Marie-Renée Pimont

autor

Obrázky koní a poníkov


V knižke zo série „Obrázky…“ sa deti môžu zoznámiť s čarovným svetom koní a poníkov, s ich dejinami a využitím v minulosti a dnes...
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Művészetek képeskönyve


Ez a színes képeskönyv a művészet fő területeibe nyújt bepillantást, a festészet, szobrászat, építészet, a fényképezés, filmművészet, színház, zene és tánc világába. A számos illusztrációnak köszönhetően, a festmények reprodukcióit, a szobrok és az épületek képeit ... Folytatás ›› nézegetve, eltérő korok és civilizációk közt utazva könnyebben kiismerhetjük magunkat a műalkotások és művészet rengetegében. A(z) Művészetek képeskönyve (Könyv) szerzője Marie-Renée Pimont, Émilie Beaumont.
Vypredané
8,91 € 9,38 €

Képes történelem gyerekeknek


A képeskönyv gazdag, szemléletes illusztrációit nézegetve a gyerekek hírességekkel, fáraókkal, császárokkal, nagy hódítókkal ismerkedhetnek meg. Felfedezhetik a történelmi időrendet, a nagy történelmi korszakokat, és számos fontos eseményt ismerhetnek meg. Kalandos időutazásra ... Folytatás ›› indulhatnak, mindenekelőtt az európai történelemben az őskortól napjainkig. A(z) Képes történelem gyerekeknek (Könyv) szerzője Marie-Renée Pimont, Émilie Beaumont.
Vypredané
14,98 € 15,77 €