! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Mark Nepo

autor

Az ébredés könyve


Az vagy, amit keresel. Szent Ferenc. A könyvben leírt felismerések gyűjtögetése olyan volt számomra, mint az úton megcsillanó kődarabokra lelni. Megálltam, hogy eltűnődjem rajtuk, tanuljak belőlük, majd zsebre tettem őket, és továbbmentem. Két év elteltével elképedve pakoltam ki a zsebemből a köveket, hogy megnézzem, mit találtam. Ezen út ragyogó darabkáiból állítottam össze ezt a könyvet. Őszintén remélem, hogy könyvem lapjai meglepnek, felfrissítenek, kifényesítik a lelked, és hogy segítenek neked élni, szeretni és megtalálni a boldogságot. Az ébredés könyve a lélek útját segítő kalauz. Az év minden egyes napjára jut egy elmélkedés, napi meditáció a lélekről, a barátságról, a szeretet misztériumáról. Mindegyik felismerés szüntelenül arra emlékeztet, hogy bármilyen nehézség kerüljön is az utunkba, szeressük az életet. Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet a szerző életéből, valamint másoknak a saját emberségükkel folytatott küzdelméből vett gyönyörű és őszinte dalok csokra, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Minden fejezet végén egy-egy gyakorlat segít felébreszteni az elménket és érzékeinket. „Íme egy egész évre elegendő napi inspiráció, ami tökéletes ajándék önmagad és barátaid részére.” – Oprah Winfrey „Mark Nepo gyönyörű könyvet írt az életről, ismerve a halál árnyait. Áldás és megtiszteltetés volt számomra a szavait olvasni.” – Marianne Williamson
Na stiahnutie
10,07 €

dostupné aj ako:

Meditáció minden napra


"Az vagy, amit keresel." (Szent Ferenc) A könyvben leírt felismerések gyűjtögetése olyan volt számomra, mint csillogó kövek keresgélése az ösvényen. Megálltam és elgondolkodtam rajtuk, tanultam tőlük, majd zsebre tettem őket, és továbbmentem. Két év elteltével pedig meglepődve pakoltam ki a zsebemből a köveket, hogy megnézzem, mit találtam. Az út ragyogó darabkáiból állítottam össze ezt a könyvet. Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet az én életemből, valamint másoknak a saját ember ségükkel folytatott küzdelméből vett csodák szövete, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Az év minden egyes napjára jut egy-egy elmélkedés, így áll össze a könyv, amelyet a lélek útját segítő kalauznak szántam. Minden fe jezet végén egy-egy gyakorlatot találsz, amely teljesen újszerű megközelítés segítségével ébreszti föl az elmét és az érzékeket. Őszintén remélem, hogy könyvem lapjai meglepnek, felfrissítenek, kifényesítik a lelked, és hogy segítenek neked élni, sze retni és megtalálni a boldogságot.
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Kniha probuzení


Básník a filozof Mark Nepo, který přežil rakovinu, vědomě dovolil životu proudit skrze sebe. Kniha probuzení je výsledkem jeho duchovní cesty a k témuž chce inspirovat ostatní. Nepo mluví o duchu a přátelství, nutí čtenáře zůstat vitální a milovat život bez ohledu na těžkosti. Postavte se tváří v tvář bolesti a překonejte ji Jeho slova vycházející z mnoha tradic a zkušeností nabízejí nový pohled na bolest, nejistotu a lásku, pomáhají žít, milovat a najít cestu ke štěstí. Každý zápis je doprovázen cvičením, které čtenáře překvapí a potěší svými mysl probouzejícími schopnostmi.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Malá kniha prebudenia


Tak ako život pozostáva z dní, dni sa skladajú z okamihov. Tajomstvo šťastného života je uvedomiť si tieto okamihy a naplno ich prežívať. Autor knihy, známy americký básnik a publicista, pred časom ochorel na rakovinu a táto skúsenosť ho prebudila. Náhly útok choroby mal za následok zrod úžasného uvedomenia a poznania. Teraz nás pozýva, aby sme jeho skúsenosti využili a s otvoreným srdcom precítili, aký zmysluplný náš život môže byť, keď sa prebudíme. Okrem pocitu vďaky nám však sprostredkúva aj múdrosť, láskavosť a vášnivé zanietenie využiť do posledného okamihu čas, ktorý nám bol pridelený. Ak túžite takto žiť, Mark bude vaším sprievodcom. Táto kniha vám pomôže otvoriť srdce životu, prebudiť myseľ a zmysly. Kniha prebudenia sa umiestnila na prvom mieste v rebríčku predajnosti, ktorý zostavujú noviny New York Times a odvtedy bola preložená do viac ako dvadsiatich jazykov a stala sa celosvetovým bestsellerom.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

More Together Than Alone


'I would follow this man anywhere' Elizabeth Gilbert, author of Eat, Pray, Love The #1 New York Times bestselling author of The Book of Awakening and regular Oprah guest, Mark Nepo, presents an empowering guide to the power of community and why it's essential in our lives, now more than ever. He investigates what brings us together and what throws us apart. He considers what we have in common as well as what makes us unique. He gathers stories and lessons from across cultures and history to show that, despite the hardships we face, we have the power to create connections and draw strength from one another. Featuring thought-provoking analysis and practical takeaways, More Together Than Alone will help us inhabit a stronger sense of togetherness in our lives to achieve our highest potential, as individuals, and as communities.
Vypredané
14,73 € 15,50 €

Az ébredés könyve - Éld meg a jelen pillanatot álmaid jövőjéért


Az ?vagy, amit keresel. Szent Ferenc A könyvben leírt felismerések gyűjtögetése olyan volt számomra, mint az úton megcsillanó kődarabokra lelni. Megálltam, hogy eltűnődjem rajtuk, tanuljak belőlük, majd zsebre tettem őket, és továbbmentem. Két év elteltével elképedve pakoltam ki a zsebemből a köveket, hogy megnézzem, mit találtam. Ezen út ragyogó darabkáiból állítottam össze ezt a könyvet. Őszintén remélem, hogy könyvem lapjai meglepnek, felfrissítenek, kifényesítik a lelked, és hogy segítenek neked élni, szeretni és megtalálni a boldogságot. Az ébredés könyve a lélek útját segítő kalauz. Az év minden egyes napjára jut egy elmélkedés, napi meditáció a lélekről, a barátságról, a szeretet misztériumáról. Mindegyik felismerés szüntelenül arra emlékeztet, hogy bármilyen nehézség kerüljön is az utunkba, szeressük az életet. Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet a szerző életéből, valamint másoknak a saját emberségükkel folytatott küzdelméből vett gyönyörű és őszinte dalok csokra, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Minden fejezet végén egy-egy gyakorlat segít felébreszteni az elménket és érzékeinket. „Íme egy egész évre elegendő napi inspiráció, ami tökéletes ajándék önmagad és barátaid részére.” – Oprah Winfrey „Mark Nepo gyönyörű könyvet írt az életről, ismerve a halál árnyait. Áldás és megtiszteltetés volt számomra a szavait olvasni.” – Marianne Williamson
Vypredané
16,82 € 17,71 €

dostupné aj ako: