Evy Poumpouras

autor

Golyóálló


Önvédelmi stratégiák egy amerikai titkos ügynöktől Védd magad! Értsd az embereket! Urald a helyzetet! Élj félelem nélkül! Evy Poumpouras nő létére amerikai elnökök testőreként dolgozott. A világ legrégebbi elit alakulatánál szerzett tapasztalatai ismeretében az olvasó felkészültebben reagálhat stresszhelyzetekben, gyorsabban kiismerheti a többi ember viselkedését, azt is kontrollálni tudja, hogy milyennek látszik mások szemében, és mindezek eredményeképpen félelem nélkül élhet. Legyőzve mindennapi félelmeinket mindnyájan erősebbé, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatunk. Hogyan essünk túl a nehéz beszélgetéseken? Kiben bízzunk? Kinek lehetnek rossz szándékai velünk szemben? Tereljük jó irányba a helyzeteket, és készüljünk fel a váratlan dolgokra. Amikor golyóállóvá válsz, a legjobb, legbátrabb éneddel azonosulsz, önmagad legerőteljesebb formáját hozod. Az igazi erő végső soron nem testi, hanem szellemi erő. A bátorság abban áll, hogy szembenézünk félelmeinkkel, de ezen túl állhatatosságot feltételez. Állnunk kell a sarat, beépített detektorral kell rendelkeznünk, amely jelez, ha valaki kamuzik. A Golyóálló bemutatja, hogyan fejlesszük természetes ösztöneinket, hogy bennünk is kibontakozzanak ezek a tulajdonságok, és a félelem hogyan adja át helyét a rettenthetetlenségnek. Evy Poumpouras volt testőr, a Spy Games című tévéműsor sztárja. Barack Obama, Bill Clinton és George W. Bush elit titkosszolgálatában dolgozott. Egyike annak a mindössze öt nőnek, aki megkapta a titkosszolgálati dolgozók legmagasabb fokozatú kitüntetését, az úgynevezett Bátorságérmet. Törvényszéki pszichológusi és újságírói diplomával rendelkezik.
U dodávateľa darček
14,37 € 15,13 €

dostupné aj ako:

Golyóálló


Hogyan védd meg magad, fejleszd az emberismereted, tereld a helyzeteket jó irányba, és hogyan élj félelem nélkül Evy Poumpouras nő létére amerikai elnökök testőreként dolgozott. A világ legrégebbi elit alakulatánál szerzett tapasztalatai ismeretében az olvasó felkészültebben reagálhat stresszhelyzetekben, gyorsabban kiismerheti a többi ember viselkedését, azt is kontrollálni tudja, hogy milyennek látszik mások szemében, és mindezek eredményeképpen félelem nélkül élhet. Legyőzve mindennapi félelmeinket mindnyájan erősebbé, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatunk. Hogyan essünk túl a nehéz beszélgetéseken? Kiben bízzunk? Kinek lehetnek rossz szándékai velünk szemben? Tereljük jó irányba a helyzeteket, és készüljünk fel a váratlan dolgokra. Amikor golyóállóvá válsz, a legjobb, legbátrabb éneddel azonosulsz, önmagad legerőteljesebb formáját hozod. Az igazi erő végső soron nem testi, hanem szellemi erő. A bátorság abban áll, hogy szembenézünk félelmeinkkel, de ezen túl állhatatosságot feltételez. Állnunk kell a sarat, beépített detektorral kell rendelkeznünk, amely jelez, ha valaki kamuzik. A Golyóálló bemutatja, hogyan fejlesszük természetes ösztöneinket, hogy bennünk is kibontakozzanak ezek a tulajdonságok, és a félelem hogyan adja át helyét a rettenthetetlenségnek. Evy Poumpouras volt testőr, a Spy Games című tévéműsor sztárja. Barack Obama, Bill Clinton és George W. Bush elit titkosszolgálatában dolgozott. Egyike annak a mindössze öt nőnek, aki megkapta a titkosszolgálati dolgozók legmagasabb fokozatú kitüntetését, az úgynevezett Bátorságérmet. Törvényszéki pszichológusi és újságírói diplomával rendelkezik. „Poumpouras bölcs útmutatásai és cselekvésközpontú leckéi minden korosztály számára hasznosíthatóak. Akinek jól jönne egy önbizalominjekció, az imádni fogja.”– Publishers Weekly „Evy tapasztalatból beszél, és valóban meggyőző. Személyes és globális szinten is a biztonság az egyik legfontosabb kérdés, amellyel manapság szembenézünk.”– Gavin de Becker, a Gift of Fear című bestseller szerzője „Evy úgy ismeri a biztonság és az önvédelem témáját, mint a tenyerét. Tudásán, képzettségén és tapasztalatain túl mellette szól, hogy harcedzett. Sikerrel védte az országunkat, amikor számos élet került veszélybe – a sajátját is beleértve. Aki ezekben a zavaros időkben aggódik a személyes biztonsága miatt, annak ez kötelező olvasmány.
Na stiahnutie darček
7,30 €

dostupné aj ako:

Becoming Bulletproof


'Part memoir, part hugely entertaining self-help manual for these tough times' Roger Alton, Daily Mail Former Secret Service Special Agent Evy Poumpouras shares the insights and skills from one of the oldest elite security forces in the world - to help you prepare for stressful situations, instantly read people, influence how you're perceived, and live a more fearless life. From gruelling training to clandestine interrogation rooms, to protecting the President of the United States of America, Evy shares rare behind-the-scenes glimpses while also exploring the psychology of human behaviour and the strategies used by the best negotiators. Evy demonstrates how we can learn from these experiences to heighten our own natural instincts to detect BS, develop grit and become the most resilient and powerful version of ourselves. Becoming Bulletproof is a timely guide to empowerment, mental strength, and overcoming fear and abuse - a guide to becoming bulletproof.
Vypredané
18,00 € 18,95 €

Becoming Bulletproof


Former Secret Service Special Agent Evy Poumpouras shares the insights and skills from one of the oldest elite security forces in the world - to help you prepare for stressful situations, instantly read people, influence how you're perceived, and live a more fearless life. From gruelling training to clandestine interrogation rooms, to protecting the President of the United States of America, Evy shares rare behind-the-scenes glimpses while also exploring the psychology of human behaviour and the strategies used by the best negotiators. Evy demonstrates how we can learn from these experiences to heighten our own natural instincts to detect BS, develop grit and become the most resilient and powerful version of ourselves. Becoming Bulletproof is a timely guide to empowerment, mental strength, and overcoming fear and abuse - a guide to becoming bulletproof.
Vypredané
12,30 € 12,95 €