! Doprava ZADARMO už od 15 € !

Dimitri Moraitis

autor

Léčivá síla aury


Účelem této knihy je představit duchovní základy zdraví. Existuje obdivuhodný neviditelný podpůrný systém, který udržuje vaše tělo zdravé a obnovuje jeho síly v případech, kdy se vám zdraví nedostává. Je to vaše aura a duchovní energie, jež ji posiluje. Dozvíte se, jak používat auru a duchovní energii při léčbě řady zdravotních obtíží. Barevná obrazová příloha.
U dodávateľa
11,31 € 11,90 €

Změň svou auru, změníš svůj život


Kniha vysvětluje, co je to aurické pole a jak jej ovlivňovat prostřednictvím práce s duchovní energií. Jedná se o praktickou příručku, ve které se dozvíte, jak lze zlepšit kvalitu života. Seznámíte se s jednoduchou meditací, pomocí níž se lze napojit na neomezený zdroj duchovní síly, naleznete tu i mnoho příkladů, jak pracovat se světlem v konkrétních situacích.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

A karma és a reinkarnáció örök törvénye


"Rendkívüli életek sorozatán vagyunk túl valamennyien, ezeknek köszönhetjük jelenlegi életünket. És jelenlegi életünk készít fel az ezután következőkre."Van élet a halál után - és ezt Barbara Martin a saját szemével látta. "A karma és a reinkarnáci ó örök törvénye" személyes beszámoló az újjászületés bonyolult világáról. Martin és társszerzője, Dimitri Moraitis közvetlen benyomásokon alapuló kötete a túlvilágról és a szellemvilágban szerzett megdöbbentő látnoki tapasztalatokról szól. Ez a karma rejtelmeit taglaló gyakorlati kézikönyv a spirituális síkok részletes térképe, a reinkarnáció működésének pontos ábrázolása. Olyan kérdésekre kapunk választ, amelyek minden szellemi úton járó embert foglalkoztatnak: -Feltárul előttünk a másvilág sze rkezete és a karma működése. -Hasznos tanácsokat kapunk a karmikus helyzetek megoldásához és a rossz karma létrehozásának elkerüléséhez. -Rádöbbenünk spirituális feladatunkra. -Segítséget kapunk a karmikus eredetű problémák felismeréséhez és feloldás ához. -Mély megértésre teszünk szert a személyes jellegű pénz, kapcsolatok, hivatás, lélek és test karmáját illetően. -Megismerjük a nemzeti, faji, vallási karmát, illetve az egész világ sorsát érintő közös karmát is, amelybe beletartozik civilizáció nk mostanában sokat vitatott túlélése, jövője is."A karma és a reinkarnáció örök törvénye" nagyszerű olvasmány a spirituális út elején járóknak szintúgy, mint a haladó tanulóknak. Valamennyien egy bonyolult isteni terv részei vagyunk. Ha e terv sze rint cselekszünk, teljesíteni fogjuk földi küldetésünket. Ez a könyv épp ebben segít, rávezetve minket annak az ösvénynek a felismerésére, amelyen haladnunk kell.
Vypredané
13,12 € 13,81 €