Vašu objednávku vám stihneme (podľa vybranej dopravy) doručiť do Vianoc, ak si objednáte do tohto dátumu:

Packeta - Doručenie na adresu

19. 12.

Balík na poštu

19. 12.

Balikobox

19. 12.

Slovenská pošta - na adresu

19. 12.

Kuriér SPS

18. 12.

balíkovo (Alzaboxy)

18. 12.

Doručenie na predajňu

18. 12.

Osobný odber v sklade

22. 12.

Packeta - Výdajné miesto a Z-BOX

19. 12.

Pál Négyesi

autor

Autóépítés Magyarországon 1945-1990


Pente, Úttörő, Balaton, Alba Régia, Arsenal Roadster, Puli, Tecoplan - kevesen emlékeznek ezekre a nevekre. Nem egykori csokoládémárkák vagy sportegyesületek neveit jelölik, hanem az 1945 és 1990 közötti magyar háztáji autóépítés eredményeit.Ki gondolná, hogy már 1900-ban futott útjainkon magyar építésű autó? Csonka János készítette a Királyi Posta számára. Négyesi Pál e-könyvéből megismerhetjük Csonka János örökségének továbbvivőit, azokat az elszánt szakembereket, akik szinte lehetetlen körülmények között váltották valóra álmukat: magyar személyautó építését.
Na stiahnutie darček
1,10 €

Motoring Museums in France


Az angol nyelvű mű 60 franciaországi autómúzeumot mutat be képekkel, leírással, címmel, telefonszámmal, weboldal-címmel.  A szóban forgó múzeumokban természetesen nem csak személyautókat, oldtimereket találunk – motorokat, tűzoltóautókat, buszokat és szinte mindent, ami motorizált jármű volt valaha. Aki pedig kedvet kap hozzá, hogy franciaországi nyaralásán felkeresse valamelyik gyűjteményt, az e-könyvünkben megtalálja a GPS-koordinátákat is az odavezető út megkönnyítésére.
Na stiahnutie darček
1,10 €

Porsche


"Ma a Porsche különböző sportos járművek, sportkocsik, hosszú távú túrákra alkalmas, elegáns túrakocsik és terepjárók gyártójaként ismert. Ám a Porsche-mítosz eredete egészen a XX. század elejéig nyúlik vissza. Ferdinand Porsche zsenialitásának köszönhető a világ egyik legelső hibrid járműve, a harmincas évek 16 hengeres Auto Union versenyautó, és a Volkswagen "Bogár" is. (...)" (részlet a Bevezetőből)
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Škoda


"(...) A Skoda hazai története a rendszerváltást követően, éppen húsz évvel ezelőtt vett új lendületet. Az új hazai képviselet, az Autó Hungária Kft. ekkor alakult meg a Porsche Hungária Kft. leányvállalataként, és jelentős szerepet töltött be abban a folyamatban, amelynek eredményeképpen a Skoda ma is a jó minőségű családi autókat jelenti a hazai autótulajdonosok számára. A cseh vállalat történetének megírásával azt a nagy ívű fejlődést szerettük volna hűen bemutatni, amely a Skoda elmúlt bő száz évét jellemezte, különös tekintettel a márka hazai történetére." (Négyesi Pál)
Vypredané
17,91 € 18,85 €

Sportkocsik


A kötetben több mint 50 sportkocsit ismerhetünk meg, így többek között: Aston Martin Virage, Audi R8, Dodge Viper SRT 10, Ford GT, Jaguar XJ220, Lamborghini Agera, Lamborghini Diablo, Lotus Evora, McLaren F1, Pagani Zonda R, Porsche 911, Porsche 918 RSR, Spyker C8 Aileron, Tesla Roadster, Zenvo ST1.
Vypredané
17,91 € 18,85 €