Sara Muzio

autor

Zenová záhrada - Originálny blok s vymaľovankami


Japonské záhrady, nazývané aj zenové, vyžarujú dokonalosť, harmóniu a vnútorný pokoj. Práve nimi sú inšpirované tieto vymaľovanky. Vyfarbovaním elegantných a extrémne detailných ilustrácií na motívy zenových záhrad oslobodíte svoju myseľ a zbavíte sa stresu, ktorý na vás striehne na každom kroku. Kamene, piesok, drevo, bonsaje, jazierka, sochy, vážky, motýle... využite svoju tvorivosť a oživte harmonické scenérie úžasnými farbami. Tento originálny blok obsahuje 60 obrázkov, ktoré si po vyfarbení môžete zavesiť na stenu ako originálne dielko
Na sklade 1Ks
11,35 € 11,95 €

Rozkvitnutá fantázia - Originálny blok s vymaľovankami


Úchvatná zbierka 60 obrázkov záhrady v plnom rozkvete. V kvetoch sa ukrývajú aj malé stvorenia z ríše zvierat. Vymaľovanky sa dajú z bloku vytrhnúť.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Tajomstvá džungle - Originálny blok s vymaľovankami


Úchvatná zbierka 60 obrázkov zvierat v divokej a nedotknutej prírode. Vymaľovanky sa dajú z bloku vytrhnúť. Ich vyfarbovanie je skvelým liekom na každodenný stres.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Egy aranyhal fantasztikus utazása


Ennek az aprólékosan illusztrált színezőkönyvnek a főszereplője egy akváriumban élő aranyhalacska. Egy nap elhatározza, hogy hátrahagyja "otthonát", és csodálatos utazásra indul mesebeli tájakon át, ahol mindenféle lénnyel találkozik. Az oldalakon egy olyan fantáziavilág képei bontakoznak ki, amelyben megvalósulhat a kis aranyhal összes álma: a kolibrikkel szállhat az égen, mintája lehet esernyőnek és gumicsizmának, s megpihenhet a pálmaleveleken. Színezd ki a könyv bámulatosan kifinomult rajzait, hogy megtudd, mi lesz a kishal történetének meglepő befejezése. Sara Muzio több mint tízéves tapasztalattal rendelkező grafikus, könyvillusztrátor. Diplomáját orvosi illusztrációk készítéséből szerezte. Az Egy aranyhal fantasztikus utazása mellett A titokzatos dzsungel és A fantázia virágai című könyvben jelentek meg színezhető grafikái.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

A titokzatos dzsungel


Ez az aprólékosan illusztrált színezőkönyv 60 kivehető képet tartalmaz, melyeknek mindegyikét igazi műalkotássá varázsolhatjuk. Az oldalakon a dzsungel részletei bontakoznak ki, a tukán, a víziló és az oroszlán mintáit a fantasztikus növényvilág ihlette. A színek és formák végtelen örvénye azonnal magával ragadja a tekintetet, s így a színezés segít a mindennapi stressz feloldásában, az ellazulásban. A végeredmény pedig nemcsak az alkotót tölti el örömmel, de mindenkit le fog nyűgözni. Színezd ki az album 60 kivehető képét, és alakítsd őket bámulatos, falra is kitehető poszterekké! Sara Muzio több mint tízéves tapasztalattal rendelkező grafikus, könyvillusztrátor. Diplomáját orvosi illusztrációk készítéséből szerezte. A titokzatos dzsungel mellett A fantázia virágai és Egy aranyhal fantasztikus utazása című könyvben jelentek meg színezhető grafikái. Jelen kötetben 60 aprólékosan kidolgozott, részletgazdag rajz található.
Vypredané
16,96 € 17,85 €

Modrá rybka a jej úžasná cesta - Antistresové vymaľovanky


Hlavnou postavou ilustrovaného príbehu je malá modrá rybka, ktorá žije v akváriu. Jedného dňa sa rozhodne opustiť bezpečie svojho domova a vydá sa na dobrodružnú cestu do šíreho sveta. Počas putovania spozná úchvatné zvieratá a rastliny, objaví nové kraje. Sprevádzajte rybku na jej zázračnej ceste s farbičkami v ruke od prvej strany po poslednú. Staňte sa súčasťou tohto zábavného príbehu a odhaľte jeho prekvapivý záver.
Vypredané
7,55 € 7,95 €

Travel Journal Italy


A beautiful journal for travelers with an adventurous spirit. Take a trip through bella Italia with this stunning journal filled with evocative illustrations of the art and architecture for which the country is so renowned. The drawings showcase Michelangelo's magnificent statue of David, the Trevi Fountain in Rome, Juliet's balcony in Verona, gondoliers in Venice, the Leaning Tower of Pisa, and more. Whether you're preparing for a tour, have sweet memories of a recent journey, or are simply an armchair traveler with dreams of hopping on a plane, this book makes a great companion.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Travel Journal Paris


A beautiful journal for travelers with an adventurous spirit. Bon voyage! If you love Paris, you'll love this journal with its graceful illustrations of the Notre Dame, Bateaux Mouches cruising down the Seine, and the city's many statues and adorned lampposts. Whether you're preparing for a trip, have sweet memories of a recent journey, or are simply an armchair traveler with dreams of hopping on a plane, this book makes a great companion.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Travel Journal New York


A beautiful journal for travelers with an adventurous spirit. New York, New York . . . what a town! From the Statue of Liberty to the Empire State Building, from iconic brownstones to the city's skyscape, this journal captures the beauty of the Big Apple. Whether you're preparing for a trip, have sweet memories of a recent journey, or are simply an armchair traveler with dreams of hopping on a plane, this book makes a great companion.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Travel Journal London


A beautiful journal for travelers with an adventurous spirit. London calling! From a royal crown, to the instantly recognizable phone kiosks, to a very British teapot and cups, this attractive travel journal showcases England's irresistible capital city. Whether you're preparing for a trip, have sweet memories of a recent journey, or are simply an armchair traveler with dreams of hopping on a plane, this book makes a great companion.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

A fantázia virágai


Ez az aprólékosan illusztrált színezőkönyv 60 kivehető képet tartalmaz, melyeknek mindegyikét igazi műalkotássá varázsolhatjuk. Az oldalakon fantasztikus kertrészletek bontakoznak ki, melyeken egy-egy kakukktojás is megbújik: megtalálod a kolibrik között a pillangót, vagy a szitakötők mellett a békát? A színek és formák végtelen örvénye azonnal magával ragadja a tekintetet, s így a színezés segít a mindennapi stressz feloldásában, az ellazulásban. A végeredmény pedig nemcsak az alkotót tölti el örömmel, de mindenkit le fog nyűgözni. Színezd ki az album 60 kivehető képét, és alakítsd őket bámulatos, falra is kitehető poszterekké!
Vypredané
16,96 € 17,85 €