% Zľavy na hry %

Birgit Piefke

autor

PONS Nyelvtan 3 lépésben: Angol


Ideális gyakorlás és ismétléshez. Számos életszerű gyakorlat megoldással. Áttekinthető felépítés, részletes magyarázatok. Nyelvtani témák három nehézségi szinten. Példamondatokkal és hasznos tippekkel. Mindez a jól bevált módszer szerint: fedezze fel - értse meg - gyakorolja be.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Gramaticky správne po anglicky


Chceli by ste si zlepšiť svoje gramatické vedomosti alebo si zopakovať, precvičiť a prehĺbiť to, čo už viete – či si len rýchlo niečo vyhľadať? Táto prehľadná gramatika pre všetkých vám pri tom pomôže: pomocou jednoduchých vysvetlení, prehľadnej štruktúry a mnohých cvičení.
U dodávateľa
19,95 € 21,00 €

PONS 250 Szókincsgyakorlat Angol


Bővítsd a szókincsed könnyedén és hatékonyan! A PONS 250 Szókincsgyakorlat ANGOL című kiadvány segítségével kis penzumokban szinten tarthatod, bővítheted vagy felfrissítheted szókincsed. Mindeközben sok ismeretet szerezhetsz a nyelvtanuláshoz szükséges legfontosabb témákról. - Gyakorold a mindennapi élet legfontosabb témáinak szókincsét 250 feladat segítségével - Válaszd a 3 nehézségi szintből a tudásodnak legmegfelelőbb feladatokat - Ellenőrizd a tanultakat könnyedén a részletes megoldókulcs használatával - Sajátítsd el a kötetbe szerkesztett nyelvtani tudnivalókat, kivételeket és a helyes kiejtést
U dodávateľa
8,55 € 9,00 €