van, aki a legkiválóbb vezető akar lenni. Ant Middleton 13 évet húzott le a seregben, ebből négy évet mesterlövészként az SBS-ben. Végigjárta a brit elitcsapatok szentháromságát: a királyi tengerészgyalogságnál és az ejtőernyősök különleges századában is szolgált. Ikonikus személyiség, a kiválóság megtestesítője. Ő vezette a bevetéseket, ő állt az élen - és ezáltal mindig rá hárult a legnagyobb kockázat. Ant könyve hihetetlen mélységeket és magaslatokat tár fel: a legbensőbb érzéseit is megismerhetjük. Édesapja korai halála vagy épp a börtön - fontos élmények, melyek segítették abban, hogy jobb vezetővé váljon. "Ez a könyv beszakítja az asztalt." - Sunday Times "Az év legjobb könyve. Valóságos supercharger. Csutkára feltölti az életedet." - Incredible' Tom Marcus, a Soldier Spy című bestseller szerzője
U dodávateľa
12,23 € 12,87 €

dostupné aj ako:

Félelembuborék


Zabolázd meg a félelmet, és lépj túl a határaidon Az Utánam! című #1 bestseller szerzőjétől Félelem nélkül nincs kihívás. Ha nincs kihívás, nincs előrelépés. Előrelépés nélkül nincs élet. Ant Middleton számára nem ismeretlen a félelem: a Különleges Erőben úgynevezett ékként teljesített szolgálatot, napi szinten kellett kezelnie a félelmét, hiszen soha nem tudta, mi rejtőzik a következő sarkon túl, a következő zárt ajtó mögött. Amikor börtönbe került, elvágva ismerősöktől és rokonoktól, magára maradt a gondolataival, hogy ezt elbaltázta. Retteghetett, mit hoz a jövő. A Mount Everest csúcsán, kétségbeejtő állapotban, közvetlen életveszélyben volt, amikor rákényszerült, hogy szembenézzen legnagyobb félelmével: mi lesz, ha felesége megözvegyül, és gyerekeiből árvák lesznek. De Antnak nem ellensége a félelem, hanem energiaforrás, amely előrehajtja. A félelembuboréknak, ennek a forradalmi elképzelésnek köszönhetően megtanulta, hogyan zabolázza meg a félelmet, és rájött, hogyan változtathatja pozitív erővé. Ant a félelem révén teljesít még jobban – megkeresi a kihívásokat az életben, akár a hétköznapi életben, akár a halálzónában. Arra sarkallja magát, hogyan lehetne jobb apa, vagy éppen arra, hogy túlélje a hóvihart, a több száz kilométer per óra sebességgel száguldó szelet. Ant Middleton elmondja, hogyan mászta meg a Mount Everestet halált megvető bátorsággal, és elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain. Told ki a teljesítőképességed határait még jobban – küzdd le te is a személyes Mount Everestedet a félelembuborékkal.
Na sklade 1Ks
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Zéró negativitás


Vannak pillanatok, amikor úgy érzed, sarokba szorított az élet: pénzgondok, párkapcsolati krízis, munkahelyi bajok, az összes fenti egyszerre. Előbb-utóbb mindenkinek eljön a pillanat, hogy nehézségekkel kelljen szembenéznie. És erre kétféleképpen lehet reagálni: negatívan, másokat hibáztatva, amiért ők nem bántak veled méltányosan. Vagy pozitívan: a helyzetedet neked kell megoldani, ráadásul menet közben tanulhatsz is belőle, és a végére jobb ember leszel. A Zéró negativitás című könyvben Ant Middleton olyan témákban nyílik meg, amiről eddig még soha nem beszélt. Bemutatja, hogyan fordítsd a kudarcélményt a javadra. A változásra úgy kell tekintened, mint ami megalapozza jövőbeli sikereidet. Hogyan legyél állhatatos, hogyan szereld le azokat, akik packáznak veled? Mivel jár együtt, ha igazi példaképpé válsz, hogyan élhetsz úgy, hogy semmin ne kelljen bánkódnod? Ez a könyv nem arra tanít, ki legyél, hol élj, mit dolgozz. Mindez rajtad áll. Ez a könyv eszközöket ad a kezedbe, hogy miképpen valósítsd meg önmagad legjobb változatát, hogy te szabhasd meg, pontosan milyen ember is akarsz lenni, és teljesen száműzd az életedből a negatív gondolatokat.
U dodávateľa
13,76 € 14,48 €

dostupné aj ako:

Utánam!


NUMBER ?1 SUNDAY TIMES BESTSELLER    A Különleges Erő kiképzése nem épp sétagalopp. Szigorú szabályoknak kell megfelelni és a kiképzők gondoskodnak arról, hogy a delikvens meghaladja testi teljesítőképessége maximumát. Csak úgy lehet bekerülni az elit kommandóba, ha az ember kemény, agresszív, fegyelmezett és körültekintő. Ezekre a tulajdonságokra annak is szüksége van, aki a legkiválóbb vezető akar lenni.  Ant Middleton 13 évet húzott le a seregben, ebből négy évet mesterlövészként az SBS-ben. Végigjárta a brit elitcsapatok szentháromságát: a királyi tengerészgyalogságnál és az ejtőernyősökkülönleges századában is szolgált. Ikonikus személyiség, a kiválóság megtestesítője. Ő vezette a bevetéseket, ő állt az élen – és ezáltal mindig rá hárult a legnagyobb kockázat.  Ant könyve hihetetlen mélységeket és magaslatokat tár fel: a legbensőbb érzéseit is megismerhetjük. Édesapja korai halála vagy épp a börtön – fontos élmények, melyek segítették abban, hogy jobb vezetővé váljon.    „Ez a könyv beszakítja az asztalt.” – Sunday Times  „Az év legjobb könyve. Valóságos supercharger. Csutkára feltölti az életedet.” – Incredible' Tom Marcus, a Soldier Spy című bestseller szerzője  „Zsigeri erejű… telis-tele van inspirációval.” – Daily Mail
Na stiahnutie
5,78 €

dostupné aj ako:

Félelembuborék


Félelem nélkül nincs kihívás. Ha nincs kihívás, nincs előrelépés. Előrelépés nélkül nincs élet. Ant Middleton számára nem ismeretlen a félelem: a Különleges Erőben úgynevezett ékként teljesített szolgálatot, napi szinten kellett kezelnie a félelmét, hiszen soha nem tudta, mi rejtőzik a következő sarkon túl, a következő zárt ajtó mögött. Amikor börtönbe került, elvágva ismerősöktől és rokonoktól, magára maradt a gondolataival, hogy ezt elbaltázta. Retteghetett, mit hoz a jövő. A Mount Everest csúcsán, kétségbeejtő állapotban, közvetlen életveszélyben volt, amikor rákényszerült, hogy szembenézzen legnagyobb félelmével: mi lesz, ha felesége megözvegyül, és gyerekeiből árvák lesznek. De Antnak nem ellensége a félelem, hanem energiaforrás, amely előrehajtja. A félelembuboréknak, ennek a forradalmi elképzelésnek köszönhetően megtanulta, hogyan zabolázza meg a félelmet, és rájött, hogyan változtathatja pozitív erővé. Ant a félelem révén teljesít még jobban – megkeresi a kihívásokat az életben, akár a hétköznapi életben, akár a halálzónában. Arra sarkallja magát, hogyan lehetne jobb apa, vagy éppen arra, hogy túlélje a hóvihart, a több száz kilométer per óra sebességgel száguldó szelet. Ant Middleton elmondja, hogyan mászta meg a Mount Everestet halált megvető bátorsággal, és elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain. Told ki a teljesítőképességed határait még jobban – küzdd le te is a személyes Mount Everestedet a félelembuborékkal.
Na stiahnutie
6,79 €

dostupné aj ako:

Zéró negativitás


A pozitív gondolkodás erejeTeljesedj ki. Te szabd meg, milyen ember akarsz lenni. #1 SUNDAY TIMES bestszellerszerzőAz Utánam és a Félelembuborék című NO.1 BESTSELLEREK szerzőjétől „Teli olyan módszerekkel, amelyek által megvalósíthatod önmagad legjobb változatát.” – Sun Vannak pillanatok, amikor úgy érzed, sarokba szorított az élet: pénzgondok, párkapcsolati krízis, munkahelyi bajok, az összes fenti egyszerre. Előbb-utóbb mindenkinek eljön a pillanat, hogy nehézségekkel kelljen szembenéznie. És erre kétféleképpen lehet reagálni: negatívan, másokat hibáztatva, amiért ők nem bántak veled méltányosan. Vagy pozitívan: a helyzetedet neked kell megoldani, ráadásul menet közben tanulhatsz is belőle, és a végére jobb ember leszel. A Zéró negativitás című könyvben Ant Middleton olyan témákban nyílik meg, amiről eddig még soha nem beszélt. Bemutatja, hogyan fordítsd a kudarcélményt a javadra. A változásra úgy kell tekintened, mint ami megalapozza jövőbeli sikereidet. Hogyan legyél állhatatos, hogyan szereld le azokat, akik packáznak veled? Mivel jár együtt, ha igazi példaképpé válsz, hogyan élhetsz úgy, hogy semmin ne kelljen bánkódnod? Ez a könyv nem arra tanít, ki legyél, hol élj, mit dolgozz. Mindez rajtad áll. Ez a könyv eszközöket ad a kezedbe, hogy miképpen valósítsd meg önmagad legjobb változatát, hogy te szabhasd meg, pontosan milyen ember is akarsz lenni, és teljesen száműzd az életedből a negatív gondolatokat. Ant Middleton 1980-ban született az angliai Portsmouthben. Különböző fegyveres alakulatokban futott be karriert. 2008-ban lett az SBS különleges osztagának tagja, ahol négy évet húzott le. Leginkább onnan ismert, hogy ő volt a kiképzőtiszt a Channel 4 tévéadón látható, SAS: Aki mer, az nyer című produkcióban. Változatos kiképzéséből adódóan Ant páratlan túlélőtechnikák birtokában van, és szélsőséges viszonyok között is mindig megállja a helyét. Belevághat bármibe, kalandvágya határtalan, így egy sor hihetetlen vállalkozást vitt már véghez. Dél-Afrikában és Nyugat-Afrika több országában is dolgozott kormányzati biztonsági szakértőként. Elnöki testőrségek kiképzését vezette, de csapatépítő tréningeket is tartott olyan nagyvállalatoknak, akik kíváncsiak voltak, hogyan zajlik egy-egy különleges alakulat alkalmassági vizsgája. Sikerkönyvei vezették a Sunday Times bestsellerlistáját, és átlépték az egymillió eladott példányt. Eddig megjelent: Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból, Félelembuborék, Zéró negativitás.
Na stiahnutie
6,79 €

dostupné aj ako:

Chladná spravedlnost


Mallory byl ten nejlepší z nejlepších, velitel speciálních jednotek a hrdina. Potom však učinil osudové rozhodnutí, hazardoval se životy svých mužů, což mělo strašlivé následky: dva mrtví a jeho mladý přítel Donno zůstal v kómatu. Mallory se sesype, nemá už co ztratit, a jeho nitro začíná prostupovat temnota, nebezpečná potřeba vyhledávat problémy. Jenže pak ho Donnova matka požádá o pomoc: její druhý syn Scott se ztratil v Jižní Africe a Mallory je jediný, kdo by ho mohl najít. Možná je to vykoupení, možná způsob, jak se pomstít světu, ale najednou má Mallory má před sebou cíl a nic a nikdo mu nebude stát v cestě...
U dodávateľa
22,28 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Mentális edzettség


15 szabály, hogyan erősítsd a tested és az elméd SUNDAY TIMES BESTSELLER A testet és az elmét gyakran külön kezeljük, de amikor harmóniába kerülnek egymással, akkor hozhatja ki magából az ember a legtöbbet. A mentális edzettség sorra veszi az elveket, amelyekkel Ant Middleton eléri a legerősebb testi és elmeállapotot. Ant Middleton különböző fegyveres alakulatokban futott be karriert. 2008-ban lett az SBS különleges osztagának tagja, ahol négy évet húzott le. Sikerkönyvei vezették a Sunday Times bestsellerlistáját, és átlépték az egymillió eladott példányt. Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból című könyvében elmondja, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legkiválóbb vezetőknek. Félelembuborék című könyve elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain. Zéró negativitás című könyvében bemutatja, hogyan lehet pozitív hozzáállással reagálni az élet különböző területein jelentkező krízisekre.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Chladná spravedlnost


Mallory byl ten nejlepší z nejlepších, velitel speciálních jednotek a hrdina. Potom však učinil osudové rozhodnutí, hazardoval se životy svých mužů, což mělo strašlivé následky: dva mrtví a jeho mladý přítel Donno zůstal v kómatu. Mallory se sesype, nemá už co ztratit, a jeho nitro začíná prostupovat temnota, nebezpečná potřeba vyhledávat problémy. Jenže pak ho Donnova matka požádá o pomoc: její druhý syn Scott se ztratil v Jižní Africe a Mallory je jediný, kdo by ho mohl najít. Možná je to vykoupení, možná způsob, jak se pomstít světu, ale najednou má Mallory má před sebou cíl a nic a nikdo mu nebude stát v cestě...
Na stiahnutie
18,89 €

dostupné aj ako:

Vůdce


Příběh muže, který to dokázal. Porvat se sám se sebou, zpracovat vlastní démony a vyhrát. Absolvoval trénink speciálních jednotek. Prošel drsným výběrem a stal se členem elity. Po třinácti letech služby v armádě, dvou misích v Afghánistánu a čtyřech letech na pozici odstřelovače SBS se stal ztělesněním skutečného vůdce. Tahle kniha není jen fascinujícím životním příběhem, ale nabízí zejména skvělé lekce, jak pracovat sám se sebou a dosáhnout toho, co v životě skutečně chcete.
Predpredaj
15,67 € 16,49 €

Red Mist


Mallory Is Back You've heard his true story - now go deeper into Ant Middleton's world with his ultra-authentic thriller series. Hiding out in a small village in France, ex-Special Forces veteran turned vigilante Mallory is trying to keep out of trouble, aware that there is a darkness within him that seeks out trouble - that enjoys it. But one night in a bar he meets an old man afraid for his granddaughter, worried about the young man with whom she's become involved. Unable to resist the pull of action, and of helping a family in need, Mallory is quickly drawn into a turf war that it will take all his special skills to survive. The Sunday Times-bestselling book one in the Mallory series, Cold Justice, is available now.
U dodávateľa
18,00 € 18,95 €

First Man In: Leading from the Front


No one is born a leader. But through sheer determination and by confronting life's challenges, Ant Middleton has come to know the meaning of true leadership. In First Man In, he shares the core lessons he's learned over the course of his fascinating, exhilarating life. Special forces training is no walk in the park. The rules are strict and they make sure you learn the hard way, pushing you beyond the limits of what is physically possible. There is no mercy. Even when you are bleeding and broken, to admit defeat is failure. To survive the gruelling selection process to become a member of the elite you need toughness, aggression, meticulous attention to detail and unrelenting self-discipline, all traits that make for the best leaders. After 13 years service in the military, with 4 years as a Special Boat Service (SBS) sniper, Ant Middleton is the epitome of what it takes to excel. He served in the SBS, the naval wing of the special forces, the Royal Marines and 9 Parachute Squadron Royal, achieving what is known as the `Holy Trinity' of the UK's Elite Forces. As a point man in the SBS, Ant was always the first man through the door, the first man into the dark, and the first man in harm's way. In this fascinating, exhilarating and revealing book, Ant speaks about the highs and gut-wrenching lows of his life - from the thrill of passing Special Forces Selection to dealing with the early death of his father and ending up in prison on leaving the military - and draws valuable lessons that we can all use in our daily lives.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

The Wall


The No.1 bestselling author reveals life-changing strategies to help you demolish fear, seize control, and reach your full potential The wall. Sooner or later we all hit it. The wall can be anything. It could be your lack of motivation, it could be your fear of leaving your comfort zone, it could be the aimlessness that comes from not having set yourself the right goals, it could be that you spend too much time with people who undermine you. What all these things have in common is that they're holding you back. They're the things that are stopping you from reaching your true potential, from getting the most you can out of your life. In this straight-talking inspirational book, Ant Middleton identifies twenty obstacles that are standing in our way, and offers common-sense, practical solutions to each of them. He shows the reader how they too can break through that wall and start becoming the best version of themselves.
Vypredané
20,85 € 21,95 €

Mental Fitness


The brilliant new book from the multiple Sunday Times bestselling author that will explain the principles behind maintaining a healthy mind and body. The mind and body are often talked about as separate entities, but it's only when they work in harmony with one another that one can truly push oneself to the highest heights. In his new book, Ant Middleton lays out and explains the principles that he lives by to best keep his mindset and body as strong as they can possibly be.
Vypredané
11,35 € 11,95 €