! Doprava ZADARMO už od 15 € !

Alicia Munoz

autor

Boldogság minden napra


A lélek mélyére hatoló kérdésekkel a mély kapcsolatért. Mi lenne, ha társunktól azt kérnénk, írja le a tökéletes napját a szokásos „és milyen napod volt?” kérdés helyett? Mi lenne, ha a vágyainkról beszélgetnénk, nem pedig az aktuális bevásárlólistáról? Nem lenne csodálatos, ha beszélgetéseink minden alkalommal kicsit mélyebbre jutnának? Nyisd ki ezt a naplót, és kezdődjön az igazi beszélgetés! A Boldogság minden napra minden egyes napra inspiráló kérdést kínál, hogy kapcsolatunk valódi beszélgetéssel és intimitással teljen meg. Az év során elbeszélgetünk társunkkal nagy álmainkról és a közös életünket kitöltő apró pillanatokról. A közös jelenünket és jövőnket, érzelmi és nemi életünket érintő kérdések sorával a Boldogság minden napra bebizonyítja, hogy akár nemrég találkoztunk, akár hosszú évek óta együtt vagyunk a párunkkal, az elmélyült közös beszélgetések meghittebbé teszik kapcsolatunkat. Kerüljünk közelebb egymáshoz Fedezzünk fel új területeket életünkben és belső világunkban a lelki fejlődést ösztönző kérdések segítségével! Minden napra egy kérdés Hatoljunk mélyre álmainkban, vágyainkban, céljainkban, és lépjünk a testi és lelki közelség új szintjére! Örökítsük meg közös utunkat Az erre szánt oldalak révén határozzuk meg közös céljainkat, és írjuk le gondolatainkat a közös utazással töltött évünkről! Alicia Munoz elismert párterapeuta, aki rengeteg páron segített már rendelésén, emellett pedig több nagy sikerű könyv szerzője.
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

Kniha kvízov pre páry


Spoznajte jeden druhého a oživte svoj vzťah Ak existuje kľúč k harmonickému vzťahu, je ním komunikácia. Či ste spolu štyri mesiace alebo štyridsať rokov, viac než stovka odľahčených otázok v Knihe kvízov pre páry podnieti zmysluplné rozhovory a zapáli iskru. Objavíte o sebe nové veci, lepšie sa spoznáte a dokonca sa pri tom aj zabavíte. Spomeňte si na svoju minulosť, ponorte sa hlbšie do prítomnosti a vybudujte si šťastnú spoločnú budúcnosť. Otázky v tejto knihe postupujú od základných až k takým, pri ktorých sa budete musieť skutočne zamyslieť. Sú vhodné pre partnerov, ktorí sa ešte len spoznávajú, ale aj tých, ktorí si myslia, že sa už dokonale poznajú. Rôzne témy – Komplexné otázky pokrývajú mnoho tém: od vašich koníčkov a záujmov ako jednotlivcov až po zoznam obľúbených párových aktivít. Hravé odmeny – Trocha priateľskej súťaživosti nezaškodí! Ceny majstra kvízu na konci každej kapitoly sú v skutočnosti zábavné experimenty, ktorých cieľom je zoceliť vás ako pár. Spýtaj sa ma na čokoľvek – Návod na konštruktívne spôsoby, ako klásť partnerovi otázky, ktoré nenájdete v knihe.
Na sklade > 5Ks
14,16 € 14,90 €

Ne agyald túl a párkapcsolatod


Lépj ki a szorongás és a félelem ördögi köréből, hogy teret kapjon a kapcsolatodban a szeretet, a bizalom és a törődés. Itt az ideje, hogy abbahagyd a kapcsolatod túlgondolását! „A boldog szerelmi történeteket létrehozzuk, nem pedig csak úgy megtörténnek.” A szüntelen aggodalmaskodás és agyalás nem csak önmagunkban tesz kárt. A rumináció – az ismétlődő tépelődés, szorongás egy gondolattal, helyzettel vagy döntéssel kapcsolatban, ami megzavarja a mindennapjainkat – gyakori probléma, amely nemcsak romboló hatású, de egy idő után a párkapcsolat kötelékét is fellazíthatja. Sokszor előfordul, hogy túlgondoljuk a kapcsolatunkat, szinte belefulladunk a negatív gondolatokba, emiatt a szorongás, a hibáztatás vagy a mardosó kétségek ciklusaiban ragadunk. Bár a párunkkal kapcsolatos negatív gondolataink és ítéleteink sokszor megalapozatlanok, akár egy egészséges kapcsolat felbomlásához is vezethetnek. Még ha tudatában is vagyunk annak, hogy eltúlozzuk a dolgokat, és ezzel még kárt is okozhatunk, az agyalást megállítani nem olyan egyszerű. Alicia Munoz okleveles párterapeuta olyan alapvető és könnyedén elsajátítható készségeket mutat be, amelyek segítségével megváltoztathatjuk a szerelmi történeteink cselekményét, és megtanulhatunk jól szeretni.  A szerző éleslátó és őszinte könyve segít felismerni és elengedni az agyalást a kognitív viselkedésterápiából (CBT) és a mindfulnessből merített négylépcsős gyakorlatnak köszönhetően. A LASSÚ megközelítés (angolul SLOW - a seeing, labeling, opening, and welcoming szavakból álló elnevezés) – segíthet abban, hogy a minket felzaklató gondolatok ismételgetése helyett megtanuljuk megélni a jelen pillanatot, túllépjünk a túlzott rágódáson, így újra felfedezzük az örömöt, a könnyedséget és a tartalmas kapcsolatot partnerünkkel.  A LASSÚ-megközelítés segítségével megtanulhatod, hogyan-    lásd tisztán a rumináció folyamatát,-    címkézd fel a ruminációs ciklusokat,-    nyílj meg, és teremts teret magadnak,-    fogadd el a blokkolt tapasztalatokat. Azzal, hogy feltérképezzük a saját és a párunk kötődési stílusát – akár együtt végezzük a gyakorlatokat, akár egyedül –, miközben felismerjük a rágódási ciklusainkat, a berögződéseinket, megtanulunk hatékonyabban és szeretetteljesebben kommunikálni, így képesek leszünk elutasítás helyett befogadni a tapasztalatokat, és ezáltal csökkenteni a szorongást. Nem utolsósorban pedig képesek leszünk felismerni, mi az, ami valóban fontos a kapcsolatunkban. „A cél nem a kellemetlenségek elkerülése, hanem az, hogy eljussunk a párkapcsolati problémák gyökeréig, miközben kíváncsiak, nyitottak maradunk és kapcsolatot teremtünk a nehéz pillanatokban.”
Na stiahnutie
10,57 €

Ne agyald túl a párkapcsolatod


Lépj ki a szorongás és félelem ördögi köréből, hogy teret kapjon a kapcsolatodban a szeretet, a bizalom és a törődés Itt az ideje, hogy abbahagyd a kapcsolatod túlgondolását! "A boldog szerelmi történeteket létrehozzuk, nem pedig csak úgy megtörténnek." A szüntelen aggodalmaskodás és agyalás nem csak önmagunkban tesz kárt. A rumináció - ismétlődő, nemkívánatos rágódás egy gondolatról, helyzetről vagy döntésről, ami megzavarja a mindennapjainkat - gyakori és romboló hatású probléma, ami idővel alááshatja egy párkapcsolat kötelékét. Gyakorta túlgondoljuk a kapcsolatunkat, belefulladunk a negatív gondolatok spiráljába, emiatt szorongás, a hibáztatás vagy a kétségek ciklusaiba ragadunk. Ugyan a párunkkal kapcsolatos negatív gondolataink és ítéleteink sokszor megalapozatlanok, mégis egy egészséges kapcsolat szétbomlásához is vezethetnek. Még ha tudatában is vagyunk a túlzott rágódásnak, és az általuk okozott kárnak, az agyalást megállítani nem olyan egyszerű dolog. Alicia Munoz okleveles párterapeuta olyan alapvető és könnyedén elsajátítható készségeket mutat be, amelyek segítségével megváltoztathatjuk a szerelmi történeteink cselekményét és megtanulhatunk jól szeretni. A szerző éleslátó és őszinte könyve segít felismerni és elengedni az agyalást a kognitív viselkedésterápiából (CBT) és a mindfulnessből merített négylépcsős gyakorlatnak köszönhetően. A LASSÚ megközelítés (angolul SLOW - a seeing, labeling, opening, and welcoming szavakból álló elnevezés) - látás, címkézés, megnyílás és befogadás - segíthet abban, hogy a minket felzaklató gondolatok ismételgetése helyett megtanuljuk megélni a jelen pillanatot, túllépjünk a túlzott rágódáson, így újra felfedezzük az örömöt, a könnyedséget és a tartalmas kapcsolatot partnerünkkel. A LASSÚ megközelítés segítségével megtanulhatod, hogyan: -Lásd tisztán a rumináció folyamatát-Címkézd fel a ruminációs ciklusokat -Nyílj meg és teremts teret magadnak -Fogadd el a blokkolt tapasztalatokat Azzal, hogy feltérképezzük a saját és a párunk kötődési stílusát - akár együtt végezzük a gyakorlatokat, akár egyedül - miközben felismerjük a rágódási ciklusainkat, a berögződéseinket, megtanulunk hatékonyabban és szeretetteljesebben kommunikálni, így képesek leszünk védekezés helyett befogadni a tapasztalatokat, és ezáltal csökkenteni a szorongást. Nem utolsó sorban pedig, képesek leszünk újonnan felismerni mindazt ami valójában fontos a kapcsolatunkban. "A cél nem a kellemetlenségek elkerülése, hanem az, hogy eljussunk a párkapcsolati problémák gyökeréig, miközben kíváncsiak, nyitottak maradunk és kapcsolódunk a nehéz pillanatokban."
U dodávateľa
15,23 € 16,03 €

Nincs több veszekedés


Párkapcsolati ?nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért. Mi kell ahhoz, hogy felhagyjunk a veszekedéssel, mélyen kapcsolódjunk egymáshoz, és megéljük a fenntartható szerelmet? Hogyan lehet együtt szeretni és ünnepelni az életet, viták és frusztráció nélkül?Ez a rendkívüli párkapcsolati könyv együttérző és megértő módon közelíti meg a párkapcsolati problémákat, tiszteletben tartva a párkapcsolatok összetettségét. Alicia Munoz okleveles párterapeuta, a Ne agyald túl a párkapcsolatod! könyv szerzője egy intim utazásra kalauzolja az Olvasót olyan rokonszenves párok életén keresztül, akik megbirkóznak azokkal az alapvető kérdésekkel, amelyek konfliktusokat válthatnak ki a kapcsolatokban. Az általa nyújtott sokoldalú, gondolatébresztő és feladatorientált technikáknak és gyakorlatoknak köszönhetően megtanulhatjátok megszeretni a saját tökéletlenségeteket és együttes erővel felülkerekedni a nehézségeken. Tudjátok meg, hogy mi zajlik valójában, a felszín alatt közöttetek. Váljon a törődés heti gyakorlattá! .52 párkapcsolati kihívás – A kommunikációtól a kötődési problémákon át az intimitásig, minden hétre szóló fejezet egy-egy olyan problémára összpontosít, amellyel sok pár szembesül..20 perces gyakorlatok – A kommunikáció javítását segítő rövid és egyszerű gyakorlatokkal megkönnyíthetitek a kapcsolatotokkal való munkát, függetlenül attól, mennyire vagytok elfoglaltak. .Valódi esettanulmányok – Értsétek meg jobban ezeket a kihívásokat valós esettanulmányok segítségével. A Nincs több veszekedéssel olyan kommunikációs eszköztárat hozhattok létre, amely segít a boldog és egészséges párkapcsolat fenntartásában.
Na stiahnutie
10,82 €

Nincs több veszekedés


Párkapcsolati nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért. Mi kell ahhoz, hogy felhagyjunk a veszekedéssel, mélyen kapcsolódjunk egymáshoz, és megéljük a fenntartható szerelmet? Hogyan lehet együtt szeretni és ünnepelni az életet, viták és frusztráció nélkül? Ez a rendkívüli párkapcsolati könyv együttérző és megértő módon közelíti meg a párkapcsolati problémákat, tiszteletben tartva a párkapcsolatok összetettségét. Alicia Munoz okleveles párterapeuta, a Ne agyald túl a párkapcsolatod! könyv szerzője egy intim utazásra kalauzolja az Olvasót olyan rokonszenves párok életén keresztül, akik megbirkóznak azokkal az alapvető kérdésekkel, amelyek konfliktusokat válthatnak ki a kapcsolatokban. Az általa nyújtott sokoldalú, gondolatébresztő és feladatorientált technikáknak és gyakorlatoknak köszönhetően megtanulhatjátok megszeretni a saját tökéletlenségeteket és együttes erővel felülkerekedni a nehézségeken. Tudjátok meg, hogy mi zajlik valójában, a felszín alatt közöttetek. Váljon a törődés heti gyakorlattá! 52 párkapcsolati kihívás - A kommunikációtól a kötődési problémákon át az intimitásig, minden hétre szóló fejezet egy-egy olyan problémára összpontosít, amellyel sok pár szembesül. 20 perces gyakorlatok - A kommunikáció javítását segítő rövid és egyszerű gyakorlatokkal megkönnyíthetitek a kapcsolatotokkal való munkát, függetlenül attól, mennyire vagytok elfoglaltak. Valódi esettanulmányok - Értsétek meg jobban ezeket a kihívásokat valós esettanulmányok segítségével. A Nincs több veszekedéssel olyan kommunikációs eszköztárat hozhattok létre, amely segít a boldog és egészséges párkapcsolat fenntartásában.
U dodávateľa
16,03 € 16,87 €