Petra Rossbach

autor

Mallorca - Marco Polo


Naprakész információk, bárhová utazunk! Kalandok és élmények 24 órába sűrítve. Ötletek és javaslatok, hogy kevés pénzből hogyan érezzük jól magunkat és hová menjünk vásárolni. Zene, klubok, művészet és építészet, kulturális élet és étkezési szokások, minden fontos esemény, dátum és cím! Hasznos internet oldalak, interaktív térképek.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Mallorca Marco Polo


Naprakész információk, bárhová utazunk! Biztos tippeket, praktikus tanácsokat, a legfontosabb katalán kifejezéseket találhatunk a Marco Polo sorozat e könyvében, melyet 14 oldalas útitérkép és Palma várostérkép melléklet egészít ki. A(z) Mallorca (Könyv) szerzője Petra Rossbach.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Mallorca


Naprakész információk, bárhová utazunk! Kalandok és élmények 24 órába sűrítve. Ötletek és javaslatok, hogy kevés pénzből hogyan érezzük jól magunkat és hová menjünk vásárolni. Minden fejezet végén takarékos ajánlat. Új fejezetek: zene, klubok, művészet és építészet, kulturális élet és étkezési szokások, minden fontos esemény, dátum és cím! Hasznos internet oldalak, interaktív térképek, telefonszámok és e-mail címek.
Vypredané
7,63 € 8,03 €