Thomas Proll

autor

Rózsa mindentudó


Hogyan neveljük a rózsáinkat? Ehhez gyűjtöttük össze a leggyakrabban előforduló kérdéseket és a gyors, lényegre törő, pontosan megfogalmazott válaszokat. - A könyv könnyen áttekinthető, így gyorsan megtaláljuk, amit tudni szeretnénk, hosszas keresgélés, lapozgatás, böngészés nélkül. - Azonnali segítséget nyújt, mert tartalmazza a különféle rózsafajták gondozását, és ezenkívül segít a problémák korai felismerésében, hogy mihamarabb orvosolni tudjuk azokat. - A használatot magyarázatok és képes útmutatók segítik, ezzel is garantálva a sikert.
Na sklade 1Ks
10,11 € 10,64 €

Ruže


Očarujúca záplava kvetov. Vytvorte si vlastný ružový raj a vychutnávajte krásu popínavých rastlín, čaro rozkvitnutých kvetov a oblaky vôní. 1 Stvárnenie a kombinácie s trvalkami a drevinami - na balkóne a na terase - v polotieni 2 Prax výsadba - rez - prezimovanie 3 Najdôležitejšie a najzdravšie odrody ruží najznámejšie veľkokveté ruže - opakovane kvitnúce záhonové ruže - robustné krovité ruže 4 Extra rady odborníkov
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Rózsák


Évszázadok óta lelkesednek az emberek a "virágok királynőjéért". Mi az, ami elbűvöl minket egy rózsában? A szín, a nemes virágforma, az egyedülálló illat - vagy talán mindegyik! Könyvünkben a legjobb kerti rózsák közül 14 képe és leírása található. Ennek segítségével sok mindent megtudhatunk erről a szép és sokoldalú virágról.
Vypredané
7,13 € 7,50 €