Tatjana Pimenova

autor

Mása és a Medve - Boldog Karácsonyt!


Ebben a csodálatos könyvben találkozhatsz a csintalan Másával és a barátjával, Medvével. Ez nem csak egy varázslatos matricás album, hanem egy gyönyörű színező és foglalkoztató is egyben! A képek így lesznek a legszebbek: 1. Keresd meg azt az oldalt, amelyiknek ugyanaz a száma, mint a matricának. 2. Ragaszd a matricát az üres mezőbe. 3. Színezd ki a képet a matricán látható színekkel. Ügyes legyél!
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Mása és a Medve - Kellemes Ünnepeket!


Ebben a csodálatos könyvben találkozhatsz a csintalan Másával és a barátjával, Medvével. Ez nem csak egy varázslatos matricás album, hanem egy gyönyörű színező és foglalkoztató is egyben! A képek így lesznek a legszebbek: 1. Keresd meg azt az oldalt, amelyiknek ugyanaz a száma, mint a matricának. 2. Egy felnőtt segítségével vágd ki, majd ragaszd be a matricát az üres mezőbe. 3. Színezd ki a képet a matricán látható színekkel. Ügyes legyél!
Vypredané
4,92 € 5,18 €

Masha és a Medve - Húsvéti meglepetéstojás


Ebben a csodálatos könyvben találkozhatsz a csintalan Másával és kedves barátjával, a Medvével. Ez nem csak egy varázslatos húsvéti matricás album, hanem egy gyönyörű színező és foglalkoztató is egyben! A képek így lesznek a legszebbek: 1. Keresd meg azt az oldalt, amelyiknek ugyanaz a száma, mint a matricának. 2. Ragaszd a matricát az üres mezőbe. 3. Színezd ki a képet a matricán látható színekkel. Ügyes legyél!
Vypredané
4,24 € 4,46 €