Pál Négyesi

autor

Porsche


"Ma a Porsche különböző sportos járművek, sportkocsik, hosszú távú túrákra alkalmas, elegáns túrakocsik és terepjárók gyártójaként ismert. Ám a Porsche-mítosz eredete egészen a XX. század elejéig nyúlik vissza. Ferdinand Porsche zsenialitásának köszönhető a világ egyik legelső hibrid járműve, a harmincas évek 16 hengeres Auto Union versenyautó, és a Volkswagen "Bogár" is. (...)" (részlet a Bevezetőből)
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Škoda


"(...) A Skoda hazai története a rendszerváltást követően, éppen húsz évvel ezelőtt vett új lendületet. Az új hazai képviselet, az Autó Hungária Kft. ekkor alakult meg a Porsche Hungária Kft. leányvállalataként, és jelentős szerepet töltött be abban a folyamatban, amelynek eredményeképpen a Skoda ma is a jó minőségű családi autókat jelenti a hazai autótulajdonosok számára. A cseh vállalat történetének megírásával azt a nagy ívű fejlődést szerettük volna hűen bemutatni, amely a Skoda elmúlt bő száz évét jellemezte, különös tekintettel a márka hazai történetére." (Négyesi Pál)
Vypredané
17,91 € 18,85 €

Sportkocsik


A kötetben több mint 50 sportkocsit ismerhetünk meg, így többek között: Aston Martin Virage, Audi R8, Dodge Viper SRT 10, Ford GT, Jaguar XJ220, Lamborghini Agera, Lamborghini Diablo, Lotus Evora, McLaren F1, Pagani Zonda R, Porsche 911, Porsche 918 RSR, Spyker C8 Aileron, Tesla Roadster, Zenvo ST1.
Vypredané
17,91 € 18,85 €