Allan Pease

autor

Odpoveď


Nedajte sa odradiť tými, ktorí sa vzdali svojich snov Kto by nechcel byť zdravý, šťastný, úspešný, bohatý, obľúbený, ale najmä sám sebou? Táto praktická príručka vám ukáže, ako môže každý človek prevziať kontrolu nad svojím životom a stať sa osobou, akou chce byť, poradí vám, ako sa vyrovnať s prekážkami a problémami, hoci sa to niekedy zdá ťažké. Poučí vás, ako usporiadať svoje nápady podľa dôležitosti, ako zlepšiť svoj život a zabrániť, aby s vami manipulovali iní. Pomôže vám zvoliť si vlastnú cestu, a nie tú, na ktorú sa vás niekto snaží dotlačiť. Dozviete sa: - ako si jasne nastaviť ciele a vypracovať akčný plán na ich dosiahnutie, - ako prekonávať prekážky a nevšímať si to, čo si o vás myslia alebo hovoria iní, - ako aplikovať umenie vizualizácie a silu afirmácie, - ako zvládať stres, strach a starosti, - ako sa nikdy nevzdávať!
Vypredané
1,00 € 11,90 €

A válasz - A teljes élet titka


Hogyan érhetsz el mindent, amit az élet tartogat számodra? Győzd le azt a mindig kételkedő belső hangot, ami azt mondja lehetetlen! Vedd kezedbe életed irányítását, és valósítsd meg önmagad! A testbeszéd tudományának világhírű szakértői, Allan és Barbara Pease A válasz című könyvükben olyan gyakorlati tanácsokat osztanak meg, amelyek őket is elvezették a sikerhez. Elárulják sikerük legfontosabb állomásait: hogyan határozd meg a pontos céljaidat; hogyan küzdd le az elsőre megoldhatatlannak tűnő akadályokat, és hogyan függetlenítsd magad attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Tudatosítsd, hogy felelős vagy a sorsodért! Tanuld meg kezelni a félelmet, és megszüntetni az örök aggodalmaskodást! A szerzők általuk is kipróbált és bevált tippeket adnak ahhoz, miként erősítheted meg magad, és megtanítanak az eredményes vizualizációra is. A mindenki számára érthető, élvezetes stílusban megírt fejezeteket valós esetek bemutatásával teszik még hitelesebbé. Mire a könyv végére érsz, a gyakorlati útmutatók segítségével úgy érzed majd, nincs olyan akadály és kihívás, ami megoldhatatlan. Allan és Barbara Pease nemzetközileg elismert párkapcsolati szakértők, a testbeszéd és a kommunikációs készségek alapos ismerői. Könyveiket 54 nyelvre fordították le, és világszerte több, mint 27 millió példányt adtak el belőlük. Mindig úton vannak, a világ 70 országában tartanak rendszeresen szemináriumokat Európában, az Egyesült Királyságban, Oroszországban, az Egyesült Államokban, és hazájukban, Ausztráliában. Barbara és Allan Queenslandban élnek a Sunshine Coast-on, hat gyermekük és nyolc unokájuk van. A válasz, a nemzetközileg elismert szerzőpáros, Allan és Barbara Pease tollából született könyv a maga műfajában verhetetlen, és megmutatja, hogy az életed megváltoztatása a megfelelő kérdések feltevésével kezdődik.
Vypredané
13,57 € 14,28 €

V otázkách jsou odpovědi - 3.vydání


Tato humorná, ale především inspirativní a praktická příručka ukazuje, jak se prosadit na jakémkoli trhu a dosáhnout skvělých výsledků. Prodalo se jí přes milion výtisků a vyšla v dvaceti sedmi zemích světa. Kromě jiného se dozvíte pět zlatých pravidel úspěchu, metodu čtyř klíčů, šest strategických dovedností potřebných pro působivou prezentaci a šest skvělých postupů, jak vyvolat příznivý dojem. Nechybí ani kapitola o řeči těla.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

A testbeséd enciklopédiája


Mondanivalónkat a beszéden kívül gesztusaink, arcjátékunk, testtartásunk - összefoglalóan a testbeszédünk - közvetíti, erősíti meg vagy cáfolja. Aki ennek tudatában van, az sokkal hatékonyabban kommunikál. Ha érti és érzékeli ezeket a sokatmondó jeleket, lényegesen többet tudhat meg a másik szándékáról, mint ha csupán a szavaira hagyatkozna. A világhírű szerzőpáros, Allan és Barbara Pease legújabb könyvükben élvezetes, közérthető stílusban - számtalan fotó és rajz kíséretében - foglalják össze a testbeszéd alapvető tudnivalóit. Ne feledjük: miközben elsajátítjuk a testbeszéd tudományát, apránként jobban megértjük saját viselkedésünket is. A testbeszéd enciklopédiája a kereskedők, menedzserek, üzletkötők, állásinterjúra készülők elengedhetetlen kézikönyve, de hasznos lehet az élet bármely területén: otthon, randevún vagy a munkahelyen.
Vypredané
14,68 € 15,45 €

Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku


V knihe Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku sa dozviete: - prečo je dôležité milovať a byť milovaní, - čo očakávajú ženy a muži od lásky a od sexu, - ako nájsť skvelého partnera či partnerku a ako si udržať pekný vzťah, - čo robiť, keď nepreskočí medzi partnermi iskra, - čo robiť, keď to medzi partnermi priveľmi iskrí, - čo vzrušuje ženy a mužov a čo, naopak, ich od sexu určite odradí, - čo je ľúbostný pomer a aké sú klasické príznaky podvádzajúceho, - čo robiť so záletníkmi, - čo robiť, aby sme sa nestali neverníkmi, - ako navždy zmeniť svoj ľúbostný život, - čo majú muži urobiť, aby ženy častejšie túžili po milovaní, - čo majú ženy urobiť, aby si partner udržal či znovu získal mužnú silu - a mnoho ďalších vecí.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Rady pro život


Kniha světoznámé dvojice vás seznámí s dovednostmi, které potřebujete, abyste dosáhli úspěchu. Autoři uvádějí tři základní prvky lidské přirozenosti: lidé se potřebují cítit důležití, v první řadě se zajímají jen o sebe a mají přirozenou touhu oplácet. Na základě těchto poznatků se dozvíte, jak upřímně chválit, pozorně naslouchat, klást skvělé otázky, udržovat rozhovor, vyvolat dobrý dojem, vytvořit příznivou atmosféru, vyrovnat se s kritikou, přednést přesvědčivý projev a mnoho dalšího.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách - audiokniha


Muži a ženy jsou odlišné bytosti. Že je to v dnešní době odvážné tvrzení? Ti, kteří se vzpírají myšlence, že biologické danosti ovlivňují naše chování, tak často činí s nejlepšími úmysly, neboť chtějí oponovat sexistickým názorům. Zaměňují však pojmy rovnost a stejnost. Mnohé vztahy končí špatně, protože muži nechápou, proč se ženy nemohou chovat více jako muži, a ženy očekávají, že jejich muži se budou chovat stejně jako ony. Kniha, kterou držíte v ruce, vám pomůže k tomu, abyste vedli šťastnější, zdravější a harmoničtější život.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

A férfinak szex kell, a nőnek szerelem


Sokan reménykednek abban, hogy egy nap majd megtalálják a Nagy Ő-t. De ez, sajnos, csak keveseknek sikerül, ha egyáltalán. Miért hajt a férfi állandóan a szexre? Miért követeli a nő, hogy a férfi állapodjon meg mellette? És miért oly nehéz e kettőt összeegyeztetni? Allan és Barbara Pease, a téma világhírű szakértői tapasztalataik, bőséges esettanulmányok és a legfrissebb kutatási eredmények segítségével könnyed és humoros formában próbálnak választ találni e mindannyiunkat érintő kérdésekre. A viszony 9 típusa, hűtlenkedés, alkalmi szex, párképességi teszt, az új kapcsolatok 5 leggyakoribb csapdája és még sok-sok érdekes téma szerepel ebben a könyvben, mely párjukat kereső szingliknek és párkapcsolati problémákkal küszködő pároknak egyaránt szívből ajánlható.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Warum männer lugen und frauen immer schuhe kaufen


Neben den uralten Klischees, die hier ausgeschlachtet werden, nerven auch die ständigen Wiederholungen. Unzählige Male findet sich z. B. in verschiedenen Variationen die These, männliche Gehirne könnten sich nur auf jeweils eine Sache konzentrieren (Manc
Vypredané
12,30 € 12,95 €