Kate O'Donnell

autor

Ajurvéda na každý deň


Túžite po lahodnom sezónnom jedle, ktoré bude udržiavať vaše telo v rovnováhe? Máte problémy so žalúdkom a radi by ste si ho liečili na základe tradičnej aajurvédskej múdrosti? V takom prípade je pre vás táto kniha s viac než sto jednoduchými receptami, ako stvorená. Nechajte sa ňou inšpirovať a pustite sa do varenia! V tradičnej indickej ajurvéde je kľúčom k zdraviu dobré trávenie. Základom je jesť vždy len prírodné, doma pripravené jedlá, ktoré sú v súlade s konštitúciou človeka podľa ajurvédy a zároveň v harmónii so zmenami v okolí. Len tak môže byť telo v rovnováhe. Tradičné ajurvédske postupy sú zároveň veľmi príjemným doplnkom západnej medicíny, pretože dokážu upraviť rovnováhu tela ešte pre prepuknutím. Ak vám záleží na vašom zdraví, táto kniha je tu práve pre vás: - Zaujíma vás, ako v priebehu jednotlivých ročných období ovplyvňujú zmeny počasia vaše telo a chuť do jedla? - Radi by ste zistili, ako môžete prispôsobiť svoj jedálny lístok nielen každému ročnému obdobiu, ale aj tomu, aký ste ajurvédsky typ? - Túžite sa naučiť variť chutné, pestré a výživné jedlá šité na mieru a v súlade s ajurvédskou múdrosťou? - Chcete získať praktické odporúčania v oblasti životného štýlu, starostlivosti o telo, plánovania jedál a tipov pre zdravie? V takom prípade určite siahnite po knihe Ajurvéda na každý deň, ktorá vám prináša odpovede na všetky tieto otázky. Kate O'Donnell je učiteľkou aštanga jogy, certifikovanou ajurvédskou poradkyňou a odborníčkou na ajurvédsku jogu. Učí na škole ajurvédy Kripalu School of Ayurveda. Vedie školenia ajurvédy a zdravia v rámci programu Ayurvedic Health Education. Žije v Bostone.
Vypredané
17,01 € 17,90 €

The Everyday Ayurveda Cookbook - A Seasonal Guide to Eating and Living Well


Eat delicious seasonal food, balance the body, and heal the gut with simplified, traditional Ayurvedic wisdom and over 100 simple recipes designed to get you cooking in the kitchen. Even the simplest Ayurveda practices complement Western medicine because of their focus on righting imbalance before it creates disease. Keeping digestion on track is the key to health in Ayurveda, and eating natural, homemade foods in accordance with personal constitution and changes in environment is often all that is needed to bring a body back into balance. The Everyday Ayurveda Cookbook inspires yogis and nonyogis alike to get into the kitchen and explore this time-honored system of seasonal eating for health and nourishment. Ditching processed food and learning to eat well at home are the first steps you can take to relieving imbalance. The Everyday Ayurveda Cookbook removes many of the obstacles by showing you how straightforward and accessible preparing your own delicious, seasonal meals can be. Season by season, learn how the changing weather and qualities in your environment both mirror and influence your body and appetite. Lifestyle advice on meal planning, self-care regimens, and how to ensure health during the change of seasons is included throughout. And the no-fuss recipes will get you eager to cook. To expand your cooking repertoire, you'll also learn foundational -everyday- recipes that can be adapted to any season and any dosha: once you understand the blueprint of a basic dish, you can recreate it in your kitchen year-round, using seasonal produce, grains, and flavors for health and nourishment.
Vypredané
25,60 € 26,95 €