Bernd Penners

autor

Kinn a tanyán sok az állat


A könnyen megjegyezhető mondókák és hangulatos képek elmesélik, hogy milyen vidám a tanyasi élet. A gazdát korán reggel ébreszti a kakas, de már várják őt az éhes malackák és a mekegő kiskecskék is. Amíg a kiskacsák az úsztatóban pancsolnak, a lovak kinyargalásszák magukat, a legelő tehenek pedig megtömik a bendőjüket. A tanya lakóinak álmát éjszaka a kutya vigyázza. "Kinn a tanyán sok az állat, vajon melyik mit csinálhat? Itt a kutya ugat, máshol a kotlóstyúk kotkodácsol, a fűben lovacska léptet, vidám a tanyasi élet!"
Vypredané
7,65 € 8,05 €

Megfújni, és tapaszt rá


Az állatkák - a maci, a bárányka, a kutyus, a majom és az elefánt - megsérültek: sebaj, gyorsan fújjunk rá a bibire, és ragasszunk rá gyógyító tapaszt - máris begyógyul a sérülés! A bájos versikét Varró Dániel fordításában élvezhetik a kicsik, miközben valódi, többször felhasználható tapaszokkal gyógyítják a lapozó kis betegeit.
U dodávateľa
9,18 € 9,66 €

Malé nehody veľkých nezbedníkov


Veršovaná kniha s 5 náplasťami, ktoré vyliečia zvieratká. Psík si poranil labku, ovečka si odrela kožúšok na konáriku a medveď si sadol na špicaté drievko... Jaj, to určite všetky zvieratká bolí! Pofúkaj boľavé miesta a daj zvieratkám náplasť, aby bolesť rýchlo zmizla. Čoskoro budú všetci zdraví a opäťmôžu spolu vystrájať veľké šibalstvá...
Vypredané
7,55 € 7,95 €